הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכס חברת gcx גובים 80 שח על חריגה של חצי דולר

• פותח/ת השרשור Elfom
  • פורסם בתאריך
שלחתי מייל לרשות המיסים (לשלושת המיילים שמצאתי באתר) עם צילום גם מהאתר שלהם, גם של המייל של GCX עם הדרישה לתשלום וגם ההזמנה שלי עם המחיר.
נחכה...

על מה ה 124 ש''ח ?
אם זה לא המעמ.
ימח שמם וזכרם
upload_2021-11-20_14-22-40.jpeg

לא הבנתי מה זה ה 124 אם זהלא כולל את המעמ? בכמה הזמנת? פנית אליהם או שאתה משלם וזהו?
הלינק תשלום היה פג תוקף עכשיו זה תקוע באחסנה ושם אמרו לי שכמובן יקחו לי עוד כסף והייתי בחו"ל אז לא שילמתי בזמן

זה לא רק מס, זה גם עמלות שלהם
כן אני הבנתי למרות שלא ציפיתי לעמלות האלה, בכלל ה330 הזמנה היית טעות כי לא הבנתי נכון את ההנחה באתר, טעות שהזמנתי מהם בכלל, רציתי לבטל אחרי חצי שעה אבל זה פחות מ10 דקות ואז זה לחכות שהחבילה תגיע ואז לשלוח חזרה
מה היה לי רע בiHebr יצאתי קמצן שרצה לחסוך קצת וקיבלתי בראש על זה כמו שמגיע

מה יקרה אז אבל ? אני ממש רוצה להחזיר אותה לשולחים ושיעשו לי refund (myprotein) אבל אין לי מושג איך דיברתי איתם והם ביקשו שאני אגיד לחברה שתשלח להם חזרה
תקבל refund מmy protein. נניח מישהו רנדומלי שולח לך חבילה דרך החברת שליחות הזאת והם שולחים לך שאתה צריך לשלם כסף על מנת לשחרר את החבילה, שום חוק שאני מכיר לא מכריח אותך לקחת את החבילה

שירות לקוחות זה 90% חזרה של לקוח לקנייה חוזרת!
בגלל זה אני ממשיך לקנות מייפרוטעין
כן אני הבנתי למרות שלא ציפיתי לעמלות האלה, בכלל ה330 הזמנה היית טעות כי לא הבנתי נכון את ההנחה באתר, טעות שהזמנתי מהם בכלל, רציתי לבטל אחרי חצי שעה אבל זה פחות מ10 דקות ואז זה לחכות שהחבילה תגיע ואז לשלוח חזרה
מה היה לי רע בiHebr יצאתי קמצן שרצה לחסוך קצת וקיבלתי בראש על זה כמו שמגיע
איך לא הבנת את ההנחה ? בסוף רשום לך כמה עולה אחרי כל ההנחות שיש באותו הרגע...

איך לא הבנת את ההנחה ? בסוף רשום לך כמה עולה אחרי כל ההנחות שיש באותו הרגע...
היה רשום 330 ו240 הנחה, חשבתי שלא חישבו כי לא שמתי לב שעל אחד המוצרים היה לי x2 ולא 1
לא יודע הזמנתי מהם פעם וזה היה שונה ואני מזמין קבוע מאמזון, אייהרב, אליאקספרס ובחיים לא מתבלבל לא יודע מה הלך שם
אמת

מה יקרה אז אבל ? אני ממש רוצה להחזיר אותה לשולחים ושיעשו לי refund (myprotein) אבל אין לי מושג איך דיברתי איתם והם ביקשו שאני אגיד לחברה שתשלח להם חזרה
לי הם כתבו שאם אני לא משלם אז יחזירו להם את החבילה ואחרי שהחבילה תחזור הם יתנו לי החזר
עזוב קמצן
עזוב לחסוך

הזמנתי מלא פעמים ממייפרוטאין ובחיים לא כתבתי לשירות לקוחות עד עכשיו אז אני לא מסכים עם הקביעה שלך. גם עכשיו בפעם הראשונה שכתבתי הם כן אמרו לי שאפשר להחזיר ולקבל החזר, הם לא באמת יכולים לעשות משהו יותר מזה
עזוב קמצן
עזוב לחסוך

ושוב, הבעיה לא עם מייפרוטאין אלא עם חברת השליחויות הגנבים, מקווה שיפסיקו לעבוד איתם

היה רשום 330 ו240 הנחה, חשבתי שלא חישבו כי לא שמתי לב שעל אחד המוצרים היה לי x2 ולא 1
לא יודע הזמנתי מהם פעם וזה היה שונה ואני מזמין קבוע מאמזון, אייהרב, אליאקספרס ובחיים לא מתבלבל לא יודע מה הלך שם

אמת
היית צריך להסתכל בסופו של דבר על המחיר הסופי, כלומר total..
@Snorlax jr
מסתבר שזה מייפרוטעות 😆
אחי השירות לקוחות שלהם טוב, אנשים סתם מתלוננים. חבר קיבל שקית קרועה לגמרי, הם שלחו חדשה בלי שאלות( שקית של 5 קילו)
אחלה של חברה, מחירים פצצה וטעמים טובים

@yujinius
שאתה רוכש פריט מחנות,היא האחרית.
היה ויש תקלה עם השילוח,הם עדין צריכים לשאת באחריות,ממש לא אתה.
אתה אמור להתכתב אך ורק עם החברה שהזמנת ממנה.

אני נשען על פוסטים פה,תסכים איתי שיש כאן אי שביעות רצון יותר מהם מאשר iherb.

*אני בטוח שהמוצרים מעולים וגם המחיר מפתה
לכן כל אחד עושה את השיקולים שלו 😃
אחי השירות לקוחות שלהם טוב, אנשים סתם מתלוננים. חבר קיבל שקית קרועה לגמרי, הם שלחו חדשה בלי שאלות( שקית של 5 קילו)
יפה מאוד.
חבילה (כמעט ב400₪) שאיחרה ביומיים
קיבלתי
אותה ללא תשלום

@yujinius
אבל ברגע שכתבתי להם הם כן אמרו להחזיר ושיתנו לי החזר.

@yujinius

אני נשען על פוסטים פה,תסכים איתי שיש כאן אי שביעות רצון יותר מהם מאשר iherb.

*אני בטוח שהמוצרים מעולים וגם המחיר מפתה
לכן כל אחד עושה את השיקולים שלו 😃
יפה מאוד.
חבילה (כמעט ב400₪) שאיחרה ביומיים
קיבלתי
אותה ללא תשלום

הם זיכו אותך על 400 שקל בגלל איחור של יומיים?☝️

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית