בהחלט אח.הם זיכו אותך על 400 שקל בגלל איחור של יומיים?☝️
אני ממן אותם באופן קבוע 😃
אז הם יודעים להעריך לקוח טוב
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בהחלט אח.הם זיכו אותך על 400 שקל בגלל איחור של יומיים?☝️
אז כאן העניין, במייפרוטאין כולנו לקוחות חדשים תמיד 🤣אני ממן אותם באופן קבוע 😃
אז הם יודעים להעריך לקוח טוב
ככל שאני חושב על זה, אתה צודק לגמרי. אם באמת הייתי מזמין בסכום הדורש תשלום מס אז סבבה אבל תכלס במקרה של "טעות" כמו אצלי ואצל שאר האנשים בפוסט, השולח אמור להתעסק עם זה ולפצות אותנו.@yujinius
שאתה רוכש פריט מחנות,היא האחרית.
היה ויש תקלה עם השילוח,הם עדין צריכים לשאת באחריות,ממש לא אתה.
אתה אמור להתכתב אך ורק עם החברה שהזמנת ממנה
כתבתי עכשיו ל MP הודעה ארוכה שהחברת שילוח לא מוותרת על התשלום אז אני לא אשלם ושיחזירו להם ואני מבקש שישלחו לי את אותה חבילה בדיוק במקום החזר כספי, אבל שישלחו אותה עכשיו לא יחכו עד שהחבילה תגיע, וגם שאני חושב שמגיע לי פיצוי בגלל 1) החבילה הייתה אמורה להגיע עד ה 17 החודש ו 2) דורשים ממני תשלום בגלל "טעות" ולא עברתי את רף המכס באמת לכן הם בתור השולח היו אמורים להתמודד עם זה ולא אני.@yujinius
אנחנו כח צרכני חזק מאוד
האתרים האלו מתפרנסים יפה יפה בזכותנו
לא משנה מאיזה אתר מזמינים
השירות ללקוח צריך להיות מהמעלה הראשונה.!
ושאני אומר שירות,אני לא מתכוון להחזר כספי בכל פעם,אלא לטפל בבעיה.. שלא תחזור בפעם הבא
טוב אז עכשיו התקשרו אליי מ GCX אחרי ששוב כתבתי להם במייל שאני רוצה הסבר למה הם דורשים תשלום כשבאתר המכס לא מופיע דבר כזה. הבחור אמר לי שאין קשר בין האתר לעמיל מכס ושהם הם עובדים ישירות (מה זה אומר בכלל) ובכל מקרה החבילה שלי צפויה להשתחרר היום כי השולח (MP) במקור הצהיר על סכום טיפה גבוה יותר בטעות ובהמשך הוא עמד על טעותו ואמר להם את הסכום הנכון (MP לא אמרו לי שהם הולכים לפנות אליהם כשהם ענו לי).
קודם כל נראה שזה באמת משתחרר ומגיע אליי לפני שאני קופץ משמחה, דבר שני הייתי כן רוצה לעשות עם הנסיון הונאה הזה משהו אבל לא יודע אם יש טעם כי לא מאמין שמשהו יקרה/ישתנה
@yujinius
חברות בלדריות
חברות שגם נותנות מספר מעקב, וגם מביאות חבילות עד הבית של הלקוח, ולא לשכוח מהירות הובלה. נראה לכם הכי אידיאלי? הלוואי.
– יתרון כמובן שיש מספר מעקב ואפשרות לקבל חבילה עד הבית וכל זה קורא בדרך כלל תוך שבוע.
– חסרון הוא מחיר . בדרך כלל חנויות ששולחות עם חברות בלדריות לא שולחות בחינם (או שולחות לעתים רחובות בחינם), ובדרך כלל מחיר משלוח יותר גבוהה ממשלוח רגיל.
– חסרון נוסף – ברגע שמזמינים בסכום מעל 74.9 דולר, אתם תשלמו לא רק מסים ממשלתיים (מכס, מע"מ, מס קניה), אלה אגרות שונות כמו אגרת רשומון, דמי טיפול ואחרים וזה בנוסף למסים ממשלתיים. שימו לב, אם הזמנתם בפחות מ- 74.9 דולר (לא כולל מחיר משלוח) אתם לא צריכים לשלם כלום לחברות בלדריות בארץ.
פיסקה אחרונה !
זה נשמע לך כמו חרטא? בוא תראה מה זה חרטא, אני בהתכתבות עם כמה נציגים/ות במקביל כי פתחתי פניה עם כל הודעה שנשלחה אליי, איזה שעה וחצי-שעתיים אחרי הטלפון מהנציג שהחבילה שוחררה אני מקבל מייל מנציגה אחרת:זה נשמע כמו חרטא, מה זה הצהירו לא נכון והתקשרו לתקן, יש מדבקה עם הצהרה על החבילה, החבילה אמורה לעבור דרך המכס ובהתאם להצהרה יש דרישה לתשלום מעמ אם עברת 75 דולר
מה זה השטויות האלו שזה לא עובר דרך המכס
דיי הם פשוט עושים מאיתנו בדיחה זו שיטת מצליח
זה נשמע לך כמו חרטא? בוא תראה מה זה חרטא, אני בהתכתבות עם כמה נציגים/ות במקביל כי פתחתי פניה עם כל הודעה שנשלחה אליי, איזה שעה וחצי-שעתיים אחרי הטלפון מהנציג שהחבילה שוחררה אני מקבל מייל מנציגה אחרת:
צפה בקובץ המצורף 73231
בתחתית (לא נכנס לתמונה יש עוד פירוט:
"בנוסף לתשלום המע"מ, אנחנו גובים תשלום עבור דמי טיפול ושחרור ממכס בסך 30 ש"ח ותשלום עבור אגרת ניטול לחברת ממן (חברה לוגיסטית של המכס) בסך 17 ש"ח
סך הכל לתשלום 103 ש"ח.
תודה "
שוב, אחרי הטלפון מנציג אחר שאמר שהחבילה שוחררה.
כתבתי שזה מונפץ ולא הגיוני ושנציג כבר אמר לי שהחבילה משתחררת, ואם היא לא אז שישלחו אותה חזרה.
אחרי כמה זמן קיבלתי ממנה מייל ש"לאחר בירור, המשלוח הועבר לשחרור מהמכס ללא גביה."
זהו שלא באמת כי בוא נודה באמת, מה אני יכול לעשות להם?באמת שהם רק קוברים את עצמם יותר ויותר עמוק,
תשמע אם מה שאני חושב שהם עושים נכון זה הונאה, אני בטוח שאפשר לתבוע אותם ולנצח בתביעות קטנות או בייצוגיתזהו שלא באמת כי בוא נודה באמת, מה אני יכול לעשות להם?
אין אפשרות להביא מוניטיןצריך לפתוח סקר מה עדיף, דואר ישראל או GCX
צריך לפתוח סקר מה עדיף לשרוף, דואר ישראל או GCX
מוניטין ו"אהבתי" זה לא אותו דבר?אין אפשרות להביא מוניטין
קח בכתב
מ1ניטין
לא קראתי הכל אחי כי אני באימון חצי מתמוניטין ו"אהבתי" זה לא אותו דבר?
אפרופו דואר ישראל
לפני כחודשיים קיבלתי הסמנה ממייפרוטאין לבית עסק. המשלוח היה ארוז בעטיפה מיוחדת שכתוב עליה שדבר הדואר ניזוק. פתחתי את החבילה וחצי ממה שהזמנתי היה חסר. (וגם מוצר שלא הזמנתי כן היה שם). היה כתוב להתקשר למוקד 171 לפרטים נוספים. במוקד אמרו לי שתוך 48 שעות עלי להתייצב בסניף דואר ולמלא דוח נזק. הגעתי יום אחרי לסניף דואר והמנהל שאל למה הגעתי רק עכשיו (הגעתי תוך הרבה פחות מהדרישה השערורייתית של 48 שעות). ביקשתי שימלא לי דוח נזק והוא סירב ואמר שהוא לא לוקח אחריות על דואר שנמסר לי מבית עסק. התקשרתי בעודי בסניף למוקד הדואר ושם אמרו לי שהוא חייב למלא לי דוח נזק. אמרתי לפקידה שהוא עומד לידי ומסרב, והיא אמרה לי לנסוע לדואר בעיר אחרת (והכל חייב להיות תוך 48 שעות ממועד קבלת החבילה כן?).
אמרתי לה שהדרישה שלה לא הגיונית כי אני כרגע בסניף דואר והמנהל מסרב, ושהוא מוכן גם לדבר איתה בטלפון. היא סירבה לדבר איתו ורק חסרה על סה שאני צריך לנסוע לסניף דואר בעיר אחרת (כי בעיר שלי הייתי בסניף הראשי וצריך סניף ראשי אחר).
חזרתי הביתה וכתבתי תלונה על המנהל סניף ועל הפקידה. יום אחרי התקדר אלי המנהל סניף ואמר שהוא מוכן למלא לי דוח נזק. הלכתי לסניף והוא מילא. עד היום לא החזירו לי שום תשובה בנושא. (וכשפניתי למייפרוטאין בצט החזירו לי את שווי הפריטים החסרים מיד). אגב שמתי לב שמשום מה, בצט מייפרוטאין עובדים טוב יותר מאשר בפניות רגילות