הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכס חברת gcx גובים 80 שח על חריגה של חצי דולר

• פותח/ת השרשור Elfom
  • פורסם בתאריך
עדכון קל:
הוזמנו 2 חבילות,נתבקשתי לשלם מיסי שקר והצהרת בריאות
לאחר מייל זועם ושליחת מכתב הצהרתי בהודעה (לפי הנוסח שלהם),התקבלו החבילות ללא כל תשלום.

מסקנה:אל תשלמו ישר,שווה לבדוק לפני

עדכון קל:
לאחר מייל זועם ושליחת מכתב הצהרתי בהודעה (לפי הנוסח שלהם),התקבלו החבילות ללא כל תשלום.

נשלח להם תמונה שלך והם ישלמו לנו

עדכון קל:

היי
תוכל אולי לפרסם את נוסח המייל הזועם?
נעשה קופי פסט
😃

היי
תוכל אולי לפרסם את נוסח המייל הזועם?
נעשה קופי פסט
😃
אני לא מעוניין לשלם מיסי שקר כלשהם
תחזירו את החבילה לשולח וזהו
כל ההגבייה הזאת לא חוקית,פעם ראשונה שאני מתבקש לשלם ככה
ותמיד אני רוכש מתחת ל75$
פעם אחרונה שאזמין מהם ובטח פעם אחרונה שאשתמש בשירותים שלכם

ותמיד אני רוכש מתחת ל75$
וזהו פשוט ביטלו לך בלי להחזיר תשובה?

שיטת מצליח בצורה השקופה ביותר

ותמיד אני רוכש מתחת ל75$

העניין הוא (כל עוד משלוח חינם יישאר על 230 והדולר יישאר בערך הנוכחי) שזה לא הגיוני כל פעם להזמין ולחשוש מהעניין הזה, במיוחד כשיש חברת שליחויות עם מוטיבציית יתר לחייב את החבילה במכס ודמי טיפול גם בחריגות מינימליות ואפילו ללא חריגה

וזהו פשוט ביטלו לך בלי להחזיר תשובה?
זאת הייתה התשובה :
'
בוקר טוב.
הספק הצהיר על ערך משלוח מעל 75 $ .
היות ומדובר בשגיאה של הספק המשלוח מועבר לשחרור ללא תשלום המע"מ.
נבקש למלא את ההצרה מטה שהמוצרים לשימוש אישי.'

בוא למתחרים 😉
אתן לך קוד
שלח

החבילות פה לידי
והתגובות נכתבו תוך כדי גריסת צ'יפס חלבון בטעם מחברת
הטעם האהוב עליי
העניין הוא (כל עוד משלוח חינם יישאר על 230 והדולר יישאר בערך הנוכחי) שזה לא הגיוני כל פעם להזמין ולחשוש מהעניין הזה, במיוחד כשיש חברת שליחויות עם מוטיבציית יתר לחייב את החבילה במכס ודמי טיפול גם בחריגות מינימליות ואפילו ללא חריגה
לפחות עכשיו הם הורידו את המינימום ל210 שח שזה יחסית מספיק רחוק מ75 דולר עד שהדולר ימשיך לרדת

ואני עדיין מחכה לשמוע מאנשים שקיבלו את החבילות כמה מיי פרוטאין הצהירו על החבילה, כי אני ממש לא מאמין שהם הצהירו מעל 75 דולר אלא אם ממש עברתם את זה בצורה משמעותית

הטעם האהוב עליי

לפחות עכשיו הם הורידו את המינימום ל210 שח שזה יחסית מספיק רחוק מ75 דולר עד שהדולר ימשיך לרדת

ואני עדיין מחכה לשמוע מאנשים שקיבלו את החבילות כמה מיי פרוטאין הצהירו על החבילה, כי אני ממש לא מאמין שהם הצהירו מעל 75 דולר אלא אם ממש עברתם את זה בצורה משמעותית
וואלה אצלי הם באמת הצהירו יותר מכמה שזה עלה. הצהירו 237 במקום 232

עכשיו הורידו ל 210 את המשלוח חינם. גם אם יחזירו ל 230 אני מעדיף לשלם משלוח למייפרוטאין וגם לדעת מראש כמה מאשר לשלם לגנבים האלה סכום שרירותי שהם יחליטו

וOTE="Grobe, post: 1646917, member: 17280"]וואלה אצלי הם באמת הצהירו יותר מכמה שזה עלה. הצהירו 237 במקום 232[/QUOTE]
וואלה לא ציפיתי מהם, אבל 🙁

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית