גם אצלי, אגב - בדיוק אותם סכומים. הצהירו 237.35 במקום 232.42. כרגע מדבר עם GCX. מקווה שיתקדם לאנשהו.וואלה אצלי הם באמת הצהירו יותר מכמה שזה עלה. הצהירו 237 במקום 232
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם אצלי, אגב - בדיוק אותם סכומים. הצהירו 237.35 במקום 232.42. כרגע מדבר עם GCX. מקווה שיתקדם לאנשהו.וואלה אצלי הם באמת הצהירו יותר מכמה שזה עלה. הצהירו 237 במקום 232
בעצם כן מופיע סכום, לא ראיתי בהתחלה, באמת כתוב 235.69 ולא 231.49לא מופיע שום סכום על הקופסא ואין ניירות אגב
צפה בקובץ המצורף 73328 צפה בקובץ המצורף 73329 צפה בקובץ המצורף 73330
בטיחות לפני הכל 😁
לא מופיע שום סכום על הקופסא ואין ניירות אגב
צפה בקובץ המצורף 73331
בעצם כן מופיע סכום, לא ראיתי בהתחלה, באמת כתוב 235.69 ולא 231.49
אם אלוהים אמר שזה לא עובר את המכס אז זה לא יעבור. מעבר לזה אתה יכול לבדוק גם באתר של המכס את המצב של החבילה שלך.ההזמנה שלי מ 11/11 יצאה 230.42₪
במעקב משלוחים באתר GCX רשום ערך דולר 74.28$
רשום גם שוחרר ממכס. זה אומר שלא צפויות הפתעות כן?
אני מזמין הרבה יחסית גם מ IHERB, ויטמין נינג'ה, אף פעם לא נתקלתי בשטויות. לעומת זאת כמעט בכל הזמנה ממייפרוטאין מבקשים תשלומי מכס ושטויות כאלה, כבר לא משתלם להזמין מהם במצב כזה.
אז הכל בסדר אמור להיותרשום גם שוחרר ממכס
בדיוק, אבל בדיוק מה שניסו להגיד לי. 🤬היום GCX טענו בפני בפלאפון שההפרש בין מה ששילמתי למה ש-myprotein הצהירו (4 שקל שגרמו לעלויות של 100!) - זה מוצר בחינם שמייפרוטאין שלחו, הצהירו שזה gift, אבל גם רשמו מחיר של 4 שח בשביל הכסת"ח. ומבחינת המכס לא משנה שזה מתנה המחיר עדיין כלול, גם אם לא שילמת על המוצר בפועל.
לסקרנים, כלום לא קיבלתי ממיי פרוטאין. החלטתי להחזיר את ההזמנה, לקבל החזר מלא, ואזמין פשוט בבלאק פריידי.היום GCX טענו בפני בפלאפון שההפרש בין מה ששילמתי למה ש-myprotein הצהירו (4 שקל שגרמו לעלויות של 100!) - זה מוצר בחינם שמייפרוטאין שלחו, הצהירו שזה gift, אבל גם רשמו מחיר של 4 שח בשביל הכסת"ח. ומבחינת המכס לא משנה שזה מתנה המחיר עדיין כלול, גם אם לא שילמת על המוצר בפועל.
פניתי למייפרוטאין, נראה מה יהיה. יש לי עד מחר לסגור את הפינה אחרת " זה עובר לאחסנה ויהיו עלויות נוספות".
לדעתי הם מחוייבים לרשום על זה מחיר.לסקרנים, כלום לא קיבלתי ממיי פרוטאין. החלטתי להחזיר את ההזמנה, לקבל החזר מלא, ואזמין פשוט בבלאק פריידי.
הפעם בידיעה שמיי פרוטאין לא הולכים לעזור בטעויות שלהם.
כן, מצד שני אולי כדאי ליידע גם את הלקוח לפני. אני כלקוח קונה הזמנה ב-232 שח, ועושה את כל החישובים בעולם על מנת לוודא שאין עליה עלויות מכס.לדעתי הם מחוייבים לרשום על זה מחיר.
אני באמת מפחד להזמין מחדש עם כל המתנות האלה, נניח שזה 4 שקל למתנה, שזה המינימום שאפשר להצהיר עליו לפי מה שהבנתי - הזמנה של 210 עדיין כנראה תעבור את ה-235אני הלכתי על הכי בטוח שאפשר, כמה שיותר קרוב למינימום של המשלוח, 213 בערך, רק לא להתחיל להכנס לסרטים עם החברה המקוללת הזו
אני חושש מכמה שמיי פרוטאין יצהירו על המתנות, מקווה שיש פה מספיק מרווח ביטחון
כנ"ל, נראה מה יהיה כשיגיעאני הלכתי על הכי בטוח שאפשר, כמה שיותר קרוב למינימום של המשלוח, 213 בערך, רק לא להתחיל להכנס לסרטים עם החברה המקוללת הזו
אני חושש מכמה שמיי פרוטאין יצהירו על המתנות, מקווה שיש פה מספיק מרווח ביטחון
לא רוצים לעשות את זה כי הם רוצים שתזמין מעל המחיר של המשלוח חינםנקודה למחשבה - הורידו את סף המשלוח חינם ל-150 שקל. שזה מעשה חכם