הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכס חברת gcx גובים 80 שח על חריגה של חצי דולר

• פותח/ת השרשור Elfom
  • פורסם בתאריך
IMG_20211123_131945.jpg
IMG_20211123_131929.jpg
IMG_20211123_131831.jpg

בטיחות לפני הכל 😁

לא מופיע שום סכום על הקופסא ואין ניירות אגב

IMG_20211123_131623.jpg

לא מופיע שום סכום על הקופסא ואין ניירות אגב
בעצם כן מופיע סכום, לא ראיתי בהתחלה, באמת כתוב 235.69 ולא 231.49

אם אני צריך לנחש, מיי פרוטאין מעבירים לחברת השליחויות שלהם את הסכום במטבע זר, חברת השליחויות ממירה את הסכום לשח בתאריך אחר ככה שהשער השתנה ונוצר פער בין התשלום בפועל להצהרה על החבילה
בכל מקרה, כל הצדדים פה (מיי פרוטאין וחבורת השליחויות) מתנהלים כמו חרא

ההזמנה שלי מ 11/11 יצאה 230.42₪
במעקב משלוחים באתר GCX רשום ערך דולר 74.28$
רשום גם שוחרר ממכס. זה אומר שלא צפויות הפתעות כן?

אני מזמין הרבה יחסית גם מ IHERB, ויטמין נינג'ה, אף פעם לא נתקלתי בשטויות. לעומת זאת כמעט בכל הזמנה ממייפרוטאין מבקשים תשלומי מכס ושטויות כאלה, כבר לא משתלם להזמין מהם במצב כזה.

ההזמנה שלי מ 11/11 יצאה 230.42₪
במעקב משלוחים באתר GCX רשום ערך דולר 74.28$
רשום גם שוחרר ממכס. זה אומר שלא צפויות הפתעות כן?

אני מזמין הרבה יחסית גם מ IHERB, ויטמין נינג'ה, אף פעם לא נתקלתי בשטויות. לעומת זאת כמעט בכל הזמנה ממייפרוטאין מבקשים תשלומי מכס ושטויות כאלה, כבר לא משתלם להזמין מהם במצב כזה.
אם אלוהים אמר שזה לא עובר את המכס אז זה לא יעבור. מעבר לזה אתה יכול לבדוק גם באתר של המכס את המצב של החבילה שלך.

היום GCX טענו בפני בפלאפון שההפרש בין מה ששילמתי למה ש-myprotein הצהירו (4 שקל שגרמו לעלויות של 100!) - זה מוצר בחינם שמייפרוטאין שלחו, הצהירו שזה gift, אבל גם רשמו מחיר של 4 שח בשביל הכסת"ח. ומבחינת המכס לא משנה שזה מתנה המחיר עדיין כלול, גם אם לא שילמת על המוצר בפועל.

פניתי למייפרוטאין, נראה מה יהיה. יש לי עד מחר לסגור את הפינה אחרת " זה עובר לאחסנה ויהיו עלויות נוספות".

היום GCX טענו בפני בפלאפון שההפרש בין מה ששילמתי למה ש-myprotein הצהירו (4 שקל שגרמו לעלויות של 100!) - זה מוצר בחינם שמייפרוטאין שלחו, הצהירו שזה gift, אבל גם רשמו מחיר של 4 שח בשביל הכסת"ח. ומבחינת המכס לא משנה שזה מתנה המחיר עדיין כלול, גם אם לא שילמת על המוצר בפועל.
בדיוק, אבל בדיוק מה שניסו להגיד לי. 🤬

פניתי למייפרוטאין, נראה מה יהיה. יש לי עד מחר לסגור את הפינה אחרת " זה עובר לאחסנה ויהיו עלויות נוספות".
לסקרנים, כלום לא קיבלתי ממיי פרוטאין. החלטתי להחזיר את ההזמנה, לקבל החזר מלא, ואזמין פשוט בבלאק פריידי.
הפעם בידיעה שמיי פרוטאין לא הולכים לעזור בטעויות שלהם.

לסקרנים, כלום לא קיבלתי ממיי פרוטאין. החלטתי להחזיר את ההזמנה, לקבל החזר מלא, ואזמין פשוט בבלאק פריידי.
הפעם בידיעה שמיי פרוטאין לא הולכים לעזור בטעויות שלהם.
לדעתי הם מחוייבים לרשום על זה מחיר.

לדעתי הם מחוייבים לרשום על זה מחיר.
כן, מצד שני אולי כדאי ליידע גם את הלקוח לפני. אני כלקוח קונה הזמנה ב-232 שח, ועושה את כל החישובים בעולם על מנת לוודא שאין עליה עלויות מכס.

מיי פרוטאין לא טרחו ליידע אותי בשום צורה שהמתנות שלהם (שממילא, מיותרות לחלוטין בעיניי) הולכות לעלות את ערך החבילה. ובעצם הקופסה של 90 כדורים של מולטי ויטמין שלהם תעלה לי בדיעבד 100 שח בגלל שהערך המוצהר שלה (4 שח) זה ההבדל בין לשלם מכס או לא לשלם מכס. כל זה בזמן שלא הגיע לידיעתי הערך שלה עד שההזמנה הגיעה למכס.

מיותר לציין, שבצ'אט עם נציג של מיי פרוטאין נתקלתי ברובוט. שבעצם התעלם מכל מה שאמרתי והמשיך לחזור על "אין לי מה לעשות, האם תהיה מעוניין להחזיר את החבילה?"
עכשיו, לא ביקשתי פיצוייים, לא ביקשתי כלום, האמת - מראש ביקשתי להחזיר את החבילה. פשוט ביקשתי שלהבא - הם יכללו איזה כוכבית בהזמנה שבה יצויין ערך המתנה המוצהר, על מנת למנוע מקרים כאלה. או שיכללו אופציה בכלל להוריד מתנות מההזמנה. כמובן שזכיתי להתעלמות גורפת על ההצעות האלה. זה מאכזב. לא באתי לדרוש שום דבר, באתי רק למנוע מקרים כאלה שחוזרים על עצמם.

ניסיתי גם להביא לידיעתם שחברת GCX גובה אקסטרא עמלות. ושאולי כדאי להחליף לחברה שהיא לא "אקספרס". בכל זאת, 17% מעמ זה בקטנה. GCX הפכו 17% ל-105 שח. גם בזה זכיתי להתעלמות.

אני עדיין בריבים עם החברות, myprotein ביקשו מgcx לשלוח חזרה אבל הם משקרים לי שלא כך הדבר
הייתי צריך מקום לפרוק

אני הלכתי על הכי בטוח שאפשר, כמה שיותר קרוב למינימום של המשלוח, 213 בערך, רק לא להתחיל להכנס לסרטים עם החברה המקוללת הזו
אני חושש מכמה שמיי פרוטאין יצהירו על המתנות, מקווה שיש פה מספיק מרווח ביטחון

אני הלכתי על הכי בטוח שאפשר, כמה שיותר קרוב למינימום של המשלוח, 213 בערך, רק לא להתחיל להכנס לסרטים עם החברה המקוללת הזו
אני באמת מפחד להזמין מחדש עם כל המתנות האלה, נניח שזה 4 שקל למתנה, שזה המינימום שאפשר להצהיר עליו לפי מה שהבנתי - הזמנה של 210 עדיין כנראה תעבור את ה-235

ביקשתי ממיי פרוטאין להוסיף אופציה לוותר על מתנות במעמד הקנייה. היה עושה לנו חיים קלים מאוד

כנ"ל, נראה מה יהיה כשיגיע

בהנחה שעכשיו סף המשלוח חינם הוא 150, ו-5 קילו חלבון עם ההנחות הקיימות + BEAST זה 160שח. אפשר בשקט להזמין עכשיו 5 קילו עם כל המתנות ולדעת שלא תחוייב במכס.
ואם עוד 72 שעות ממועד ההזמנה תהיה עדיין הנחה כזאת או אחרת (אפילו סתם BEAST) וסף המשלוח עדיין 150, אז אפשר להזמין שוב 5 קילו.

שימו לב להמתין 72 שעות בין הזמנות. אחרת הם יחשבו כהזמנה בודדת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית