מכס חברת gcx גובים 80 שח על חריגה של חצי דולר

• פותח/ת השרשור Elfom
  • פורסם בתאריך
בהנחה שעכשיו סף המשלוח חינם הוא 150, ו-5 קילו חלבון עם ההנחות הקיימות + BEAST זה 160שח. אפשר בשקט להזמין עכשיו 5 קילו עם כל המתנות ולדעת שלא תחוייב במכס.
ואם עוד 72 שעות ממועד ההזמנה תהיה עדיין הנחה כזאת או אחרת (אפילו סתם BEAST) וסף המשלוח עדיין 150, אז אפשר להזמין שוב 5 קילו.

שימו לב להמתין 72 שעות בין הזמנות. אחרת הם יחשבו כהזמנה בודדת
אין כזה דבר הנחות הקיימות ועוד BEAST. זה או BEAST או ההנחות האחרו.
אתה יכול לחלום עד מחר עם משלוח חינם מעל 150 שקל אבל מבחינת מייפרוטאין לא מעניין אותם. הם רוצים שתקנה מעל ל210 שקל, הם רוצים להרוויח.

אין כזה דבר הנחות הקיימות ועוד BEAST. זה או BEAST או ההנחות האחרו.
אתה יכול לחלום עד מחר עם משלוח חינם מעל 150 שקל אבל מבחינת מייפרוטאין לא מעניין אותם. הם רוצים שתקנה מעל ל210 שקל, הם רוצים להרוויח.
אחי. אני הרגע הזמנתי 5 קילו של whey ב-159 שח, עם המתנות שלהם, ומשלוח חינם.

אולי זה משהו חדש מעכשיו לעכשיו. כי זה לא היה לפני שעה.

אחי. אני הרגע הזמנתי 5 קילו של whey ב-159 שח, עם המתנות שלהם, ומשלוח חינם.

אולי זה משהו חדש מעכשיו לעכשיו. כי זה לא היה לפני שעה.
טעות שלי, הם שינו את זה לבלאק פרדיי בלבד - משלוח חינם ב150 שקל ומעלה
מצטער !

טעות שלי, הם שינו את זה לבלאק פרדיי בלבד - משלוח חינם ב150 שקל ומעלה
מצטער !
נוטה להאמין שהם לא שינו בגלל הבלאק פריידי, אלא בגלל כמות הבאלגן שהיה להם עם המכס וההחזרות של המשלוחים כנראה...(החברה מפסידה על משלוח שלקוח מחזיר. זה עולה להם כסף)

בכל מקרה, ברגע זה אפשר להיות כמעט בטוחים שאין מכס ולהזמין 5 קילו ב-159 שח. עם ההנחות של בלאק פריידי + BEAST

נוטה להאמין שהם לא שינו בגלל הבלאק פריידי, אלא בגלל כמות הבאלגן שהיה להם עם המכס וההחזרות של המשלוחים כנראה...(החברה מפסידה על משלוח שלקוח מחזיר. זה עולה להם כסף)

בכל מקרה, ברגע זה אפשר להיות כמעט בטוחים שאין מכס ולהזמין 5 קילו ב-159 שח. עם ההנחות של בלאק פריידי + BEAST
רק רוצה לתקן אותך - אין כזה כפל מבצעים של ביסט ובלאק פרדיי. זה או זה או זה..הדבר היחידי זה HONEYIL שאתה יכול עם ההנחות הרגילות.
לגבי המשלוח חינם זה אך ורק לבלאק פרדיי כי אתמול זה היה 210 שקל משלוח חינם.
אפילו באתר רשום לך BLACK FRIDAY ONLY: Free delivery over 150₪

רק רוצה לתקן אותך - אין כזה כפל מבצעים של ביסט ובלאק פרדיי. זה או זה או זה..הדבר היחידי זה HONEYIL שאתה יכול עם ההנחות הרגילות.
לגבי המשלוח חינם זה אך ורק לבלאק פרדיי כי אתמול זה היה 210 שקל משלוח חינם.
אפילו באתר רשום לך BLACK FRIDAY ONLY: Free delivery over 150₪
לא יודע. הזמנתי עם BEAST.
לא יודע אם זה כפל או שפשוט BEAST מביא 60% הנחה. אבל 159 שח ל-5 קילו + משלוח + כל המתנות שלהם.

יימח שמם רשועים ארויירים הם הורידו את המינימום משלוח ל150 אחרי שהזמנתי ב211
מקווה בשבילם שלא יצהירו יותר מ4 שח על מתנה שלהם, נכון לשער הדולר היום יש לי טווח ביטחון של 30 שח כמעט
אבל מי יודע מה יהיה עוד שבוע - שבועיים (אולי אפילו חודש בגלל העומס), כשזה יגיע לארץ ועד אז קיים סיכוי ששער הדולר ירד שוב
מקווה שהישראלים מזמינים מספיק בשביל להעלות אותו 🙄

יימח שמם רשועים ארויירים הם הורידו את המינימום משלוח ל150 אחרי שהזמנתי ב211
מקווה בשבילם שלא יצהירו יותר מ4 שח על מתנה שלהם
כל עוד ההזמנה שלך לא נשלחה, אתה יכול לבטל בקלות ולרשום "בטעות"

יכול לקחת 3-5 יום עד שתקבל את ההחזרה. אבל כל עוד זה לא נשלח יאשרו את הביטול בוודאות ותוכל להזמין מחדש עוד היום

מישהו יכול בבקשה לעשות רגע סדר באיזה סכום המכס גובים סכום נוסף ובכמה צריך להזמין כדי שלא יגבו? אני בדיוק מתכוון להזמין

יש לי טווח ביטחון של 30 שח כמעט
אבל מי יודע מה יהיה עוד שבוע - שבועיים (אולי אפילו חודש בגלל העומס), כשזה יגיע לארץ ועד אז קיים סיכוי ששער הדולר ירד שוב

טווח ביטחון מאיזה סכום? אני גם רוצה לעשות את זה

נערך לאחרונה:
מישהו יכול בבקשה לעשות רגע סדר באיזה סכום המכס גובים סכום נוסף ובכמה צריך להזמין כדי שלא יגבו? אני בדיוק מתכוון להזמין

טווח ביטחון מאיזה סכום? אני גם רוצה לעשות את זה
מעל 75 דולר אתה משלם 17% מערך החבילה למכס

עשיתי היום הזמנה ב227 ש"ח, קיבלתי 4 מתנות ועכשיו אני חושש 😭

לא נותנים לבטל 🤬
עד 10 דקות מרגע ההזמנה, אני גם די כעסתי על זה כי כתבתי שעתיים אחרי שרוצה לבטל ואמרו לי "כבר אי אפשר, שיגיע אלייך ואז תשלח חזרה" בעיה שלהם הם משלמים על זה...
מעל 75 דולר אתה משלם 17% מערך החבילה למכס
יותר עם gcx משהו כמו 30%+ כי הם ממציעים עוד עלויות

עד 10 דקות מרגע ההזמנה, אני גם די כעסתי על זה כי כתבתי שעתיים אחרי שרוצה לבטל ואמרו לי "כבר אי אפשר, שיגיע אלייך ואז תשלח חזרה" בעיה שלהם הם משלמים על זה...

יותר עם gcx משהו כמו 30%+ כי הם ממציעים עוד עלויות
מוזר, אני הזמנתי ברביעי בערב ועדיין יכול לבטל

לא הבנתי למה כתוב באתר משלוח חינם מ150 ש״ח היום אבל כשנכנסים לעגלה עם 150 ש״ח זה כותב שחסר עוד 59 ש״ח?

מישהו יודע?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית