הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכס חברת gcx גובים 80 שח על חריגה של חצי דולר

• פותח/ת השרשור Elfom
  • פורסם בתאריך
כל עוד ההזמנה שלך לא נשלחה, אתה יכול לבטל בקלות ולרשום "בטעות"

יכול לקחת 3-5 יום עד שתקבל את ההחזרה. אבל כל עוד זה לא נשלח יאשרו את הביטול בוודאות ותוכל להזמין מחדש עוד היום
אתם יודעים אולי, אם הזמנתי עם הנחה של משתמש חדש ואני מבטל הם נותנים לעשות הזמנה שוב עם הנחה של משתמש חדש? נראה לי לא סביר, אם כן אני שוקל לבטל את ההזמנה מהצהריים ולהזמין שוב במחיר נמוך יותר
זה תאכלס עד שזה לא dispatched, מהם הבנתי שזה עניין של 10 דקות, אולי משהו שונה אצלך, אולי אם תנסה יגידו לך שכבר אי אפשר
מי יודע

אתם יודעים אולי, אם הזמנתי עם הנחה של משתמש חדש ואני מבטל הם נותנים לעשות הזמנה שוב עם הנחה של משתמש חדש? נראה לי לא סביר, אם כן אני שוקל לבטל את ההזמנה מהצהריים ולהזמין שוב במחיר נמוך יותר
אל תבטל אחי.
עכשיו ההנחה ירדה, כאילו ממש לפני דקה, ו3 מתוך 6 המתנות שלהם אזלו במלאי, ביחד עם עוד כמה מוצרים בכללי

אל תבטל אחי.
עכשיו ההנחה ירדה, כאילו ממש לפני דקה, ו3 מתוך 6 המתנות שלהם אזלו במלאי, ביחד עם עוד כמה מוצרים בכללי
אה נכון זה חזר ל 55... טוב סתם ניסיתי לצאת חזיר כשכבר הזמנתי במחיר מטורף 😃

יואו זה אשכרה ירד בשנייה שבאתי להזמין כי חיכיתי לתשובה לגבי המכס 🫤

יש לך מושג לגבי המשלוח? זה כותב למעלה שחסר 59 ש״ח למרות שהגעתי לעגלה של 150 שקל
עזוב מה שרשום לך למעלה, תיכנס כבר לשלם כאילו ותראה שרשום שהמשלוח חינם

לא הבנתי למה כתוב באתר משלוח חינם מ150 ש״ח היום אבל כשנכנסים לעגלה עם 150 ש״ח זה כותב שחסר עוד 59 ש״ח?

מישהו יודע?
מצטרף לשאלה, זה עושה לי אותו דבר
זה יורד לפני שאתה מגיע לתשלום הכל טוב
רשום לך אפילו למטה שההנחה על המשלוח יורד אחרי שאתה ממשיך לתשלום

אתם ממלאים את הכתובת, עיר וכל זה בעברית נכון?

שואל כי זו פעם ראשונה שאני קונה מהם

חברים, בדיוק כמוכם גם אני לא השגתי את הביטול המיוחל ממיי פרוטאין, אבל אני בא אליכם עם תפנית בעלילה!
מאחר ולא הושג הביטול פניתי אליהם בשאלה מה תהיה הצהרת המכס על המתנות, לצערי לא קיבלתי תשובה לגבי הסכום המוצהר....
אבל קיבלתי משהו יותר מפתיע!

I am really sorry for the inconvenience caused.

You are not charged for free gifts and there should be no taxes for them.

For the Black Friday sale only, any customs charges can be paid and we will refund you once we receive the receipt from you.

If there is anything else that we can do, then please do not hesitate to get in touch and a member of our team will be happy to help.

עכשיו נשאר לראות האם זה יגיע לזה ואם כן האם הם יעמדו במילה שלהם.

חברים, בדיוק כמוכם גם אני לא השגתי את הביטול המיוחל ממיי פרוטאין, אבל אני בא אליכם עם תפנית בעלילה!
מאחר ולא הושג הביטול פניתי אליהם בשאלה מה תהיה הצהרת המכס על המתנות, לצערי לא קיבלתי תשובה לגבי הסכום המוצהר....

אחלה של חברה.

לא יודע אם באייהרב היית מקבל דבר כזה.
מאות של הזמנות,מאות!
מעולם לא היה לי פארטיה עם המכס.
ועל פעם אחת שהמשלוח איחר,זיכו אותי במלוא המשלוח,וגם קיבלתי את החבילה.

תראה אחרי הכל זה תחרות בריאה(למרות שזה לא כוחות,כי לאייהרב יש יותר הצעה)

כל עוד יש לכל אחד מאיתנו מענה על פי המצב הפיננסי שלו,הרי זה משובח.

iherb 4ever

קקקק
הייתי חייב @Snorlax jr

מצוין, כנראה שמספיק אנשים שלחו להם תלונה/החזירו את החבילה. מדהים כמה כוח יש לנו כצרכנים מאוחדים.
אני גם שלחתי להם הודעה וכתבתי להם שלא ישלחו את המתנות, אני לא צריך אותם ולא רוצה לשלם מע"מ ועמלות בגללן. מעניין מה הם יענו לי.

זאת אומרת שאני יודע מראש בעת ההזמנה כמה אני עומד לשלם?
בהחלט.
יש רפליקה לכל דבר:
- תשלום
- קוד הנחה
- שיטת שילוח(בוקסיט,dhl וכו)
- מכס ועמילות
דוגמא

קבצים מצורפים

• AE1D7117-B70A-4708-89D1-BCC2E8699664.jpeg
    AE1D7117-B70A-4708-89D1-BCC2E8699664.jpeg
    KB 26.6 · צפיות: 38
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית