הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכס חברת gcx גובים 80 שח על חריגה של חצי דולר

• פותח/ת השרשור Elfom
  • פורסם בתאריך
אגב זאת ההודעה שקיבלתי מ GCX לפני איזה שבועיים

שלום רב
נעביר לך זיכוי על התשלום שביצעת
המשלוח הגיע עם טעות של הספק
נא להמתין לזיכוי שיבוצע בימים הקרובים
בברכה

ועד היום לא קיבלתי שום זיכוי לחשבון... מה אפשר לעשות איתם?!

אגב זאת ההודעה שקיבלתי מ GCX לפני איזה שבועיים

שלום רב
נעביר לך זיכוי על התשלום שביצעת
המשלוח הגיע עם טעות של הספק
נא להמתין לזיכוי שיבוצע בימים הקרובים
בברכה

ועד היום לא קיבלתי שום זיכוי לחשבון... מה אפשר לעשות איתם?!
ניסית לפנות אליהם מאז ולהזכיר? אולי "שכחו"

עדכון קצר - מייפרוטאין למדו ממקרי עבר כנראה. הזמנה שעשיתי בבלאק פריידי - הם חילקו לשתי הזמנות שנשלחו בהפרש של מעל 72 שעות בין אחת לשנייה
משלוח אחד של החלבון שקניתי
משלוח נוסף (בהפרש של שבוע) עם כל המתנות שלהם
נזכיר ונאמר שלא שילמתי בכלל על משלוח. ובכללי המחיר של ההזמנה היה נמוך בהחלט. מה שמפתיע

עדכון קצר - מייפרוטאין למדו ממקרי עבר כנראה. הזמנה שעשיתי בבלאק פריידי - הם חילקו לשתי הזמנות שנשלחו בהפרש של מעל 72 שעות בין אחת לשנייה
נזכיר ונאמר שלא שילמתי בכלל על משלוח. ובכללי המחיר של ההזמנה היה נמוך בהחלט. מה שמפתיע
המשלוח כבר אצלך?

גם לי הם שלחו 2 מתנות בהזמנה נפרדת כמה ימים אחרי שאר המוצרים. כתבו שזה בגלל שלא היה במלאי בעת ההזמנה הראשונה, חושב שזה כדי לעבור בלי תשלום במכס?

יש עוד משהו כאן שלא קיבל זיכוי עדיין או רק אני? הם מתעלמים מכל האימיילים שלי וכבר עבר חודש מאז שהבטיחה לי אחת הנציגות שלהם שאני אקבל זיכוי. יש עוד דרך ליצור איתם קשר חוץ ממייל?

הם כל כמה ימים שולחים מייל מחדש שהמשלוח נדחה 🙁

Thank you for placing your order with us.

We sorry to inform you that due to reasons out of our control, your order has been slightly delayed.

The courier who will be delivering your order has been in contact with us, and they have advised that they fully expect this to be with you on or before week commencing 20/12/2021.

מחכה למייל על הדחייה הבאה

We sorry to inform you that due to reasons out of our control, your order has been slightly delayed.

The courier who will be delivering your order has been in contact with us, and they have advised that they fully expect this to be with you on or before week commencing 20/12/2021.

בדיוק - גם אצלי.

אותה הודעה. אפילו עם אותו תאריך
וזה מעניין, כי כבר לפני שבוע קיבלתי SMS מחברת השליחויות להכניס כתובת למשלוח וזמן מועדף וכאלה

גם אצלי אותה הודעה עם אותו תאריך היום, פעם ראשונה. אבל במעקב משלוח ובאתר של באזזר אני רואה שזה היום כבר הגיע למחסן שלהם

למי עוד המשלוח של מיי פרוטאין נתקע בגלל חברת באזר שמחכה להפיץ אותו?
כי יש לי אחלה של פיתרון.

כי יש לי אחלה של פיתרון.

כבר כמה ימים כתוב באתר "הזמנתך התקבלה אצלנו, נעדכן אותך ברגע שתצא לדרכה. זמן טרם נבחר"

מה אתה בא להדליק אותנו? תתחיל מהפתרון אחר כך תגיד איזו בעיה הוא בא לפתור
יימח שמם שישלחו כבר את החבילה
כי יש לי אחלה של פיתרון.

התחרבש קצת הציטוט המקורי אז עשיתי הפוך על הפוך

כי יש לי אחלה של פיתרון.
כבר כמה ימים כתוב באתר "הזמנתך התקבלה אצלנו, נעדכן אותך ברגע שתצא לדרכה. זמן טרם נבחר"
כן יש לי גם
חשבתי להתקשר אליהם היום אבל שכחתי

אין להם שירות לקוחות בשום צורה חוץ מהצ'אט. אתה לא תשיג שום נציג לדבר איתו
והם יגידו ש"החבילה בכלל לא הגיעה לארץ"
אבל מה הפתרון נשמה, אל תצא סתם בהצהרות, אנחנו המון זועם עם קריז לחלבון שאנחנו מחכים לו כבר שבוע בלי סיבה

אבל מה הפתרון נשמה, אל תצא סתם בהצהרות, אנחנו המון זועם עם קריז לחלבון שאנחנו מחכים לו כבר שבוע בלי סיבה
שבוע? אני תיכף מחכה לו חודש. ונגמר לי החלבון. נראלי אני קונה איזה 2.5 סופר אפקט בראשון כדי להעביר ת'זמן

לגבי הפיתרון - תתלוננו למיי פרוטאין. הם ילחצו על החברה. משם (נקווה) שיזוז משהו.
פייר - היה לי פיתרון נוסף. אבל בינתיים (עד שלא יוכח שהוא עובד) מעדיף לשמור אותו לעצמי כי הוא קצת ריסקי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית