הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכס חברת gcx גובים 80 שח על חריגה של חצי דולר

• פותח/ת השרשור Elfom
  • פורסם בתאריך
שבוע? אני תיכף מחכה לו חודש. ונגמר לי החלבון. נראלי אני קונה איזה 2.5 סופר אפקט בראשון כדי להעביר ת'זמן

לגבי הפיתרון - תתלוננו למיי פרוטאין. הם ילחצו על החברה. משם (נקווה) שיזוז משהו.
פייר - היה לי פיתרון נוסף. אבל בינתיים (עד שלא יוכח שהוא עובד) מעדיף לשמור אותו לעצמי כי הוא קצת ריסקי
הבנתי את הראש, טוב נראה מחר, אשלח להם הודעה אבל אולי אנסה לראות איך לתפוס את החברה הפח אשפה הזו
אני כבר מתגעגע לימים שמיי פרוטאין עבדו עם דואר ישראל סעמק

הבנתי את הראש, טוב נראה מחר, אשלח להם הודעה אבל אולי אנסה לראות איך לתפוס את החברה הפח אשפה הזו
אני כבר מתגעגע לימים שמיי פרוטאין עבדו עם דואר ישראל סעמק
לא ברור למה הם החליפו. מהרגע שהחליפו רק באלגן יש להם. רגע אחד GCX. רגע אחד חברה מונפצת אחרת שעושה מה בזין שלה. סוס מנצח לא מחליפים. ודואר ישראל ביחס לכל החברות "אקספרס" האלה זה אשכרה סוס מנצח (עצוב לומר)
בדקת את זה כאילו?
כי החבילות שלי כן בארץ במחסן שלהם

כן כן, בדקתי. אין עונה ואין מענה. מפנים אותך לצאט באתר שבו אתה מדבר עם בוט. תפנו למיי פרוטאין בתלונות על החברה הזאת כדי לקדם עניינים,

כן כן, בדקתי. אין עונה ואין מענה. מפנים אותך לצאט באתר שבו אתה מדבר עם בוט. תפנו למיי פרוטאין בתלונות על החברה הזאת כדי לקדם עניינים,
זה לא יעזור
יש טלפון באתר של באזזר צריך להתקשר אליהם

זה לא יעזור
יש טלפון באתר של באזזר צריך להתקשר אליהם
התקשרתי גם התקשרתי. אתה בטח תהנה לגלות שכשתלחץ "1" לבירור סטטוס משלוח ומענה עם נציג, תקבל הודעה מוקלטת שאומרת שכל השיחות עם הנציגים הם דרך הצ'אט באתר בלבד....

התקשרתי גם התקשרתי. אתה בטח תהנה לגלות שכשתלחץ "1" לבירור סטטוס משלוח ומענה עם נציג, תקבל הודעה מוקלטת שאומרת שכל השיחות עם הנציגים הם דרך הצ'אט באתר בלבד....
ביזיון
אשכרה אין אופציה לראות יותר איפה החבילות שלי, אין פרטים למרות שהכנסתי מספר מעקב וטלפון.
ניסיתי לשלוח מייל באתר וכמובן שכתוב ככה :
הודעתך לא נשלחה. נסה שוב יותר מאוחר
שלחו הודעה
אשלח הודעה למייפרוטאין לראות מה אפשר לעשות.

ביזיון
אשכרה אין אופציה לראות יותר איפה החבילות שלי, אין פרטים למרות שהכנסתי מספר מעקב וטלפון.
ניסיתי לשלוח מייל באתר וכמובן שכתוב ככה :
הודעתך לא נשלחה. נסה שוב יותר מאוחר
שלחו הודעה
אשלח הודעה למייפרוטאין לראות מה אפשר לעשות.
האתר שלהם דפוק. בנוסף הם שיקרו לי בפנים.
הגעתי לשיחה עם נציג בדרך לא דרך..הוא אמר לי חכה שנייה אבדוק לך, ואז אמר שהמשלוחים שלי בכלל לא הגיעו עדיין לארץ.

אממה, לפי המספר מעקב המשלוחים ממש אצלהם.

האתר שלהם דפוק. בנוסף הם שיקרו לי בפנים.
הגעתי לשיחה עם נציג בדרך לא דרך..הוא אמר לי חכה שנייה אבדוק לך, ואז אמר שהמשלוחים שלי בכלל לא הגיעו עדיין לארץ.

אממה, לפי המספר מעקב המשלוחים ממש אצלהם.
אני ממש דואג
במקרה הכי גרוע מאיפרוטאין ישלחו אותם מוצרים שוב כי לא קיבלתי בכלל

עדכון -
קיצר חברת המשלוחים הזו פח אשפה, התקשר אליי עכשיו שליח שלהם שואל אותי אם יש מישהו בבית כי הוא מגיע עוד 10 דקות.
לא התקשרו לתאם מראש, לא שלחו הודעה, כלום, סעמק.

הגיעו החבילות @yujinius
ים של הפתעות
בשעה טובה 🤡🤡🤡
בונא יש שם את החטיף הזה שהם שלחו במתנה, בטעם תות, וואו ממש טעים עם ערכים יחסית טובים, אני שוקל להתחיל לקנות חטיפים שיסגרו לי תפינה למתוק מדי פעם

בשעה טובה 🤡🤡🤡
בונא יש שם את החטיף הזה שהם שלחו במתנה, בטעם תות, וואו ממש טעים עם ערכים יחסית טובים, אני שוקל להתחיל לקנות חטיפים שיסגרו לי תפינה למתוק מדי פעם
ממש טעים! גם קיבלתי את החטיף choc chip משהו גם מעולה
אגב
20211219_174453.jpg

זה רק חלק מההזמנה, היה דברים שאח שלי גם הזמין

גם קיבלתי את החטיף choc chip משהו גם מעולה
אה את זה לא קיבלתי, קיבלתי את ה GOOEY הזה עם חמאת בוטנים, עוד לא טעמתי.
ה CLEAR VEGAN PROTEIN נחמד, כמו לימונדה, אבל רק 10 גרם חלבון בשקית, ובכל מקרה אני מעדיף את האימפקט הרגילים ולשתות עם חלב
ממש טעים! גם קיבלתי את החטיף choc chip משהו גם מעולה
אגב צפה בקובץ המצורף 74450
זה רק חלק מההזמנה, היה דברים שאח שלי גם הזמין
איזה טעמים הזמנת?
ומה זה החלבון אימפקט בשק הוורוד מימין?

אה את זה לא קיבלתי, קיבלתי את ה GOOEY הזה עם חמאת בוטנים, עוד לא טעמתי.
ה CLEAR VEGAN PROTEIN נחמד, כמו לימונדה, אבל רק 10 גרם חלבון בשקית, ובכל מקרה אני מעדיף את האימפקט הרגילים ולשתות עם חלב

איזה טעמים הזמנת?
ומה זה החלבון אימפקט בשק הוורוד מימין?
הזמנתי 5 קילו רוקי ראוד, קילו של שוקולד רובי, שקית קטנה של cereal milk, שקית קטנה של cookies and cream + strawberry cream + golden syrup לאמא שלי לעוגיות גבינה כאלה עם חלבון, טעים מאוד
וזהו ניראלי

הם השתגעו לגמרי, גם בתאריך המובטח אחרי כמה דחיות עדיין אין כלום.

ובאתר של buzzr “הזמנתך התקבלה אצלנו נעדכן אותך ברגע שתצא לדרכה" כבר איזה 8 ימים

עוד לא קיבלתי את החבילות וזה לא נראה באופק. תקוע אצל חברת buzzer
לפרוטוקול הזמנתי בבלאק פריידי.

Thank you very much for shopping with us, we appreciate your continuous support.

We are very sorry to inform you that your order is experiencing a delivery delay due to flight restrictions in the destination country.

However, please rest assured that we are working as fast as possible to get your order to you. You can check your order status yourself at any time by clicking on Order History via your account.

😣😣 אכלתי אותה אה?

נערך לאחרונה:
Thank you very much for shopping with us, we appreciate your continuous support.

We are very sorry to inform you that your order is experiencing a delivery delay due to flight restrictions in the destination country.

However, please rest assured that we are working as fast as possible to get your order to you. You can check your order status yourself at any time by clicking on Order History via your account.

😣😣 אכלתי אותה אה?
יש מצב.
לי הובטח עד ה-3.1.
אם זה יאוחר מזה - אני באמת אתעצבן ואדרוש פיצוי.

איזה כאב ראש. בחיים לא היה לי כזה דבר איתם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית