הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אירובי פאוורליפטינג

• פותח/ת השרשור OYP
  • פורסם בתאריך

OYP

משתמש משקיע
2,907
2,046
נק' מוניטין:
2,717
2,907
2,046
אני מרגיש שאחרי כמה סטים הכושר האירובי שלי מגיע לשיא שלו וזה מקשה על הברייסינג, על ריכוז בתרגילים, ובכללי נותן הרגשה שאני עומד להתעלף.
אני רוצה להוסיף אירובי במטרה נטו לעזור לכוח, הכושר האירובי בפני עצמו לא מעניין אותי, אז אני מחפש משהו שיפגע כמה שפחות בהתאוששות שלי ספציפית לכוח, ואני מעדיף גם שישרוף כמה שפחות קלוריות, אבל מבין שהבקשה השניה קצת מוגזמת.
ריצה והליכה לא כדאי כי אני עם פלטפוס קצת קשה וגם ככה אני כל היום על הרגליים.
יש לכם רעיונות? אשמח גם להסבר למה.
תודה.

אוקיי זה נשמע כמו רעיון טוב. לא יודע להשוות את זה ממש לחתירה, אבל זה באמת יותר ספציפי.

ככל שאני מתקדם באימונים אני מרגיש שזה יותר ויותר מגביל אותי, באימונים האחרונים, בעיקר באחרון הרגשתי שאני אתעלף אם האימון יהיה יותר ארוך, מצד שני האימון קצר ואולי באמת זה לא בעיה. אם זה באמת לא בעיה לא אכפת לי להמשיך לשתוק ולהתמודד עם ההרגשה הזאת, היא עוברת לי איזה שעתיים אחרי האימון, פשוט אני מאמין שזה לא דבר נורמלי להרגיש והשאלה אם צריך לטפל בזה באירובי?
אני פשוט חושב שבגלל שאתה רק בתחילת דרכך האימונים שאתה עושה בין היתר ישפרו את האירובי שלך. זה שונה מבן אדם שמתאמן שנים וזה קורה לו כי הגוף שלך עוד לא הסתגל לצורת אימון כזאת, ואחד הדברים שהוא עוד לא הסתגל אליהם זה כנראה היכולת האירובית שלך. שוב, אני הייתי פשוט מחכה עם זה כל עוד אתה מתקדם עם טכניקה טובה ואחרי זה רואה האם המצב משתפר או לא. אם הוא משתפר - מעולה, אין מה לעשות לזה משהו מיוחד. אם לא אז תוסיף את העבודה האירובית שתיארתי קודם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית