עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין כזה דבר תוספים לשיפור זיכרון למיטב ידעתי.האם ישנם דברים מוכחים ולא תרופות סבתא וכתבות בווינט שמשפרים זיכרון? אני סטודנט בתואר עם הרבה מתמטיקה ומתקשה לזכור את כל הטענות והמשפטים שלומדים בהרצאה
כמו כל המחקרים שיש, מחקר אחד מראה משהו אחד ואז מגיע מחקר אחר שמפריח אותו.יש מחקרים שמראים שיפור עם לקיחת תוסף של אמגה 3
The effect of phosphatidylserine-containing omega-3 fatty acids on memory abilities in subjects with subjective memory complaints: a pilot study
Impact of Omega-3 Fatty Acid Supplementation on Memory Functions in Healthy Older Adults - PubMed
יש גם כאלה שלא
Effect of long-term omega 3 polyunsaturated fatty acid supplementation with or without multidomain intervention on cognitive function in elderly adults with memory complaints (MAPT): a randomised, placebo-controlled trial - ScienceDirect
האם ישנם דברים מוכחים ולא תרופות סבתא וכתבות בווינט שמשפרים זיכרון? אני סטודנט בתואר עם הרבה מתמטיקה ומתקשה לזכור את כל הטענות והמשפטים שלומדים בהרצאה
תפסיק לצאת למועדונים 4 פעמים בשבוע ותתחיל ללמוד, גם הציונים ישתפרו וגם לא תתלבט כמה קלוריות אתה שורף בריקוד במועדון 😉😛אני סטודנט בתואר עם הרבה מתמטיקה ומתקשה לזכור את כל הטענות והמשפטים שלומדים בהרצאה
נראה לי שאפשר להבין איפה אני לומד מהשילוב של השאלות חחחחחתפסיק לצאת למועדונים 4 פעמים בשבוע ותתחיל ללמוד, גם הציונים ישתפרו וגם לא תתלבט כמה קלוריות אתה שורף בריקוד במועדון 😉😛