תנובה go חלבון

Eliran 40

משתמש מתחיל
121
5
נק' מוניטין:
-1
121
5
אהלן חברים.חשבתי על זה ועל הרבה המלצות פה מחברי הפורום לגבי הגיינר שזה מיותר
והחלטתי שאלך על החלבון כמו שהמליצו
עכשיו רציתי לדעת מבחינת היחס בגלון go לבין הבקבוקים הקטנים מה יותר משתלם.מבחינת מנה בגלון יש יחס של 400 קלוריות ו75 חלבון.כמובן שזה לא אפשרי לקחת 2 מנות כי אני מקבל פה חלבון כפול וזה לא מה שעוזר לעליה במשקל (אולי אני טועה)
אולי החלבון מנפח מסה שריר .כמובן כולל אימונים
אשמח לדעות המלצות למישהו שהשתמש במוצר
תודה רבה לכולם פורום מס 1

כמובן שזה לא אפשרי לקחת 2 מנות כי אני מקבל פה חלבון כפול וזה לא מה שעוזר לעליה במשקל (אולי אני טועה)
אולי החלבון מנפח מסה שריר
אבקות חלבון: בריא או מזיק? - תגובה - קילוגרם - כושר, תזונה ופיתוח הגוף
ציטוט משם:
חלב מלא מכיל 87% מים ו13% מוצקים. רבע מהמוצקים הם חלבונים, ומתוכם 80% קזאין (קבוצת חלבונים המהווה את עיקר החלבונים בחלב) ו20% חלבון מי גבינה. בתהליך היצור של אבקת חלבון מי הגבינה, מבודדים את חלבון מי הגבינה, ומנסים לדחוס כמה שיותר ממנו בתוצר אחד הנקרא "אבקת חלבון 100% מי גבינה". קוטג', חלב, סוגים שונים של תחליפי חלב אם (לתינוקות), פורמולות מיוחדות שמספקים למאושפזים בבתי החולים, כולם מכילים מי גבינה. אין לאבקות החלבון שום ערך מוסף, מטרתן היא להשלים לנו את תפריט התזונה היומי, במקרה שאיננו מצליחים להגיע לכמות החלבון הדרושה לנו ביום נתון (נדבר על כך בהמשך).

אהלן חברים.חשבתי על זה ועל הרבה המלצות פה מחברי הפורום לגבי הגיינר שזה מיותר
והחלטתי שאלך על החלבון כמו שהמליצו
עכשיו רציתי לדעת מבחינת היחס בגלון go לבין הבקבוקים הקטנים מה יותר משתלם.מבחינת מנה בגלון יש יחס של 400 קלוריות ו75 חלבון.כמובן שזה לא אפשרי לקחת 2 מנות כי אני מקבל פה חלבון כפול וזה לא מה שעוזר לעליה במשקל (אולי אני טועה)
אולי החלבון מנפח מסה שריר .כמובן כולל אימונים
אשמח לדעות המלצות למישהו שהשתמש במוצר
תודה רבה לכולם פורום מס 1
חלבון לא מנפח שרירים.
חלבון אני ממליץ להזמין מחול כי בארץ יקר מאוד.

כמובן שזה לא אפשרי לקחת 2 מנות כי אני מקבל פה חלבון כפול וזה לא מה שעוזר לעליה במשקל (אולי אני טועה)

אתה חייב להפסיק לפתוח שירשורים עם שאלות תלושות מהמציאות ולגשת לאיש מקצוע בהקדם.

נערך לאחרונה:
חלבון אני ממליץ להזמין מחול כי בארץ יקר מאוד.
מסכים 100%
5 פאונד שזה 2.27 קילו של תנובה GO עולה 250 שקל, ב MYPROTEIN בסכום הזה אפשר לקנות 7.5 קילו (יותר מפי 3) ולהישאר עם עודף.

• פותח/ת השרשור
מסכים 100%
5 פאונד שזה 2.27 קילו של תנובה GO עולה 250 שקל, ב MYPROTEIN בסכום הזה אפשר לקנות 7.5 קילו (יותר מפי 3) ולהישאר עם עודף.
לא העניין.חשוב לי כשרות
לגבי השאלה המיקצועית.אחכה לתשובה מעוד חברים כאן
תודה
אתה חייב להפסיק לפתוח שירשורים עם שאלות תלושות מהמציאות ולגשת לאיש מקצוע בהקדם.
מפריע לך חבר?

מפריע לך חבר?
אתה שואל כ"כ הרבה שאלות ועדיף שתלך לאיש מקצוע, שיחסוך לך זמן וכאבי ראש.
אני עשיתי הרבה ניסוי וטעייה לצערי אם הייתי חוזר אחורה הייתי כבר הולך למישהו מוסמך כמו שיש לך כאן בפורום.

מפריע לך חבר?
האמת שזה מתחיל להפריע, אתה פתחת פה המון שאלות שחגות סביב אותה נקודה או מתמקדות בתפל (מוצרים\תוספים).
כל שאלה שאתה שואל מדגישה שהיא בכלל לא העניין, וצריך מישהו שבאמת יסביר לך דברים מאפס.

• פותח/ת השרשור
האמת שזה מתחיל להפריע, אתה פתחת פה המון שאלות שחגות סביב אותה נקודה או מתמקדות בתפל (מוצרים\תוספים).
כל שאלה שאתה שואל מדגישה שהיא בכלל לא העניין, וצריך מישהו שבאמת יסביר לך דברים מאפס.
אתה המלצת לי אבקת חלבון במקום גיינר אז שאלתי ספציפית אם החלבון יתן מענה .בהמשך אפנה לאיש מקצוע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית