הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Trt

Batman1204

מושעה
362
77
נק' מוניטין:
-125
362
77
פתאום שאני רואה תחומרים מול העניים זה לא נראה כזה נורא רק צריך להתגבר על הפחד ממחטים. אנשים מעשנים ותלוים בכל כך הרבה דברים לא בריאים (סוכר,סמים,אלכוהול וסיגריות) .
התפקוד המיני שלי לא משהו בכלל הזקפות שלי חלשות מאוד ולא מחזיקות לאורך זמן . אני הרבה בדכאון ומרגיש עייף ואין לי חשק לחיות .
אז האם להזריק פעמיים בשבוע כמה כבר נורא זה יכול להיות ?

קבצים מצורפים

• PXL_20211116_085908506.jpg
    PXL_20211116_085908506.jpg
    KB 100 · צפיות: 82
  • פותח/ת השרשור
500 בשבוע, כן 250 יום ראשון בוקר ו250 יום רביעי ערב
למרות שזה יכול להיות ימים אחרים מה שיהיה לך נוח העיקר זריקה כל 3.5 ימים

אני בהלם איך לא קיללתי אותי
גאה בך
שאלה עד איפה המחט צריכה להגיע? כי הכתף זה שריר שאין עליו שומן כמעט אז קל להגיע לשריר

גאה בך
שאלה עד איפה המחט צריכה להגיע? כי הכתף זה שריר שאין עליו שומן כמעט אז קל להגיע לשריר
אתה רוצה להשאיר ס"מ של מחט פחות או יותר בחוץ, בהתחלה לשאוב לבדוק שלא נכנס דם למזרק ואם לא אז תזריק, עדיף לאט כי החומר הוא על בסיס שומן, אם תנסה להזריק מהר זה יכול לכאוב

פתאום שאני רואה תחומרים מול העניים זה לא נראה כזה נורא רק צריך להתגבר על הפחד ממחטים. אנשים מעשנים ותלוים בכל כך הרבה דברים לא בריאים (סוכר,סמים,אלכוהול וסיגריות) .
התפקוד המיני שלי לא משהו בכלל הזקפות שלי חלשות מאוד ולא מחזיקות לאורך זמן . אני הרבה בדכאון ומרגיש עייף ואין לי חשק לחיות .
אז האם להזריק פעמיים בשבוע כמה כבר נורא זה יכול להיות ?
כבר שנה על trt ואין שמח ממני, מבחינת סיכון אם אתה באמת על trt ולא מפציץ גרם של טסט הסיכון הוא מינימלי במיוחד עם אורך חיים בריא מה שעוד יותר נותן לך את המוטיבציה לשמור על תזונה נקייה, לעשות אימוני אירובי ובכללי להיות יותר מודע לגוף שלך ולא רק להגיד ״אני מרגש בסדר אז הכל בסדר״.

כמו שכבר אמרתי אם לפני טיפול הייתי במצב של חרדות ברמה של 8-10 באופן קבוע היום ביום ״רע״ אני על 2-3 וגם זה בקושי מורגש.

גאה בך
תלוי איזה אורך של מחט אתה משתמש אבל כעקרון בכתפיים לא צריך שיותר מחצי אינץ יהיה בפנים רק תוודא שאתה שואב לפני לבדוק שאתה לא בווריד וכשאתה מזריק אל תלחץ בכל הכוח ״העיקר לגמור עם זה״ תשחרר לאט לאט ובפעמים הראשונות אחרי הזריקה תעסה את המקום עם היד למשך דקה שתיים זה יעזור לשמן להתפזר וימנע PIP, למרות שהשמן של דאוס מאוד דליל אז הוא מאוד נוח להזרקה לא כמו באייר זה כמו להזריק שמן מנועים.😵

• פותח/ת השרשור
23/25g
רביע חיצוני עליון
אל תכניס שם 21 זה סתם יעשה pip מיותר וסיכון מוגבר לפגיעה בעצב, להשיג מחט 23g, זה הבעיה שלך? חחחחח

שתי שאלות
שאלה ראשונה צריך עדיין להחליף מחט אם אני שואב מאמפולה ולא מויאל ?
שאלה שנייה מאיפה משיגים מחט כחולה לעזאזל בסופר פארם יש רק ירוקה

שתי שאלות
שאלה ראשונה צריך עדיין להחליף מחט אם אני שואב מאמפולה ולא מויאל ?
שאלה שנייה מאיפה משיגים מחט כחולה לעזאזל בסופר פארם יש רק ירוקה
כן, מחט שונה לזריקה ולשאיבה, חשבתי שכבר ענו לך על זה, תעשה לפי הספר אל תנסה להמציא את הגלגל שלא תחטוף זיהום כי חשבת שאתה אויברחוכם
תחפש בגוגל לא חסר מקומות שמוכרים, ויש עוד סניפים של סופר פארם ותדבר בגאג' 21g 23g ויש במלא מקומות מה יש לך

• פותח/ת השרשור
כן, מחט שונה לזריקה ולשאיבה, חשבתי שכבר ענו לך על זה, תעשה לפי הספר אל תנסה להמציא את הגלגל שלא תחטוף זיהום כי חשבת שאתה אויברחוכם
תחפש בגוגל לא חסר מקומות שמוכרים, ויש עוד סניפים של סופר פארם ותדבר בגאג' 21g 23g ויש במלא מקומות מה יש לך

אם אין באתר כנראה שלא מוכרים לדעתי
אני צריך אז 23G

גאה בך
אמרתי לך עדיף שתזריק בישבן, זה יותר קל, לא בקושי מרגישים את זה ואין דאגות. אישית בישבן אני, מכניס את המחט עד הסוף(יש לי מזרק עם הברגה) שואב לפני ואז מזריק

• פותח/ת השרשור
אמרתי לך עדיף שתזריק בישבן, זה יותר קל, לא בקושי מרגישים את זה ואין דאגות. אישית בישבן אני, מכניס את המחט עד הסוף(יש לי מזרק עם הברגה) שואב לפני ואז מזריק

שאלה אחרונה
איזה אורך מחט 23g
צריך לישבן?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית