הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שילוב קרוספיט בפיתוח גוף

• פותח/ת השרשור Bamba
  • פורסם בתאריך

Bamba

משתמש פעיל
452
17
בליווי אישי
נק' מוניטין:
17
452
17
מי שמכיר קרוספיט מעדיף שייענה, מי שפחות שיתייחס לשאלה במקום קרוספיט לאימונים פונקציונאליים/hiit

אני מאוד אוהב קרוספיט, ולפני שנכנסתי לתחום הייתי מפתח שרירים במכון, מסה/חיטוב, תכניות בנאליות ומתקשמות כמו שרובכם מכירים ומתעסקים בהם. לאחרונה רוצה לנסות לשלב, כי מאוד חשוב לי הקרוספיט בתור תחום ספורט בריא ומפתח סיבולת לב ריאה וכושר, מצד שני חסר לי הפיתוח גוף. מישהו התנסה או מכיר איך לשלב בין השניים? למשל אם אני מעוניין בחיטוב/מסה, איך זה בא לידי ביטוי עם האימונים? העצימות? נפח? איך משלבים? (נטו מבחינת אימונים, תזונה מתאימה כמובן ביחס למטרה חיטוב או מסה)

לפני שנכנסתי נטו לקרוספיט, האימונים שלי היו ss/madcow 5x5 / abx4 פעמים בשבוע, הייתי משנה לפעמים, הייתי מתאמן בבלוקים גם, בלוק כוח בלוק היפרטרופיה, בחיטוב הייתי עושה 3-4 פעמים בשבוע תלוי באיזה שלב בחיטוב 30-45 דק אירובי ריצה/אליפטיקל/ספינינג
מבחינת קרוספיט, לרוב 4 אימונים בשבוע. זה קצת לרקע אני רושם מה הייתי עושה.

תודה לעוזרים

השאלה פה היא כללית מידי.

מה המטרה שלך? למה אתה מתכוון בפיתוח גוף? באדיבילדינג?

איך יראו האימוני קרוספיט שלך?

אם אתה מעוניין לחטב, לעשות 4 אימוני קרוספיט בשבוע ולשלב אימוני כוח... כדאי שתיהיה עם היד על הדופק.

• פותח/ת השרשור
השאלה פה היא כללית מידי.

מה המטרה שלך? למה אתה מתכוון בפיתוח גוף? באדיבילדינג?

איך יראו האימוני קרוספיט שלך?

אם אתה מעוניין לחטב, לעשות 4 אימוני קרוספיט בשבוע ולשלב אימוני כוח... כדאי שתיהיה עם היד על הדופק.

לא כלכך שאלה כללית, קרוספיט זה אימונים יומיים משתנים, כל יום אימון אחר. מי שמכיר קרוספיט יודע איך זה נראה, אני מתכוון לקרוספיט wod האורגיהל מה שכולם מכירים, לשלב אותם עם פיתוח גוף, באדיבילדינג כמו שאתה מגדיר כן. לא פאוורליפטינג. מחפש איך לשלב נכון. אולי שבוע-שבוע, שבועיים שבועיים, כי קשה מאוד בשבוע אחד גם קרוספיט גם חדר כושר מהסיבה הפשוטה שהקרוספיט משתנה מיום ליום ועובדים על כל הגוף וקשה לסנכרן בין השניים. אבל כן מעוניין למצוא את האמצע.
למשל מתאמנים רציניים, מפתחי גוף כאלה ואחרים, אולי אפילו ספורטאים כגון מתאבקים, פוטבול, איך הם משלבים גם פיתוח שרירים ובנוסף אימונים פונקציונאליים עם דופק גבוהה ועצימות גבוהה? זו הכוונה.

לא כלכך שאלה כללית, קרוספיט זה אימונים יומיים משתנים, כל יום אימון אחר. מי שמכיר קרוספיט יודע איך זה נראה, אני מתכוון לקרוספיט wod האורגיהל מה שכולם מכירים, לשלב אותם עם פיתוח גוף, באדיבילדינג כמו שאתה מגדיר כן. לא פאוורליפטינג. מחפש איך לשלב נכון. אולי שבוע-שבוע, שבועיים שבועיים, כי קשה מאוד בשבוע אחד גם קרוספיט גם חדר כושר מהסיבה הפשוטה שהקרוספיט משתנה מיום ליום ועובדים על כל הגוף וקשה לסנכרן בין השניים. אבל כן מעוניין למצוא את האמצע.
למשל מתאמנים רציניים, מפתחי גוף כאלה ואחרים, אולי אפילו ספורטאים כגון מתאבקים, פוטבול, איך הם משלבים גם פיתוח שרירים ובנוסף אימונים פונקציונאליים עם דופק גבוהה ועצימות גבוהה? זו הכוונה.

הם לוקחים סטרואידים אנאבולים והיום שלהם מתרכז סביב אימון, שינה ואוכל. אל תנסה לקחת דוגמא מספורטאי מקצוען כי זאת לא השוואה כל כך טובה.

לא מעניין אותם פיתוח גוף ברמת הלעלות על במה על 5 אחוז שומן אלא הם מנסים להיות כמה שיותר חזקים ואתלטים, שזה שונה ממה שאתה רוצה.

קח בחשבון שאם תשלב כמה דברים כנראה שתיהיה בינוני בכולם.

בנוסף קרוספיט זה מילה כללית כי אתה יכול לעבוד לפי האימון היומי בקרוספיט.קום או שאתה יכול להתאמן בקרוספיט הדר יוסף או בקרוספיט תל אביב ולכל אחד הסתכלות מעט שונה ותכנון אימונים שונה.

הכי הגיוני שאני יכול לחשוב על לשלב קרוספיט עם פיתוח גוף זה שתי אופציות:
1. תוכנית פיתוח גוף קלאסית עם 2-3 מטקונים קרוספיטיים בשבוע.
2. תוכנית קרוספיט עם 2-3 ימים עם עבודה "באדיבילדרית" בתרגילים שפחות יצרו תשישות על הגוף.

• פותח/ת השרשור
הם לוקחים סטרואידים אנאבולים והיום שלהם מתרכז סביב אימון, שינה ואוכל. אל תנסה לקחת דוגמא מספורטאי מקצוען כי זאת לא השוואה כל כך טובה.

לא מעניין אותם פיתוח גוף ברמת הלעלות על במה על 5 אחוז שומן אלא הם מנסים להיות כמה שיותר חזקים ואתלטים, שזה שונה ממה שאתה רוצה.

קח בחשבון שאם תשלב כמה דברים כנראה שתיהיה בינוני בכולם.

בנוסף קרוספיט זה מילה כללית כי אתה יכול לעבוד לפי האימון היומי בקרוספיט.קום או שאתה יכול להתאמן בקרוספיט הדר יוסף או בקרוספיט תל אביב ולכל אחד הסתכלות מעט שונה ותכנון אימונים שונה.

הכי הגיוני שאני יכול לחשוב על לשלב קרוספיט עם פיתוח גוף זה שתי אופציות:
1. תוכנית פיתוח גוף קלאסית עם 2-3 מטקונים קרוספיטיים בשבוע.
2. תוכנית קרוספיט עם 2-3 ימים עם עבודה "באדיבילדרית" בתרגילים שפחות יצרו תשישות על הגוף.

בעקך מה שאתה אומר קרוספיט.קום למשל, חסר לי בקרוספיט העבודה על השרירים, הכוח, למשל יש שרירים שפחות עובדים, מצד שני כל יום זה משהו שונה פעם עובדים חזק על רגליים פעם פלג גוף עליון, לפעמים מרגיש שיש שרירים נגיד כמו חזה שהקבה זמן לא עובדים, או עובדים אבל לא קרוב לעצימות שאפשר להגיע אליה במכון

בעקך מה שאתה אומר קרוספיט.קום למשל, חסר לי בקרוספיט העבודה על השרירים, הכוח, למשל יש שרירים שפחות עובדים, מצד שני כל יום זה משהו שונה פעם עובדים חזק על רגליים פעם פלג גוף עליון, לפעמים מרגיש שיש שרירים נגיד כמו חזה שהקבה זמן לא עובדים, או עובדים אבל לא קרוב לעצימות שאפשר להגיע אליה במכון

כן, זה הבעיה בקרוספיט. בטח בקרוספיט.קום שזה רמה מאוד נמוכה של תכנון.

הייתי ממליץ לשלב פשוט תוכנית "פווארבילדינג" יחד עם טיפה קונדשינינג פעם או פעמיים בשבןע (מטקונים קצרים סטייל קרוספיט). אני לא חושב שקפיצה על חבל ו-וול בל יותר פונקציונאלי מספרינטים והליכת חוואי לצורך העניין.

קרוספיט זה מגניב אבל אם השאיפות טיפה יותר גבוהות מרק להוציא אנרגיה יש דברים יותר טובים. התותחים הכבדים בקרוספיט לא באמת עושים קרוספיט, הם מחלקים את זה לבלוקים שונים במהלך השנה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית