הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני כבר לא בתול

Batman1204

מושעה
362
77
נק' מוניטין:
-125
362
77
טסט של דאוס מדיקל
שברתי תאמפולה עם נייר
שאבתי עם מזרק ומחט ירוק
הוצאתי את כל האוויר והתבזבז איזה 0.2 מהחומר לא נורא כי היה בועה ענקית של אוויר כי ששאבתי לא שמתי לב שנגמר כבר האמפולה אז נכנס בועת אוויר ענקית .
אז נתתי פליקים למחט שיצא כל האוויר, יצא הבועה.
החלפתי למחט כחולה . וזה מחר של 1 אינץ
אז הכנתי את כולה עד הסוף לכתף אמצעית קצת מול עצם היומרוס . לא הרגשתי כלום כלום . עכשיו שסיימתי יש נקודה של דם כמו אחרי חיסון זה צריך להיות ? ממש נקודה על העור .
ועכשיו מתחיל לכאוב לי הכתף.
איך יודעים שלא פגעתי בוריד או בעצב ?
תאמת שזה היה אקט מצחיק רצח לא הפסקתי להתגלגל מצחוק מההתרגשות .
וזה לא כאב לא הרגשתי כלום כלום .
וכמובן חטאתי עם פד אלכוהול

אכבאר גבר,עצם העובדה שכתבתה את זה אומר שלא פגעתה בוריד,כשתיפגע בעצב זה יגרום לנמלולל רגעי שיגרום לך להוציא תמחט או לתת חזק יותר,להבא כך תמשאבה קצת אחורה תראה שאין דם במזרק ואם אין אתה רשאי להמשיך בזריקה

• פותח/ת השרשור
חברה טובה אין מה לחכות לעדכונים, יותר מבן אחד אחד הריץ פה סייקלים שלה והיא סיפקה את הסחורה

האמת שתוך 48 שעות הרמה הכי גבוהה בדם של הטסט אבל אני לא מרגיש כלום
מרגיש רגיל כמו שלפני הזריקה
רק מרגיש טיפה תופעות לוואי של זריקה כאב מקומי בכתף הרגשה של חולה קצת וזהו

האמת שתוך 48 שעות הרמה הכי גבוהה בדם של הטסט אבל אני לא מרגיש כלום
מרגיש רגיל כמו שלפני הזריקה
רק מרגיש טיפה תופעות לוואי של זריקה כאב מקומי בכתף הרגשה של חולה קצת וזהו
מה חשבת שזה family guy שתתן זריקה ותוך יום אתה הופך כמו סטואי למפוצץ בשרירים וורידים, זה כן נותן גיינז אבל לא ככה, תן לזה זמן, כמה שבועות ואתה כבר תתחיל לקבל מחמאות ברחוב אם תהיה נאצי בתזונה ואימונים, והאמת שגם אם לא אבל עדיף שתשקיע בכל זאת
ולוקח זמן עד שהרמות בדם מצטברות..
הרמות שלך בדם עוד לא גבוהות, בטח שלא מזריקה אחת

• פותח/ת השרשור
מה חשבת שזה family guy שתתן זריקה ותוך יום אתה הופך כמו סטואי למפוצץ בשרירים וורידים, זה כן נותן גיינז אבל לא ככה, תן לזה זמן, כמה שבועות ואתה כבר תתחיל לקבל מחמאות ברחוב אם תהיה נאצי בתזונה ואימונים, והאמת שגם אם לא אבל עדיף שתשקיע בכל זאת

כמה פעמים ראיתי תפרק הזה
I'm so vescular
So vescular
A guy with a dirty needle
What is wrong with your baby ?
פרק ענק חחח

הייתי חיה גם לפני הסייקל
אפילו רציתי להשאר טבעי כי זה היה נראה לי יותר מרשים להראות טבעי ככה מאשר טיפה... יותר טוב עם גיר.
אכבאר גבר,עצם העובדה שכתבתה את זה אומר שלא פגעתה בוריד,כשתיפגע בעצב זה יגרום לנמלולל רגעי שיגרום לך להוציא תמחט או לתת חזק יותר,להבא כך תמשאבה קצת אחורה תראה שאין דם במזרק ואם אין אתה רשאי להמשיך בזריקה

ולא יכנס אוויר ? או שאני יכול לפגוע ברקמות שאני שואב אחורה ?
סתם נשמע מלחיץ

קבצים מצורפים

• PXL_20211111_145526045~2.jpg
    PXL_20211111_145526045~2.jpg
    KB 128.9 · צפיות: 222
ולא יכנס אוויר
חוק שימור האנרגיה, מה קורה שאתה שם אצבע הסוף של המזרק ומושך? הוא ימשוך בחזרה פנימה כי ישווואקום, מאיפה בדיוק ייכנס אוויר?
לגבי פגיעה ברקמות, הסיכון אכן קיים אם כי די אפסי

הרמות של השחרור של הזריקה מגיעים לפיק אחרי 2-3 ימים, נכון לגבי מיצוי הזריקה אבל זה עדיין לא מספיק כדי שהרמות טסט בגוף שלך יצטברו לכדי לרמה גבוהה, יש גרפים שמסבירים את הנושא ולוקח זמן או כמה זריקות עד שהרמות מצטברות לרמה גבוהה וכן עד שהגוף שלך פועל בהתאם לרמה הגבוהה ומגיב לכך

התחלת סייקל? תן בראש.. אין מה להגיד הייתי טבעי רציתי ככה וככה, להלן כותרת האשכול, העבר לא רלוונטי, העתיד על פי ההשקעה שלך בהווה כרגע זה שם המשחק

עצה ששווה זהב!:
אל תתעסק בתוצאות, זה לא יקדם אותך לשום מקום
תתרכז בתהליך והתוצאות כבר יגיעו לבד מבלי שתשים לב כי אתה בכלל מרוכז בתהליך

כמה פעמים ראיתי תפרק הזה
I'm so vescular
So vescular
A guy with a dirty needle
What is wrong with your baby ?
פרק ענק חחח

הייתי חיה גם לפני הסייקל
אפילו רציתי להשאר טבעי כי זה היה נראה לי יותר מרשים להראות טבעי ככה מאשר טיפה... יותר טוב עם גיר.

ולא יכנס אוויר ? או שאני יכול לפגוע ברקמות שאני שואב אחורה ?
סתם נשמע מלחיץ
תקשיב לי טוב זה גנים מטורפים של חזה אם זה אתה טבעי.

שאפו

• פותח/ת השרשור
גם עם פאמפ אחי יש לך אחלה גנים לחזה ארנולד ;)

מחכים לתמונות של אמצע/סוף סייקל

חחחחחח אמת
כמה זמן מנוחה בין סט לסט?
והאם עשית תוכנית מיוחדת לבנץ?
תודה

3 דקות מנוחה
לא משהו מיוחד
כמו כל תרגיל סטים עד כשל . ברגע שאני מצליח עוד שתי חזרות ממה שעשיתי מעלה משקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית