הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני כבר לא בתול

Batman1204

מושעה
362
77
נק' מוניטין:
-125
362
77
טסט של דאוס מדיקל
שברתי תאמפולה עם נייר
שאבתי עם מזרק ומחט ירוק
הוצאתי את כל האוויר והתבזבז איזה 0.2 מהחומר לא נורא כי היה בועה ענקית של אוויר כי ששאבתי לא שמתי לב שנגמר כבר האמפולה אז נכנס בועת אוויר ענקית .
אז נתתי פליקים למחט שיצא כל האוויר, יצא הבועה.
החלפתי למחט כחולה . וזה מחר של 1 אינץ
אז הכנתי את כולה עד הסוף לכתף אמצעית קצת מול עצם היומרוס . לא הרגשתי כלום כלום . עכשיו שסיימתי יש נקודה של דם כמו אחרי חיסון זה צריך להיות ? ממש נקודה על העור .
ועכשיו מתחיל לכאוב לי הכתף.
איך יודעים שלא פגעתי בוריד או בעצב ?
תאמת שזה היה אקט מצחיק רצח לא הפסקתי להתגלגל מצחוק מההתרגשות .
וזה לא כאב לא הרגשתי כלום כלום .
וכמובן חטאתי עם פד אלכוהול

הגיוני שהזריקה כואבת עד עכשיו? מיום חמישי
כן לגמרי, תחשוב על זה שמדובר בשמן, מוזרק לתוך השריר, ומרחיב אותו, הפעולה של ההרחבה התאית הזאת היא בעצם סוג של ״קריעה״ של רקמות, בגלל זה אומרים להזריק גם לאט ולא במהירות.

שים מים חמים על האיזור במקלחת למשך כמה דק.

לכמה זריקות הבאות עד שהגוף שלך יתרגל אני ממליץ לך לבצע את הדברים הבאים שלי עזרו שמים וארץ:

1. חמם טיפה את איזור ההזרקה לפני הזריקה עם מסאג של שתי דק רק להזרים דם לאיזור.

2. אחרי הכנסת המזרק תזריק לאט לאט ולא בלחץ.

3. אחרי שסיימת, תמתין כמה שניות ואז תוציא את המזרק ומיד לאחר מכן שוב תעסה את המקום במשך 2 דק לעזור למצבור השמן להתפזר ככה שיוריד את הלחץ מנקודה אחת.

לגמרי.. אני לא מבין אנשים שמזריקים במקום אחר.
מגיעים למצב שכבר אין אפשרות בישבן.
והבחור פה שטוען שרוצה לעלות עלb&c של כמה שנים יבין ויצטרך ללמוד להזריק בכל מיני מקומות בסופו של דבר

מגיעים למצב שכבר אין אפשרות בישבן.
והבחור פה שטוען שרוצה לעלות עלb&c של כמה שנים יבין ויצטרך ללמוד להזריק בכל מיני מקומות בסופו של דבר
בסופו של דבר הוא רק מתחיל, היה עדיף שהוא יתחיל עם הישבן ואז עם הזמן שהוא כבר יבין את כל הקטע של השאיבה וכמה לאט צריך להזריק את החומר, הוא יעבור למקומות אחרים

בסופו של דבר הוא רק מתחיל, היה עדיף שהוא יתחיל עם הישבן ואז עם הזמן שהוא כבר יבין את כל הקטע של השאיבה וכמה לאט צריך להזריק את החומר, הוא יעבור למקומות אחרים
ישבן זה לחלשים אני מזריק באשכים זה גם נותן להם נפח.

בדיחות בצד, עניין של נוחות בלבד, ניסיתי בישבן, סתם סיבוך, כתף מאוד נוח מפשיל שרוול, מעביר פד אלכוהול, מחט ושלום על ישראל.
כמובן שגם הכל תלוי במינון , אם אתה מזריק 1סיסי כל זריקה אז אין לך יותר מידי ברירה חוץ מישבן או ונטרו גלוטס, אבל אם אתה מזריק חצי סיסי ומטה, בכיף עושה רוטאציה בכתפיים.

בדיחות בצד, עניין של נוחות בלבד, ניסיתי בישבן, סתם סיבוך, כתף מאוד נוח מפשיל שרוול, מעביר פד אלכוהול, מחט ושלום על ישראל.
כמובן שגם הכל תלוי במינון , אם אתה מזריק 1סיסי כל זריקה אז אין לך יותר מידי ברירה חוץ מישבן או ונטרו גלוטס, אבל אם אתה מזריק חצי סיסי ומטה, בכיף עושה רוטאציה בכתפיים.
כתף זה אחלה אבל עד 2 מ"ל

• פותח/ת השרשור

אני מזריק בפי הטבעת

סתם... אני מזריק 1CC לכתף ... עד עכשיו כואב לי לא כאבים מטורפים. בקטנה קצת מציק זה מרגיש כאילו שאני מפעיל את הכתף האמצעית שמישהו לוחץ עליה עם האגודל. ובלילה שאני לא זז זה קצת יותר מציק כי בטח אין תזוזה של דם אז השמן נתקע בכתף אני מניח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית