נק' מוניטין:
376
- 1,459
- 263
מה העצה שלכם כדי לא לעקם את הגב בתרגיל לכל אורכו?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היי, רק אזרוק את זה באוויר. הייתי ממליץ לך לרכוש דומיין (כתובת ייחודית לאתר שלך, נניח pashutpowerlifting.co.il או משהו). זה הופך את האתר לקצת יותר מקצועי מאשר עם הסיומת של site123. דומיין כזה אמור לעלות בסביבות ה100 שקל לשנה.
האמת שזה התחיל כתחביב נחמד ולא מעבר, אני רוצה לתת ידע שלדעתי חשוב וחסר במיוחד בעברית, ופעם בכמה שבועות או חודשים עולה לי החשק לכתוב משהו ולשם אני מעלה את זה.היי, רק אזרוק את זה באוויר. הייתי ממליץ לך לרכוש דומיין (כתובת ייחודית לאתר שלך, נניח pashutpowerlifting.co.il או משהו). זה הופך את האתר לקצת יותר מקצועי מאשר עם הסיומת של site123. דומיין כזה אמור לעלות בסביבות ה100 שקל לשנה.
סתם כי קראתי ונראה שאתה משקיע שם לא מעט, אז לדעתי זה יוסיף המון, אבל זאת רק דעתי. 😃
תגיד, אם זה לא ענייני תתעלם חופשי, אבל איך זה להיות מאמן מבחינה כלכלית? אני שואל עליך כמובן, ברור לי שכל אחד מרוויח שונה בתור מקצוע עצמאי, סתם אני מנסה להבין את התמונה הגדולה פחות או יותר.יכול להיות שזה יהפך למשהו מעבר, כמו דרך לשווק את עצמי, אבל כרגע אני מאוד מרוצה מהמתאמנים שלי, ואפילו קצת חושש מיותר מידי מתאמנים, זה פוגע ביכולת שלי לזכור ולהיות מפוקס בכל אחד מהם.
אבל ברור שאני תמיד שמח לקבל מתאמנים חדשים רציניים
אני באופן אישי לא גובה מחיר גבוה לטעמי, כי אני מאמין בלבחור מתאמנים רציניים גם שקשה להם לשלם הרבה, לעומת מתאמנים עשירים שלא רציניים.תגיד, אם זה לא ענייני תתעלם חופשי, אבל איך זה להיות מאמן מבחינה כלכלית? אני שואל עליך כמובן, ברור לי שכל אחד מרוויח שונה בתור מקצוע עצמאי, סתם אני מנסה להבין את התמונה הגדולה פחות או יותר.