הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שיפור טכניקה ב"דדליפט"

היי, רק אזרוק את זה באוויר. הייתי ממליץ לך לרכוש דומיין (כתובת ייחודית לאתר שלך, נניח pashutpowerlifting.co.il או משהו). זה הופך את האתר לקצת יותר מקצועי מאשר עם הסיומת של site123. דומיין כזה אמור לעלות בסביבות ה100 שקל לשנה.

סתם כי קראתי ונראה שאתה משקיע שם לא מעט, אז לדעתי זה יוסיף המון, אבל זאת רק דעתי. 😃

היי, רק אזרוק את זה באוויר. הייתי ממליץ לך לרכוש דומיין (כתובת ייחודית לאתר שלך, נניח pashutpowerlifting.co.il או משהו). זה הופך את האתר לקצת יותר מקצועי מאשר עם הסיומת של site123. דומיין כזה אמור לעלות בסביבות ה100 שקל לשנה.

סתם כי קראתי ונראה שאתה משקיע שם לא מעט, אז לדעתי זה יוסיף המון, אבל זאת רק דעתי. 😃
האמת שזה התחיל כתחביב נחמד ולא מעבר, אני רוצה לתת ידע שלדעתי חשוב וחסר במיוחד בעברית, ופעם בכמה שבועות או חודשים עולה לי החשק לכתוב משהו ולשם אני מעלה את זה.

יכול להיות שזה יהפך למשהו מעבר, כמו דרך לשווק את עצמי, אבל כרגע אני מאוד מרוצה מהמתאמנים שלי, ואפילו קצת חושש מיותר מידי מתאמנים, זה פוגע ביכולת שלי לזכור ולהיות מפוקס בכל אחד מהם.
אבל ברור שאני תמיד שמח לקבל מתאמנים חדשים רציניים.

אני עוד לא מוכן להפוך את האתר ואת עצמי למשהו מעבר לפאוורליפטינג קאוץ' לכמות קטנה של מתאמנים, אבל בעתיד בהחלט יש מצב שאלך על זה.

תודה, מעריך.

ברייסינג, חזה מורם, cue מנטלי של לדחוף את הרצפה עם הרגליים, ולעבוד לפי תוכנית שמחושבת כמו שצריך מבחינת משקלי העבודה וההתקדמות

יכול להיות שזה יהפך למשהו מעבר, כמו דרך לשווק את עצמי, אבל כרגע אני מאוד מרוצה מהמתאמנים שלי, ואפילו קצת חושש מיותר מידי מתאמנים, זה פוגע ביכולת שלי לזכור ולהיות מפוקס בכל אחד מהם.
אבל ברור שאני תמיד שמח לקבל מתאמנים חדשים רציניים
תגיד, אם זה לא ענייני תתעלם חופשי, אבל איך זה להיות מאמן מבחינה כלכלית? אני שואל עליך כמובן, ברור לי שכל אחד מרוויח שונה בתור מקצוע עצמאי, סתם אני מנסה להבין את התמונה הגדולה פחות או יותר.

תגיד, אם זה לא ענייני תתעלם חופשי, אבל איך זה להיות מאמן מבחינה כלכלית? אני שואל עליך כמובן, ברור לי שכל אחד מרוויח שונה בתור מקצוע עצמאי, סתם אני מנסה להבין את התמונה הגדולה פחות או יותר.
אני באופן אישי לא גובה מחיר גבוה לטעמי, כי אני מאמין בלבחור מתאמנים רציניים גם שקשה להם לשלם הרבה, לעומת מתאמנים עשירים שלא רציניים.
וזה די פשטני, אבל בגדול אני לא רעב לכסף מהתחום הזה ספציפית, לפחות לא כרגע.

אני מאמן רק ובעיקר אונליין, כי זה מסתדר עם הסדר יום שלי שדי עמוס, ומאפשר לי ללוות יותר מתאמנים עם ראש מיושב, ולגבות מהם פחות כסף.

כרגע זה מכניס לי מהצד הכנסה נחמדה, אבל לא משהו רציני מידי.

אני אברך כולל שלא לוקח כסף מהמדינה (לא עקרונית, סתם כי אין לי כוח לשטויות האלו), ומלמד בישיבה בערב, מלבד עוד דברים קטנים מהצד. אני שמח עם זה, והייתי רוצה להמשיך עם זה אולי עוד כמה שעות ביום שלי. ככה שהכנסה מהצד שלא גונב לי את כל היום, זה די נחמד, במיוחד בגלל שאני דלוק על התחום, וכל הזדמנות להכין תוכנית מרגשת אותי, וכל הודעה עניינית ממתאמן או סרטון תופסת אצלי תשומת לב רבה.

יש לי סבלנות בתחום הזה, ומעדיף ברגוע ללוות עם כל תשומת הלב האפשרית את המתאמנים שלי. בסופו של דבר הם גם הפרסומת שלי, אני מעדיף לקוח מרוצה על פני מליון עוקבים באינסטגרם, הוא יביא לי יותר לקוחות כמוהו.

זה לא בקטע עיסקי רק, זה התענוג שלי, וכיף לי ללוות מתאמנים רציניים שיביאו לי עוד כמוהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית