עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה גבוה מאוד. כמה אתה שוקל? יש סרטון?אני בן 18 ועשיתי 210kg ל3 חזרות בדדליפט רומני
דדליפט רגיל אמור להיות יותר גבוה.כמה לדעתכם אוכל לעשות בדדליפט רגיל? יש הבדל במשקלים או שפחות?
שוקל 80kg כרגעזה גבוה מאוד. כמה אתה שוקל? יש סרטון?
דדליפט רגיל אמור להיות יותר גבוה.
מי שמרים משקל כזה יכול להרשות לעצמו לצלם יותר מפעם בכמה חודשים.יש לי רק סרטון של הפעם הראשונה שעשיתי את המשקל הזה לפני כמה חודשים
יש התעגלות בגב העליון בזמן העלייה אבל נראה שזה בכוונה. זו טכניקה לגיטימית אצל פאוורליפטרים.בטכניקה לא מי יודע מה אבל אשמח לחוות דעת
לדעתי הגבול בין גב עקום בסדר לגב עקום לא בסדר הוא מאוד דק. אם כבר ההתעגלות צריכה להיות מלכתחילה ולא באמצע החזרה.יש התעגלות בגב העליון בזמן העלייה אבל נראה שזה בכוונה. זו טכניקה לגיטימית אצל פאוורליפטרים.
וואלה לא יודע לא חשבתי על לצלם את עצמי עושה את זה פחות אוהב לצלם במכון, גם בפעם הזאת שצילמו אותי לא ידעתי שמצלמיםמי שמרים משקל כזה יכול להרשות לעצמו לצלם יותר מפעם בכמה חודשים.
כן ההתעגלות קורית לבד אצלי אבל זה לא מרגיש לי לא טוב בגב או משהו, לגבי סיכון לפציעה מסכים איתך לגמרי אני עושה רק סט עבודה אחד באימון של רומני ו4 חימומים לפני כן של התרגיל אבל עם משקלים נמוכים יותר, אני עושה 60,100,140,180 ורק אז את המשקל עבודה.יש התעגלות בגב העליון בזמן העלייה אבל נראה שזה בכוונה. זו טכניקה לגיטימית אצל פאוורליפטרים.
כמובן תהיה מודע לסיכון לפציעה עם משקלים כאלה. ב- RDL ספציפית שים לב להמסטרינג שנמצא במתיחה הכי גדולה בחלק הכי קשה בתנועה.
סגור, תודה רבה מעריך מאוד 🙏 🙏עכשיו ראיתי את הסרטון. כן יש קצת עיגול בגב תוך כדי ההרמה, אבל זה הגיוני, בכל זאת משקל מאתגר עבורך אם ביצעת רק 2 חזרות.
כדי למנוע את זה וכדי להפיק יותר מהתרגיל, עדיף לעבוד רוב הזמן בטווח של מעל 5 חזרות, בסוף זה תרגיל עזר לדדליפט הרגיל. אין תחרות של דדליפט רומני שאתה צריך לעבוד בטווח הזה של 1-5 חזרות. אתה יכול מדי פעם לנסות לחזרות נמוכות אבל עיקר העבודה עדיף שיהיה בטווח היפרוטרופיה
פציעות יכולות להגיע בהפתעה ולהישאר איתך לכל החיים.כן ההתעגלות קורית לבד אצלי אבל זה לא מרגיש לי לא טוב בגב או משהו