הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שש פעמים בשבוע סקוואט דדליפט בנצ

שועל עם שייקר

משתמש מתחיל
13
1
נק' מוניטין:
1
13
1
אם תקופה של חודש של דדליפט סקוואט ובנצ שש אימונים בשבוע אימון יחסית קל יעזור לי בזה .

אין לי מטרה להתחזק האלה רק להתאמן על הטכניקה.
ראייתי כמה מתחרים שעושים את זה תקופות מסויימות .

הטכניקה שלי היא טוב (על פי פווארליפטינג במכון)
אבל אני מעוניין באמת לעבוד על ריכוז .
והחוליה החלשה שלי זה דדליפט .
וכל התוכניות לחיטוב נותנים דדליפט פעם בשבוע..

כיאלו איך אני עושה את זה וכמה אחוזים מהמשקל המקסימום אני צריך להתאמן.

ראייתי שיש את השיטה הבולגרית

התוכנית הבולגרית מקבלת הרבה ביקורת, אבל היא טכנית יכולה לעבוד.

התוכנית הבולגרית היא לסקוואט בלבד, אם תכניס גם בנץ' ודדליפט זאת תהיה טעות חמורה.

התוכנית הבולגרית עובדת בעצימות מאוד גבוה, ונפח נמוך, לא הייתי עושה את זה.

מה שכן, אתה יכול לבצע כל תוכנית שתרצה, נגיד קורטה שזה 3 אימונים בשבוע, ובימים שאין לך אימון לעשות בנץ' סקוואט ודדליפט עם 30% מהrm1 שלך ל5×5. חשוב לדמיין שזה משקל כבד, ולעבוד בהתפרצות ובדיוק.

זה לא יפגע בך, ואפילו יעזור להתאוששות, ובתרגול טכניקה.

התוכנית הבולגרית מקבלת הרבה ביקורת, אבל היא טכנית יכולה לעבוד.

התוכנית הבולגרית היא לסקוואט בלבד, אם תכניס גם בנץ' ודדליפט זאת תהיה טעות חמורה.

התוכנית הבולגרית עובדת בעצימות מאוד גבוה, ונפח נמוך, לא הייתי עושה את זה.

מה שכן, אתה יכול לבצע כל תוכנית שתרצה, נגיד קורטה שזה 3 אימונים בשבוע, ובימים שאין לך אימון לעשות בנץ' סקוואט ודדליפט עם 30% מהrm1 שלך ל5×5. חשוב לדמיין שזה משקל כבד, ולעבוד בהתפרצות ובדיוק.

ואלחנן מה אתה אומר על השאלה הראשונה שלו, תקופה קצרה של עבודה קלה לעבודה על הטכניקה, כמה פעמים בשבוע, כמה עצימות וכמה נפח לדעתך צריך? בקיצור, איך אתה היית עושה תקופה לעבודת טכניקה?

ואלחנן מה אתה אומר על השאלה הראשונה שלו, תקופה קצרה של עבודה קלה לעבודה על הטכניקה, כמה פעמים בשבוע, כמה עצימות וכמה נפח לדעתך צריך? בקיצור, איך אתה היית עושה תקופה לעבודת טכניקה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית