הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מבצעים מטורפים בMy Protein

• פותח/ת השרשור Devil
  • פורסם בתאריך

Devil

משתמש קבוע
1,490
454
נק' מוניטין:
575
1,490
454
כל זה ב230 שקל

העוגיות זה חבילה של 12

ff9c724718924766d5227888e33aecd2.png

הזמנתי את זה בטעות 3 פעמים ואי אפשר לבטל חחחחח

• פותח/ת השרשור
חרא חברה 🤬 לא מבטלים לי את ההזמנות הכפולות כי "עברו 15 דקות" למרות שפניתי אליהם מיד אחרי ולקח להם זמן לענות לי

מישהו נתקל בזה ויודע מה לעשות או לפנות פשוט לחברת האשראי ולהיכנס לבלאק ליסט שלהם
תעדכן מה הטעם של העוגיות
חחחחח הולך לקבל כל כך הרבה בגלל ההזמנות הכפולות המזוינות האלה במקום לעדכן בוא תיקח ממני

אכן חרא חברה
upload_2021-11-27_5-31-31.png

ואני לא רציתי שיבטלו אבל אהת נראה לי בחור שלא עומד לפרוש בקרוב מהחדר כושר מה הבעיה פשוט שתשמור את זה לעתיד?

דרך אגב אני לא יודע איך זה עכשיו אבל פעם שהם היו שולחים דרך דואר ישראל פשוט לא הייתי לוקח הזמנות שלא רציתי היו מחזירים להם והייתי דורש כסף בחזרה תנסה...

חרא חברה 🤬 לא מבטלים לי את ההזמנות הכפולות כי "עברו 15 דקות" למרות שפניתי אליהם מיד אחרי ולקח להם זמן לענות לי

מישהו נתקל בזה ויודע מה לעשות או לפנות פשוט לחברת האשראי ולהיכנס לבלאק ליסט שלהם

חחחחח הולך לקבל כל כך הרבה בגלל ההזמנות הכפולות המזוינות האלה במקום לעדכן בוא תיקח ממני
לא יודע מאיפה אתם מפליצים שזה חרא חברה
זה ידוע שהם לא מבטלים הזמנות אחרי 15 דקות
למה חרא חברה בזה?

כל זה ב230 שקל

העוגיות זה חבילה של 12

ff9c724718924766d5227888e33aecd2.png

הזמנתי את זה בטעות 3 פעמים ואי אפשר לבטל חחחחח
מצטער לבאס אבל תתכונן לשלם מכס על הדבר הזה. הבעיה הגדולה שלאחרונה היה עליה באלאגן שלם -
מכס ישראל לא מקבל מתנות. זה שלא שילמת על זה כסף, לא אומר שאין לזה "ערך". לכן הערך המוצהר על כל מתנה הוא באיזור ה-4.20 ש"ח באופן קבוע. לכן כנראה שערך החבילה יהיה מעל 75$ ותאלץ לשלם באיזור ה-100 שח שמהם 17% מעמ והשאר "דמי טיפול" לחברת אקספרס כזו או אחרת.

אתה כן תגלה שמיי פרוטאין יכולים לבטל לך את החבילה בכיף במקרה כזה ולעשות לך החזר מהיר ממש. הם אחלה חברה עם אחלה שירות לקוחות. אני נתקלתי בסיטואציה כזאת בדיוק - קניתי במבצע מטורף ב-230 שקל, קיבלתי מלא מתנות, וערך החבילה היה גבוה במיוחד בגלל המתנות והייתי מחויב במכס. מיי פרוטאין החזירו את החבילה אליהם, החזירו לי את הכסף, וככה חסכו לי תשלום של 110 שח מכס. בנוסף, באותו היום שהם החזירו את הכסף היה את ההנחות של בלאק פריידי. ככה שקניתי בהנחות גדולות משמעותית. והפעם לקחתי מרווח ביטחון (קניתי ב-160. מרווח ביטחון ממכס)

כן חשוב להיות קצת אסרטיבי איתם, כשמגיעה דרישת המכס חשוב שתאשים אותם במכס.
וזה נכון - הם לא מציינים בשום מקום שה"מתנה" מעלה את ערך החבילה ועלולה לגבות ממך מכס. ולא נותנים לך אופציה לבטל את המתנות. לכן פשוט תעמת אותם מול זה, ויחזירו את החבילה ואת הכסף שלך.

• פותח/ת השרשור
איזה עצבים אני רגיל לאיירב ואמאזון
מצטער לבאס אבל תתכונן לשלם מכס על הדבר הזה. הבעיה הגדולה שלאחרונה היה עליה באלאגן שלם -
מכס ישראל לא מקבל מתנות. זה שלא שילמת על זה כסף, לא אומר שאין לזה "ערך". לכן הערך המוצהר על כל מתנה הוא באיזור ה-4.20 ש"ח באופן קבוע. לכן כנראה שערך החבילה יהיה מעל 75$ ותאלץ לשלם באיזור ה-100 שח שמהם 17% מעמ והשאר "דמי טיפול" לחברת אקספרס כזו או אחרת.

אתה כן תגלה שמיי פרוטאין יכולים לבטל לך את החבילה בכיף במקרה כזה ולעשות לך החזר מהיר ממש. הם אחלה חברה עם אחלה שירות לקוחות. אני נתקלתי בסיטואציה כזאת בדיוק - קניתי במבצע מטורף ב-230 שקל, קיבלתי מלא מתנות, וערך החבילה היה גבוה במיוחד בגלל המתנות והייתי מחויב במכס. מיי פרוטאין החזירו את החבילה אליהם, החזירו לי את הכסף, וככה חסכו לי תשלום של 110 שח מכס. בנוסף, באותו היום שהם החזירו את הכסף היה את ההנחות של בלאק פריידי. ככה שקניתי בהנחות גדולות משמעותית. והפעם לקחתי מרווח ביטחון (קניתי ב-160. מרווח ביטחון ממכס)

כן חשוב להיות קצת אסרטיבי איתם, כשמגיעה דרישת המכס חשוב שתאשים אותם במכס.
וזה נכון - הם לא מציינים בשום מקום שה"מתנה" מעלה את ערך החבילה ועלולה לגבות ממך מכס. ולא נותנים לך אופציה לבטל את המתנות. לכן פשוט תעמת אותם מול זה, ויחזירו את החבילה ואת הכסף שלך.
אחרי שהחבילה מגיעה פשוט לפנות אליהם והם דואגים להחזרה?
אכן חרא חברה
צפה בקובץ המצורף 73512
ואני לא רציתי שיבטלו אבל אהת נראה לי בחור שלא עומד לפרוש בקרוב מהחדר כושר מה הבעיה פשוט שתשמור את זה לעתיד?

דרך אגב אני לא יודע איך זה עכשיו אבל פעם שהם היו שולחים דרך דואר ישראל פשוט לא הייתי לוקח הזמנות שלא רציתי היו מחזירים להם והייתי דורש כסף בחזרה תנסה...
לא היה אכפת לי לשמור אבל 20 קילו חלבון אני לא מסיים בשנה (שזה התוקף בערך)

מכס ישראל לא מקבל מתנות. זה שלא שילמת על זה כסף, לא אומר שאין לזה "ערך"

אוי לא ידעתי את זה לפני שהזמנתי. הזמנתי ב194 ש״ח וקיבלתי בנוסף 4 מתנות, לדעתך אצטרך לשלם מכס?

אוי לא ידעתי את זה לפני שהזמנתי. הזמנתי ב194 ש״ח וקיבלתי בנוסף 4 מתנות, לדעתך אצטרך לשלם מכס?
אי אפשר לדעת בוודאות. צריך לחכות ולראות. אני עשיתי הזמנה ב228 ו223.
נראה מה יהיה.

אתה בא להגיד שבגללי יש לנו מדינה של שרמוטות שלוקחים מס 100% על כל דבר?
לא ידעתי שאני ראש הממשלה
מה הקשר, אתה עברת את ה75 דולר, יודעים שמעל 75 דולר אתה חייב לשלם. אין מה לעשות
אני לא שמח מהחרא הזה גם אבל אין לך ברירה

מה הקשר, אתה עברת את ה75 דולר, יודעים שמעל 75 דולר אתה חייב לשלם. אין מה לעשות
אני לא שמח מהחרא הזה גם אבל אין לך ברירה
כולנו לא שמחים שיש לנו מדינה שעושקת אותנו עד הסוף
ותאמת שלא ידעתי חחחחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית