למה אין יותר מבצעים בmy protein

• פותח/ת השרשור Devil
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Devil

משתמש קבוע
1,490
454
נק' מוניטין:
575
1,490
454
מה עושים? התרגלתי אליהם כבר יש להם כל מיני דברים שרק להם יש

• פותח/ת השרשור
חברים קדימה להתפרע חזרו ההנחות!

40 אחוז הנחה על כמעט כל המוצרים +10% עם הקוד dream10 (לא יודע אם יש קוד יותר טוב)

ממליץ לא לעבור את ה225-230 שקל להזמנה כדי למנוע בלאגן עם המכס

חברים קדימה להתפרע חזרו ההנחות!

40 אחוז הנחה על כמעט כל המוצרים +10% עם הקוד dream10 (לא יודע אם יש קוד יותר טוב)

ממליץ לא לעבור את ה225-230 שקל להזמנה כדי למנוע בלאגן עם המכס

לא שווה לספוג עוד איזה 50 שקל מכס על ה5 קילו? עדיין יוצא משתלם יותר מכל אבקה בארץ

הכי הרבה ששילמתי זה 90 שקל וזה עדיין שווה את זה לדעתי אבל שכל אחד יעשה מה שטוב לו.
למי שלא הזמין הקוד DREAM10 עדיין עובד!!! בשילוב עם משתמש חדש זה יוצא 219, אני כבר הזמנתי אז לצערי זה מאוחר מדי בשבילי, תנצלו את ההזדמנות!!

• פותח/ת השרשור
הכי הרבה ששילמתי זה 90 שקל וזה עדיין שווה את זה לדעתי אבל שכל אחד יעשה מה שטוב לו.
למי שלא הזמין הקוד DREAM10 עדיין עובד!!! בשילוב עם משתמש חדש זה יוצא 219, אני כבר הזמנתי אז לצערי זה מאוחר מדי בשבילי, תנצלו את ההזדמנות!!
לא כדאי לעשות משתמשים חדשים אח הם חוסמים אותך

219 ל5 קילו?

מילא מכס.
אבל כשהחראות לוקחים לך עוד עשרות אחוזים על עמילות...
אתה צודק אבל המקסימום שלקחו לי אי פעם היה 90 שקל על הכל(משלוח+מכס), עדיף על החארות שלוקחים אבקת חלבון שמייצרים בארץ מערבבים את זה עם קצת קקאו וממתיק ולוקחים מאות אחוזים מאיתנו.

אתה צודק אבל המקסימום שלקחו לי אי פעם היה 90 שקל על הכל(משלוח+מכס), עדיף על החארות שלוקחים אבקת חלבון שמייצרים בארץ מערבבים את זה עם קצת קקאו וממתיק ולוקחים מאות אחוזים מאיתנו.
או... שתזמין מ-Myprotein בפחות מ-75$. 🙄

מישהו זוכר מתי היה מבצע דומה לזה? יש לי קרדיט שאני יכול להשתמש בו ופג תוקף בעוד כמה חודשים, השאלה עם יהיה מבצע דומה עד אז והאם האבקה תחזיק עוד 3 חודשים בערך שאני אסיים את השק שכבר הזמנתי

מישהו זוכר מתי היה מבצע דומה לזה? יש לי קרדיט שאני יכול להשתמש בו ופג תוקף בעוד כמה חודשים, השאלה עם יהיה מבצע דומה עד אז והאם האבקה תחזיק עוד 3 חודשים בערך שאני אסיים את השק שכבר הזמנתי
אין לדעת מתי יהיה, ולאבקות חלבון יש תוקף של סביבות שנתיים

• פותח/ת השרשור
זה המבצע ה"רגיל" שלהם. חודשיים+ או משהו בסגנון

אין לדעת מתי יהיה, ולאבקות חלבון יש תוקף של סביבות שנתיים
הבעיה שהזמנתי בנוב' שתי שקים ואחד התקלקל לי אחרי 5 חודשים בערך(היה במקום מוצל אבל אולי קצת חם)
זה המבצע ה"רגיל" שלהם. חודשיים+ או משהו בסגנון
לא סגור עדיין אבל אולי נזמין
תודה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית