הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

my protein - טעם

Hector

משתמש קבוע
1,053
630
נק' מוניטין:
740
1,053
630
אני לא יודע אם זה רק אני, ואני לא כזה מפונק באבקות חלבון הרבה שהזמנתי מחברות שונות היו לי טעימות, אבל myprotein דוחה
עד היום היה לי שוקולד (סביר בקושי),ו rocky road (דוחה)

אני משווה ל optimum nutrition, dymatize, allmax, muscletech, combat וכו'

לא נפלתי על טעם טוב עדיין ? משהו במרקם ובטעם לא מסתדר לי וזה חבל כי אני משלם יותר ממה שהייתי יכול

קשה עד בילתי ניתן להשוות לחברות האלה..
ON טעם של חלום
MP טעמים הצגה
דיימטיז כולם מסכימים שאיכותי וטעים

והיכן הבית לכל החברות האלה?
אייהרב כמובן 😃

אני לא יודע אם זה רק אני, ואני לא כזה מפונק באבקות חלבון הרבה שהזמנתי מחברות שונות היו לי טעימות, אבל myprotein דוחה
עד היום היה לי שוקולד (סביר בקושי),ו rocky road (דוחה)

לא נפלתי על טעם טוב עדיין ? משהו במרקם ובטעם לא מסתדר לי וזה חבל כי אני משלם יותר ממה שהייתי יכול
טעם זה דבר מאוד סובייקטיבי. כמו שאתה חושב שרוקי רואד דוחה אני חושב שזה החלבון הכי טעים שטעמתי כנראה. וטעמתי הרבה חברות.
MP גם ספציפיים מאוד בכל הטעמים שלהם. לטוב ולרע. אין ספק שזה שונה מחברות אחרות.

ON מעולם לא היו הטעם שלי. מאוד דומיננטי בשבילי. מה שכן muscletech קרם עוגיות פשוט מטורף. כל הטעמים של דימטייז מצויינים גם.

ב-MP אני ממליץ להזמין סמאפלים של כל מני טעמים פוטנציאליים, בדוק שתמצא משהו שתאהב (או לפחות תחבב).
ממליץ לבדוק -
וניל
קרם עוגיות (הוא בינוני ביותר. אבל הוא מחליק בגרון בקלות)
שוקולד בראוני (גם בינוני ביותר, אבל פשוט מחליק בקלות)
פטל וניל
קרמל מלוח
שוקולד אגוזים
strawberry jam roly poly משהו כזה.
לאטה

תהיה יצירתי, תזמין כל מני סאמפלים. בדוק משהו יהיה בסדר.

אבל בת'כלס אבקת חלבון לא נועדה להיות חטיף, אלא להשלים את החלבון היומי. ואם נדבר עלות/תועלת אז במחיר של 2.5 קילו בכל אחת מהחברות שציינת אפשר להביא 5 ואולי 6 קילו ממיי פרוטאין. בזמן שהערכים דומים ואולי אפילו לטובת MP. אז שווה להשקיע בלמצוא טעם מסויים של MP שמחליק בגרון. גם אם זה unflavoured ותוסיף לזה קצת שוקולית או משהו.

אין לי מושג איך לא טעים לך הרוקי ראוד החדש, אולי אתה שותה עם מים בגלל זה לא משהו.. עם חלב זה גן עדן
נכון שאני מסוגל לעמוד בטעמים לא טובים אבל הרוקי ראוד וכמה טעמים שהמלצתי כאן בפורום לא נופלים מהטעמים הטובים של חברות אחרות.

• פותח/ת השרשור
muscletech קרם עוגיות פשוט מטורף
ואו כמה שאתה צודק לגבי הסובייקטיבי, השוקולד שלהם אהבתי אבל הקרם עוגיות עושה לי צמרמורות חחחח
והיכן הבית לכל החברות האלה?
אייהרב כמובן 😃
אמת, לפעמים אני מרגיש שאני מפונק וממשכורת חייל לא חוסך מספיק אבל באמת שלא הצלחתי עד היום להינות מmyprotein ובגלל שאימונים ותזונה אצלי זה לא עבודה אני כן חושב ששווה להינות ממה שאתה אוכל
אין לי מושג איך לא טעים לך הרוקי ראוד החדש, אולי אתה שותה עם מים בגלל זה לא משהו.. עם חלב זה גן עדן
נכון שאני מסוגל לעמוד בטעמים לא טובים אבל הרוקי ראוד וכמה טעמים שהמלצתי כאן בפורום לא נופלים מהטעמים הטובים של חברות אחרות.
הזמנתי לפני שנה נראלי, אני ניסיתי גם עם חלב גם עם מים, עם חלב זה היה יותר בסדר אבל נגיד ON double rich chocolate שלא טעים עם מים ממש ממש מדהים עם חלב וזה משהו שלא יכולתי להגיד על רוקי רואד :/

אני גם לא זוכר שהצלחתי להתרגל ובסוף הייתי צריך לזרוק

• פותח/ת השרשור
לפני שנה
הם שינו טעמים
עכשיו רוקי ראוד הכי טוב שטעמתי שלהם ויותר טוב מאופטימום
@yujinius תגבה אותי
אני אנסה אולי ממישהו כולם סביבי מזמינים כל הזמן
Bsn בטעם עוגיות,טעמת?
bsn זה לא תחרות, יש שם הרבה פחמימה וכפליים אהבה בכל סקופ

אני אנסה אולי ממישהו כולם סביבי מזמינים כל הזמן

bsn זה לא תחרות, יש שם הרבה פחמימה וכפליים אהבה בכל סקופ
אם מידי פעם @OA צורך את האבקה הזאת,מי אנחנו?
נכון יקר בעוד כמה לירות
אבל טעם 10/10

Bsn בטעם עוגיות,טעמת?
אם יהיה מחיר שווה אני אקנה, אם לא אז לא מדבר אליי..
כרגע לשנים הבאות מה שמדבר אליי זה מחיר לקילו חלבון, יותר זול יותר טוב..טעמים אני אצליח להסתדר.

לפי מה שהבנתי דוחפים לאבקה הזאת חומרים לא בדיוק ׳בריאים׳ ביחס לשאר האבקות, מת לקנות אבל לא בא לי לצרוך על בסיס קבוע שייק עם כולסטרול
אחי זה לא מה שיהרוג אותך הכל טוב
יותר מסוכן לחצות את הכביש

לפי מה שהבנתי דוחפים לאבקה הזאת חומרים לא בדיוק ׳בריאים׳ ביחס לשאר האבקות, מת לקנות אבל לא בא לי לצרוך על בסיס קבוע שייק עם כולסטרול
יש לך סימוכין לזה,אשמח לקרוא..
הם זוכים שנה אחר שנה באבקה הכי נמכרת וכו
נכון,סקופ אחד הוא בעל ערך קלורי קצת גבוהה,אבל פרט לזה לא ראית משו מסוכן

יש לך סימוכין לזה,אשמח לקרוא..

קראתי את זה בכמה ביקורות כשרציתי להזמין אותה

הם זוכים שנה אחר שנה באבקה הכי נמכרת וכו

חברה גדולה עם טעמים מצוינים ברור שימכרו, הרבה מאכלים ודברים שהם לא בדיוק בריאים נמכרים בכמויות

נכון,סקופ אחד הוא בעל ערך קלורי קצת גבוהה,אבל פרט לזה לא ראית משו מסוכן

ממש לא מסוכן כמובן לא לזה התכוונתי, אני פשוט באופן כללי מעדיף מוצרים שהם יותר נקיים מתוספות מיותרות כאלה ואחרות.

לגבי הערך הקלורי זה יותר כמו אבקת חלבון-פחמימה מאשר חלבון, 50% מהקלוריות שם הולכות לפחמימה ושומן. הייתי אומר שזה נקודת אמצע טובה בין אבקת חלבון רגילה לבין גיינר (במיוחד אם מוסיפים חלב), מתאים בעיקר למי שבמסה/לא בחיטוב ורוצה לשתות באמת טעים בלי לחשוש מהתוספת הקלורית

קראתי את זה בכמה ביקורות כשרציתי להזמין אותה

חברה גדולה עם טעמים מצוינים ברור שימכרו, הרבה מאכלים ודברים שהם לא בדיוק בריאים נמכרים בכמויות

ממש לא מסוכן כמובן לא לזה התכוונתי, אני פשוט באופן כללי מעדיף מוצרים שהם יותר נקיים מתוספות מיותרות כאלה ואחרות.

לגבי הערך הקלורי זה יותר כמו אבקת חלבון-פחמימה מאשר חלבון, 50% מהקלוריות שם הולכות לפחמימה ושומן. הייתי אומר שזה נקודת אמצע טובה בין אבקת חלבון רגילה לבין גיינר (במיוחד אם מוסיפים חלב), מתאים בעיקר למי שבמסה/לא בחיטוב ורוצה לשתות באמת טעים בלי לחשוש מהתוספת הקלורית

קודם כל אתה משתמש בהפחדות אבל לא מציין מה הדברים שיש שהופכים את זה ל״לא בריא״ או ״פחות נקי״.

שנית, זה כמו שתגיד שחטיף חלבון של 250 קל׳ זה חצי חטיף גיינר כי ברוב החטיפים יש 210 קל׳.

קודם כל אתה משתמש בהפחדות אבל לא מציין מה הדברים שיש שהופכים את זה ל״לא בריא״ או ״פחות נקי״.

שנית, זה כמו שתגיד שחטיף חלבון של 250 קל׳ זה חצי חטיף גיינר כי ברוב החטיפים יש 210 קל׳.

לא הפחדתי ובטח לא ניסיתי להפחיד אחי נסחפת לגמרי, אני שאלתי שאלה תמימה ״לפי מה שהבנתי״ כי חשבתי שאחרים ידעו לענות ואולי ליידע אותי כי התכוונתי להזמין, לא טענתי שאני יודע בוודאות ולא טענתי שביצעתי עכשיו מחקר מקיף בנושא.

אגב בכוונה כתבתי 'בריא' במרכאות כי ידעתי שמישהו יהיה חייב להעיר על זה.
ואם תסתכל על כמות הפחמימות והשומן שם בוא נגיד שאני בטוח שהם לא מגיעים ממקורות כאלה מדהימים אלא הוכנסו בשביל הטעם.

לגבי הגיינר, שוב הבנת אותי לא נכון, אמרתי שזאת לא אבקת חלבון קלאסית מהסיבה הפשוטה שהיא רק 50% חלבון, וזה אחלה דבר בין לבין שהוא לא זה ולא זה (כי גם במסה לא הייתי נוגע בגיינר). חטיף חלבון זה דווקא אחלה דוגמה כי יש לא מעט חטיפי ״חלבון״ שהם כאלה רק במסווה מבחינת הערכים

נערך לאחרונה:
לא הפחדתי ובטח לא ניסיתי להפחיד אחי נסחפת לגמרי, אני שאלתי שאלה תמימה ״לפי מה שהבנתי״ כי חשבתי שאחרים ידעו לענות ואולי ליידע אותי כי התכוונתי להזמין, לא טענתי שאני יודע בוודאות ולא טענתי שביצעתי עכשיו מחקר מקיף בנושא.

אגב בכוונה כתבתי 'בריא' במרכאות כי ידעתי שמישהו יהיה חייב להעיר על זה.
ואם תסתכל על כמות הפחמימות והשומן שם בוא נגיד שאני בטוח שהם לא מגיעים ממקורות כאלה מדהימים אלא הוכנסו בשביל הטעם.

לגבי הגיינר, שוב הבנת אותי לא נכון, אמרתי שזאת לא אבקת חלבון קלאסית מהסיבה הפשוטה שהיא רק 50% חלבון, וזה אחלה דבר בין לבין שהוא לא זה ולא זה (כי גם במסה לא הייתי נוגע בגיינר). חטיף חלבון זה דווקא אחלה דוגמה כי יש לא מעט חטיפי ״חלבון״ שהם כאלה רק במסווה מבחינת הערכים

עדיין לא הבנתי על איזה מקורות לא ״מדהימים״ של שומן ופחמימה אתה מדבר.

מבחינת אחוז חלבון פר קל׳ כנראה שיש יותר משתלמים זה בטוח, אבל באמת אני מנסה להבין למה הגעת למסקנה שמקור הנוטריאנטים פחות טוב בbsn.

עדיין לא הבנתי על איזה מקורות לא ״מדהימים״ של שומן ופחמימה אתה מדבר.

מבחינת אחוז חלבון פר קל׳ כנראה שיש יותר משתלמים זה בטוח, אבל באמת אני מנסה להבין למה הגעת למסקנה שמקור הנוטריאנטים פחות טוב בbsn.

אז איזה פחמימות ושומנים יש בחטיפים וכל מיני מילקשיקיים טעימים? שמן זית ובטטה...? ליטרלי יש שם חתיכות אוראו באבקה. אם למישהו מתאים לשתות את זה כל יום זכותו, אני פחות מעדיף כי אני שותה נטו בשביל החלבון, לא אמרתי שזה אסור ולא אמרתי שזה יהרוג מישהו. גם באייס קפה שאתה קונה בסופר יש 25 גרם חלבון זה לא אומר שזה איזשהו משקה ׳איכותי׳

נערך לאחרונה:
אז איזה פחמימות ושומנים יש בחטיפים וכל מיני מילקשיקיים טעימים? שמן זית ובטטה...? ליטרלי יש שם חתיכות אוראו באבקה. אם למישהו מתאים לשתות את זה כל יום זכותו, אני פחות מעדיף כי אני שותה נטו בשביל החלבון, לא אמרתי שזה אסור ולא אמרתי שזה יהרוג מישהו. גם באייס קפה של הסופר יש 25 גרם חלבון זה לא אומר שזה איזשהו משקה ׳איכותי׳
הכל איכותי אחי
האבקת חלבון הזאת כנראה טעימה מאוד אבל המחיר מדבר

אז איזה פחמימות ושומנים יש בחטיפים וכל מיני מילקשיקיים טעימים? שמן זית ובטטה...? ליטרלי יש שם חתיכות אוראו באבקה. אם למישהו מתאים לשתות את זה כל יום זכותו, אני פחות מעדיף כי אני שותה נטו בשביל החלבון, לא אמרתי שזה אסור ולא אמרתי שזה יהרוג מישהו. גם באייס קפה של הסופר יש 25 גרם חלבון זה לא אומר שזה איזשהו משקה ׳איכותי׳
אני לא מתחרה,אני לא מקצועי ולא נעלי אצבע..
אז לי זה לא יזיז..
אבל בהחלט למתחרה זה ישנה
לכן אני מאמין שאפשר להתפנק עם זה רק במסה או בציט.

למתאמן הרגיל זה לא יעשה מאום,רק טעם טוב 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית