הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

my protein - טעם

Hector

משתמש קבוע
1,053
630
נק' מוניטין:
740
1,053
630
אני לא יודע אם זה רק אני, ואני לא כזה מפונק באבקות חלבון הרבה שהזמנתי מחברות שונות היו לי טעימות, אבל myprotein דוחה
עד היום היה לי שוקולד (סביר בקושי),ו rocky road (דוחה)

אני משווה ל optimum nutrition, dymatize, allmax, muscletech, combat וכו'

לא נפלתי על טעם טוב עדיין ? משהו במרקם ובטעם לא מסתדר לי וזה חבל כי אני משלם יותר ממה שהייתי יכול

הכל איכותי אחי
האבקת חלבון הזאת כנראה טעימה מאוד אבל המחיר מדבר

ברור לי שחברה כזאת לא תשתמש בחומרי גלם זבל למען הסר הספק, אני רק אומר שזה בערך כמו חטיף כזה

אני לא מתחרה,אני לא מקצועי ולא נעלי אצבע..
אז לי זה לא יזיז..

אני מסכים. ההתעסקות לא באמת קריטית. אני סתם שאלתי בהתחלה אם מישהו יודע לא חשבתי שזה יתחיל דיון.
טכנית אפשר גם לאכול נאגטס וגלידה פיצוץ (לא משווה) כל יום בערכים זה לא אומר שזה ׳בריא׳

נערך לאחרונה:
אז איזה פחמימות ושומנים יש בחטיפים וכל מיני מילקשיקיים טעימים? שמן זית ובטטה...? ליטרלי יש שם חתיכות אוראו באבקה. אם למישהו מתאים לשתות את זה כל יום זכותו, אני פחות מעדיף כי אני שותה נטו בשביל החלבון, לא אמרתי שזה אסור ולא אמרתי שזה יהרוג מישהו. גם באייס קפה שאתה קונה בסופר יש 25 גרם חלבון זה לא אומר שזה איזשהו משקה ׳איכותי׳

לא רואה מה איכותי בבטטה אבל לא משנה,
הרלוונטיות של זה שואפת ל0.
לא יקרה לך שום דבר אם תשתה אבקת חלבון שיש בה קצת יותר פחמימה מאחת אחרת.
גם אם הפחמימה היא לא מבטטה.

ומהו אוכל בריא להגדרתך? אשמח לשמוע

לפני שנה
הם שינו טעמים
עכשיו רוקי ראוד הכי טוב שטעמתי שלהם ויותר טוב מאופטימום
@yujinius תגבה אותי
הזמנתי לפני שנה נראלי, אני ניסיתי גם עם חלב גם עם מים, עם חלב זה היה יותר בסדר אבל נגיד ON double rich chocolate שלא טעים עם מים ממש ממש מדהים עם חלב וזה משהו שלא יכולתי להגיד על רוקי רואד :/

אני גם לא זוכר שהצלחתי להתרגל ובסוף הייתי צריך לזרוק
שבוע שעבר קיבלתי את הרוקי רואד, לגמרי אחד הטובים שלהם אם לא ה, הקטע שהיה לי את הטעם הזה בגרסה הישנה לפני איזה 6 שנים וזה היה אחד המגעילים שלהם.
לגבי אופטימום קניתי פעם אחת לפני איזה 8 שנים כמה טעמים, וואלה טעמים בינוניים לגמרי (דאבל ריץ' שוקולד, אקסטרים מילק שוקולד, קרם עוגיות)
שעבר קיבלתי את הרוקי רואד, לגמרי אחד הטובים שלהם אם לא ה
@Hector כל כך התלהבתי ממנו שהזמנתי עוד 2.5 קילו אתמול 😃

ומהו אוכל בריא להגדרתך? אשמח לשמוע

אני יודע שלא קיים דבר כזה ״אוכל בריא״ אבל זו פשוט המילה היחידה שיכולתי להשתמש בה כדי להעביר את הנקודה. בעיקרון הייתי מגדיר את זה כמזון שהוא טבעי + עם ערך תזונתי גבוה. מזין יותר מאשר ׳בריא׳.
זה לא אומר שאוכל מעובד או אפילו כזה שמאוד מהונדס גנטית הוא רע אבל אני כן חושב שהוא בקונטקסט מסוים פחות טוב לגוף, דווקא לא למטרות באדיבלידינג (כי אז מדובר קודם כל בקלוריות ואז macros, השאר הרבה פחות) אלא לבריאות הכללית.
בנוסף יש מאכלים מסוימים שפשוט לא נותנים לך כלום חוץ מהקלוריות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית