הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יציאה ממצב של skinny fat

quiteunaesthetic

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
די מבולבל בנוגע לכל המצב הזה. אני שוקל 73 קילו והגובה שלי הוא 1.82. על פי הBMI אני יחסית במשקל תקין לגובה אך אני לא נראה כך. אני נמצא באיזור של ה20-23% אחוז שומן ורובו נמצא בחזה & בטן & צדדים. אף פעם לא התאמנתי בחדר כושר והשבוע אני מתכנן להירשם אך אני לא כל כך יודע איזה תפריט תזונה לבנות, על איזה תוכנית אימונים ללכת וכו. לא יודע אם ללכת על מסה או חיטוב.
אם אתחיל לעשות חיטוב, אני ככל הנראה אצליח להיפטר מהשומן אך אראה כמו גופה (למען האמת, מעדיף את זה מאשר להשאר במצב כרגע) ומשם אוכל לעשות מסה נקיה ולעלות במשקל שוב בצורה נכונה עם תוכנית אימונים מתאימה. לעומת זאת אם אתחיל עם מסה, אני ככל הנראה אעלה במשקל (וגם בשומן) ואראה טיפה גרוע יותר מעכשיו אך אוכל לעשות חיטוב נקי בסופו של דבר. אני לא כל כך יודע על מה ללכת - האופציה של החיטוב קורצת לי כרגע אבל איך אעשה חיטוב אם אין לי מסת שריר, זה אפשרי בכלל? בקיצור, המוח די מבולגן בנוגע לזה ואשמח שתסבירו לי אם אני טועה בחשיבה שלי

אתה מתאמן מתחיל(לשם שינוי אפילו לא התחלת) וזה דווקא יכול לבוא לטובתך, תוכל להיות בחיטוב ועדיין לעלות קצת במסת שריר בעקבות זה שאתה מתחיל.
תהיה בגירעון של 200 וזה יעשה את העבודה.

לגבי תפריט, אתה לא חייב לבנות תפריט זה סתם מכניס למשמעת לכאלה שקצת מתקשים בעיקר.
הכי חשוב זה הערכים, תקנה משקל ביתי תמדוד את הכמויות שאתה אוכל תחשב אותם לפי מה שאתה צריך.
חלבון זה בערך 2 גרם לכל קילו משקל גוף על מנת שתוכל לעלות במסת השריר כמו כן להקפיד על פחמימות, שומנים איכותיים והכי חשוב שינה בת 7-8 שעות לפחות.

די מבולבל בנוגע לכל המצב הזה. אני שוקל 73 קילו והגובה שלי הוא 1.82. על פי הBMI אני יחסית במשקל תקין לגובה אך אני לא נראה כך. אני נמצא באיזור של ה20-23% אחוז שומן ורובו נמצא בחזה & בטן & צדדים. אף פעם לא התאמנתי בחדר כושר והשבוע אני מתכנן להירשם אך אני לא כל כך יודע איזה תפריט תזונה לבנות, על איזה תוכנית אימונים ללכת וכו. לא יודע אם ללכת על מסה או חיטוב.
אם אתחיל לעשות חיטוב, אני ככל הנראה אצליח להיפטר מהשומן אך אראה כמו גופה (למען האמת, מעדיף את זה מאשר להשאר במצב כרגע) ומשם אוכל לעשות מסה נקיה ולעלות במשקל שוב בצורה נכונה עם תוכנית אימונים מתאימה. לעומת זאת אם אתחיל עם מסה, אני ככל הנראה אעלה במשקל (וגם בשומן) ואראה טיפה גרוע יותר מעכשיו אך אוכל לעשות חיטוב נקי בסופו של דבר. אני לא כל כך יודע על מה ללכת - האופציה של החיטוב קורצת לי כרגע אבל איך אעשה חיטוב אם אין לי מסת שריר, זה אפשרי בכלל? בקיצור, המוח די מבולגן בנוגע לזה ואשמח שתסבירו לי אם אני טועה בחשיבה שלי

קודם כל אתה מלא חששות ותהיות עוד לפני שדרכת במכון.
לבנות תפריט ותוכנית למישהו שעוד לא התחיל אפילו זה קצת להקדים את המאוחר.

תתחיל להתאמן, תלמד את התרגילים ואיזה מכשירים יש אפילו בעזרת המדריך של המכון.
אח"כ תעבור בפורטל ותיקח תוכנית FBW הכי פשוטה בתור התחלה.

לאחר מכן שתתחיל לצבור מסת שריר תחליט לאיזה תהליך אתה מעדיף ללכת (מסה / חיטוב)
כרגע תהנה מהNEWBIE GAINS.

(או שבמקום כל זה תוכל לקחת מאמן שיעשה לך ליווי מותאם לצרכים שלך)

בהצלחה

לבנות תפריט ותוכנית למישהו שעוד לא התחיל אפילו זה קצת להקדים את המאוחר.

תתחיל להתאמן, תלמד את התרגילים ואיזה מכשירים יש אפילו בעזרת המדריך של המכון.
אח"כ תעבור בפורטל ותיקח תוכנית FBW הכי פשוטה בתור התחלה.

לאחר מכן שתתחיל לצבור מסת שריר תחליט לאיזה תהליך אתה מעדיף ללכת (מסה / חיטוב)
כרגע תהנה מהNEWBIE GAINS.

(או שבמקום כל זה תוכל לקחת מאמן שיעשה לך ליווי מותאם לצרכים שלך)

בהצלחה
בהחלט נדיר שאני מת על תגובות של אנשים כמו שאני מת על כל תגובה שלך יאלה יא נטורל תבוא להתאמן עם סרג

מסכים.
חבל להתיש את עצמך במחשבות האלה.

תתחיל להתאמן, תראה שאתה מתמיד, נהנה. אם קשה לך להתמיד תתמקד קודם כל במה שיגרום לך לבוא 2-3 פעמים בשבוע ללא מאמץ או מאבק עם כוח רצון.
כשזה נהיה הרגל קבוע (מניח שזה עניין של שבועות/חודשים) תתחיל לחשוב בכיוון של התערבות בתזונה / חיטוב / מסה. הרכב הגוף שלך בכל מקרה ישתפר בהתחלה כתוצאה משילוב של אימוני כוח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית