הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה בנוגע לימי העמסה בסופ"שים

• פותח/ת השרשור DinoS
  • פורסם בתאריך

DinoS

משתמש מתחיל
235
21
נק' מוניטין:
21
235
21
לאחר ימי העמסה אני עולה בערך 2.5-3 קילו של נוזלים (כצפוי).
השאלה היא אם אני עושה את ההעמסה בימי שישי קבוע, וולאחר מכן לוקח 3-4 ימים עד שכל הנוזלים יורדים והמשקל חוזר לקודם (ואז יום שישי שוב מגיע),
זה לא יוצר מצב שבו אני בקושי יורד מהשומן נטו (ולא מהנוזלים שצברתי בימי ההעמסה)?
תאורתית זה יכול להראות כאילו אני תקוע, בכך שאני צובר נוזלים ואז מוריד אותם ואז שוב צובר נוזלים ומוריד, וככה שבוע אחרי שבוע.

האם במהלך השבוע שבו אני מוריד את הקילוגרמים של הנוזלים, המשקל יורד גם משומן שנשרף וגם מהנוזלים שהצטברו בו זמנית, או רק מהנוזלים שהצטברו?

מקווה שהבנתם את השאלה, אם לא אסביר שוב!

תודה

לאחר ימי העמסה אני עולה בערך 2.5-3 קילו של נוזלים (כצפוי).
השאלה היא אם אני עושה את ההעמסה בימי שישי קבוע, וולאחר מכן לוקח 3-4 ימים עד שכל הנוזלים יורדים והמשקל חוזר לקודם (ואז יום שישי שוב מגיע),
זה לא יוצר מצב שבו אני בקושי יורד מהשומן נטו (ולא מהנוזלים שצברתי בימי ההעמסה)?
תאורתית זה יכול להראות כאילו אני תקוע, בכך שאני צובר נוזלים ואז מוריד אותם ואז שוב צובר נוזלים ומוריד, וככה שבוע אחרי שבוע.

האם במהלך השבוע שבו אני מוריד את הקילוגרמים של הנוזלים, המשקל יורד גם משומן שנשרף וגם מהנוזלים שהצטברו בו זמנית, או רק מהנוזלים שהצטברו?

מקווה שהבנתם את השאלה, אם לא אסביר שוב!

תודה

אי אפשר לבחור ממה המשקל ירד, בהנחה וזה 2.5-3 ק"ג אפשר להגיד שהרוב הגדול נוזלים.

מה המטרה ? להישאר בניטרלי ולהעמיס בסופ"ש?

הרגל מיותר, הכוונה ליום ההעמסה?

וכן, יורד באיזור החצי קילו-קילו.

כן, מה יוצא מזה?

אם אתה יורד במשקל לפי הצפי שתיכננת אז מעולה, הירידה אחרי העמסה כנראה תהיה ברובה נוזלים.

• פותח/ת השרשור
כן, מה יוצא מזה?

אם אתה יורד במשקל לפי הצפי שתיכננת אז מעולה, הירידה אחרי העמסה כנראה תהיה ברובה נוזלים.

מה שיוצא זה נטו עזרה פסיכולוגית וקצת שחרור מהגירעון.
לא רואה את עצמי מסוגל להמשיך שבוע בלי העמסה.
כן, מה יוצא מזה?

כשאני חושב על זה באמת אתה צודק, אם אני יורד חצי קילו-קילו בממוצע שבועי זה בסדר גמור.
אין טעם להסתכל על ממוצע יומי

בתקופה שעשיתי העמסות (קארבט נייט), הייתי עושה העמסת פחמימות משישי בצהריים עד שהלכתי לישון באותו יום. שבת שלמחרת הייתי שוקל כ-2 קילו יותר.
בשישי בשבוע לאחר מכן בדרך כלל כל ה-2 קילו של הנוזלים היו יורדים בנוסף ל500-700 גרם ירידה בהשוואה לשבוע שלפני כן.

הנקודה היא שעלייה בנוזלים לא אמורה לעכב אותך ובדרך כלל הנוזלים ירדו ביחד עם מסת שומן.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית