הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

550 קג טוטאל על 82.5 קילו מ"ג וגיל 18

Sn0wyXD

משתמש מתחיל
41
45
נק' מוניטין:
358
41
45
בחרתי להתחרות בידיעה שהתחרות מתקיימת במרחק של קצת מפחות משבוע מיום הגיוס שלי.
אחרי prep של 6 שבועות מאוד לוקה בחסר עם הרבה טעויות, התאוששות רחוקה מאופטימלית (ממוצע של 5 שעות שינה ביום, עבודה פיזית, ואכילה אינטואטיבית), וייבוש נוזלים שהוציא ממני את הרצון לחיות (מ87.5 קילו ל82.5 קילו *בדיוק* תוך יומיים וחצי), סיימתי עם טוטאל 550 קילוגרם ומקום ראשון בקטגוריית Teens 2 עד משקל גוף 82.5.
סקוואט של 192.5 קילוגרם, בנץ של 125 קילוגרם ודדליפט של 232.5 קילוגרם.

(מצטער על האיכות הנוראית, צולם מרחוק באייפון והועבר בווצאפ)

מבחינת נסיונות:

סקוואט:

182.5 - 2 אדומים על עומק
192.5 - 2 לבנים ו1 אדום, PR
200 - לא הצלחתי

בנץ':
112.5 - 3 לבנים
120 - לא חיכיתי לפקודת rack לכן No lift
125 - 3 לבנים

דדליפט:
220 - 2 לבנים
232.5 - 3 אדומים, לא הצלחתי לנעול
232.5 - 2 לבנים, PR תחרותי

5 נסיונות שצלחו מתוך 9

טוטאל:
550 קילו, שיפור של 70 קילו מהתחרות הקודמת שלי

מבחינת הרגשה עצמית:

lukewarm, לא המספרים שרציתי (200 סקוואט, 130 בנץ' ו240 דד), אבל גם לא מאוכזב בהתחשב בנסיבות.
הפתעתי את עצמי בבנץ', ה125 זז יחסית (לאימונים) בקלות.
סקוואט מאוד meh, תחת תנאים יותר אופטימליים הייתי יכול להוציא 195-200
דדליפט, אפילו שזה תרגיל הcomfort zone שלי, ציפיתי לקצת יותר בהתחשב לזה שבאימונים עשיתי 220 בRPE 7-8 על סטיף באר.

מבחינת התחרות:

pros:
ציוד נהדר (פלטות ומוטות תחרותיים באזור החימום, מוט דדליפט)
אווירה תחרותית
אירגון מעולה
מאוד חוויתי
ספוטרים נהדרים
ראיתי מישהו עושה 220 בנץ' (wtf)

cons:
החלטות שיפוט שנויות במחלוקת
מקום/אזור חימום קטן (מעט ראקים, הרבה אנשים)
הבנץ' היה עקום על הפלטפורמה
מאוד לחוץ מבחינת זמנים
לא היו מצלמות

תודה ענקית לכל מי שארגן ולקח חלק בניהול התחרות, לא מובן מאליו בכלל.

נערך לאחרונה:
בחרתי להתחרות בידיעה שהתחרות מתקיימת במרחק של קצת מפחות משבוע מיום הגיוס שלי
לאן מתגייס?
בחרתי להתחרות בידיעה שהתחרות מתקיימת במרחק של קצת מפחות משבוע מיום הגיוס שלי.
אחרי prep של 6 שבועות מאוד לוקה בחסר עם הרבה טעויות, התאוששות רחוקה מאופטימלית (ממוצע של 5 שעות שינה ביום, עבודה פיזית, ואכילה אינטואטיבית), וייבוש נוזלים שהוציא ממני את הרצון לחיות (מ87.5 קילו ל82.5 קילו *בדיוק* תוך יומיים וחצי), סיימתי עם טוטאל 550 קילוגרם ומקום ראשון בקטגוריית Teens 2 עד משקל גוף 82.5.
סקוואט של 192.5 קילוגרם, בנץ של 125 קילוגרם ודדליפט של 232.5 קילוגרם.

(מצטער על האיכות הנוראית, צולם מרחוק באייפון והועבר בווצאפ)

מבחינת נסיונות:

סקוואט:

182.5 - 2 אדומים על עומק
192.5 - 2 לבנים ו1 אדום, PR
200 - לא הצלחתי

בנץ':
112.5 - 3 לבנים
120 - לא חיכיתי לפקודת rack לכן No lift
125 - 3 לבנים

דדליפט:
220 - 2 לבנים
232.5 - 3 אדומים, לא הצלחתי לנעול
232.5 - 2 לבנים, PR תחרותי

5 נסיונות שצלחו מתוך 9

טוטאל:
550 קילו, שיפור של 70 קילו מהתחרות הקודמת שלי

מבחינת הרגשה עצמית:

lukewarm, לא המספרים שרציתי (200 סקוואט, 130 בנץ' ו240 דד), אבל גם לא מאוכזב בהתחשב בנסיבות.
הפתעתי את עצמי בבנץ', ה125 זז יחסית (לאימונים) בקלות.
סקוואט מאוד meh, תחת תנאים יותר אופטימליים הייתי יכול להוציא 195-200
דדליפט, אפילו שזה תרגיל הcomfort zone שלי, ציפיתי לקצת יותר בהתחשב לזה שבאימונים עשיתי 220 בRPE 7-8 על סטיף באר.

מבחינת התחרות:

pros:
ציוד נהדר (פלטות ומוטות תחרותיים באזור החימום, מוט דדליפט)
אווירה תחרותית
אירגון מעולה
מאוד חוויתי
ספוטרים נהדרים
ראיתי מישהו עושה 220 בנץ' (wtf)

cons:
מקום/אזור חימום קטן (מעט ראקים, הרבה אנשים)
הבנץ' היה עקום על הפלטפורמה
מאוד לחוץ מבחינת זמנים
לא היו מצלמות

תודה ענקית לכל מי שארגן ולקח חלק בניהול התחרות, לא מובן מאליו בכלל.

בחור חזק אתה!

באמת שמעתי מכמה אנשים שהשיפוט היה מאוד בעייתי, שזה מצטער. אמרו לי כמה מקרים + הראו לי הרמות שהיו צריכות לעבור ופשוט פסלו אותם.

מעבר לזה, תחרות יפה.

באמת שמעתי מכמה אנשים שהשיפוט היה מאוד בעייתי, שזה מצטער. אמרו לי כמה מקרים + הראו לי הרמות שהיו צריכות לעבור ופשוט פסלו אותם.

מעבר לזה, תחרות יפה.
צר לי לשמוע שהיו מקרים שאנשים הרגישו ככה. אשמח (באמת!) אם תגיד לאותם אנשים לבוא לערער במידה וזה קורה. השופטים הם בכל זאת בני אדם ועם כל התנאים שנתנו כדי שהם ישפטו בצורה הטובה ביותר (היו 2 צוותי שופטים שהתחלפו כל מקצה כדי לנוח) הם עדיין יכולים לעשות טעויות. בדיוק בשביל זה נועד מנגנון הערעורים, והיו לא מעט הרמות אשר התקבל הערעור שלהן במידה והפסילה אכן לא הייתה מוצדקת.

לנושא: תומר מברוק על הניצחון בקטגוריה המאד לא פשוטה שהתחרתה בה, נתת תחרות מעולה גם אם ציפית ליותר. אנחנו מחכים לשמוע את כל הפידבק שלך ואת הדברים שהיית רוצה שנשפר בטופס שנשלח אליך (ואל כל שאר המתחרים) בקרוב.

צר לי לשמוע שהיו מקרים שאנשים הרגישו ככה. אשמח (באמת!) אם תגיד לאותם אנשים לבוא לערער במידה וזה קורה. השופטים הם בכל זאת בני אדם ועם כל התנאים שנתנו כדי שהם ישפטו בצורה הטובה ביותר (היו 2 צוותי שופטים שהתחלפו כל מקצה כדי לנוח) הם עדיין יכולים לעשות טעויות. בדיוק בשביל זה נועד מנגנון הערעורים, והיו לא מעט הרמות אשר התקבל הערעור שלהן במידה והפסילה אכן לא הייתה מוצדקת.

לנושא: תומר מברוק על הניצחון בקטגוריה המאד לא פשוטה שהתחרתה בה, נתת תחרות מעולה גם אם ציפית ליותר. אנחנו מחכים לשמוע את כל הפידבק שלך ואת הדברים שהיית רוצה שנשפר בטופס שנשלח אליך (ואל כל שאר המתחרים) בקרוב.
באמת כדאי לשקול מקום גדול יותר לדעתי בתחרות הבאה, היו רק 2 שירותים לכל כך הרבה אנשים, אולי לא ציפיתם לכזה ביקוש.
עם הרבה פירגונים על התחרות, יש לי גם ביקורת שאשמח להעביר לך בפרטיות, אז ממתין לטופס כזה כדי שיהיה לך באמת תחרויות יפות יותר.

טירוף של תחרות בשביל תחרות ראשונה, לא פשוט בכלל, כל הכבוד.

וכמובן, תכניסו בדיקות סימום, יש מסר מאחורי הספורט הזה לדעתי, והוא צריך להיות אחד שמעודד בריאות, בטיחות ויושר. אבל זה כנראה לא ישתנה אצלכם לצערי ולהבנתי.

באמת כדאי לשקול מקום גדול יותר לדעתי בתחרות הבאה, היו רק 2 שירותים לכל כך הרבה אנשים, אולי לא ציפיתם לכזה ביקוש.
עם הרבה פירגונים על התחרות, יש לי גם ביקורת שאשמח להעביר לך בפרטיות, אז ממתין לטופס כזה כדי שיהיה לך באמת תחרויות יפות יותר.

טירוף של תחרות בשביל תחרות ראשונה, לא פשוט בכלל, כל הכבוד.

וכמובן, תכניסו בדיקות סימום, יש מסר מאחורי הספורט הזה לדעתי, והוא צריך להיות אחד שמעודד בריאות, בטיחות ויושר. אבל זה כנראה לא ישתנה אצלכם לצערי ולהבנתי.
הטופס ישלח אליכם היום. תחרות הבאה בוודאות תהיה במקום גדול יותר. אנחנו ברגעים אלו ממש בתהליך לסגור את האולם. בבקשה ממך - תן את כל הביקורות שאתה יכול ואל תחסוך כלום. אין לנו שום אגו המטרה היא יחידה - להרים את התחרות הכי טובה שאנחנו יכולים בשבילכם.
לגבי בדיקות דיברנו על הנושא באריכות מספיק פעמים לדעתי והצגתי לך את הצד שלי שמתנגד לרעיון למרות היותי ספורטאי טבעי בדיוק כמוך. אם אתה חושב שלא אגב בוא נמצא מתישהו זמן לדבר על זה בטלפון:37mv:

אדם מן השורה גם יוכל להגיע להתחרות?
כמובן לשלם את דמי הכניסה והכל
אבל להתחרות בשביל הכייף/חלום/הרגשה?
בפווארליפטינג כל המתחרים הם אנשים מהשורה.
אתה יכול גם להירשם לתחרות עם הטופ העולמי ברוב המקרים.

בפווארליפטינג כל המתחרים הם אנשים מהשורה.
אתה יכול גם להירשם לתחרות עם הטופ העולמי ברוב המקרים.
תודה.
העיקר שאני אעשה את זה בלי נדר,זה חלום שלי.
אני והילד
שיבוא יראה את האבא הזקן שלו מנסה ללחוץ

ספויילרים - ב1.1 ההרשמה תיפתח
יהיו כמה פרטים שאצטרך לדעת לפני שאוכל להירשם לתחרות הבאה.
ברגע שתפרסמו ותפתחו רישום, יש לי רשימת שאלות מוכנה.
ציינתי אותם בשאלון ששלחתם לי.

הייתי מאוד שמח לבוא שוב אם אחוש שיש את השיפורים הקטנים לתחרות כל כך מדהימה.

יהיו כמה פרטים שאצטרך לדעת לפני שאוכל להירשם לתחרות הבאה.
ברגע שתפרסמו ותפתחו רישום, יש לי רשימת שאלות מוכנה.
ציינתי אותם בשאלון ששלחתם לי.

הייתי מאוד שמח לבוא שוב אם אחוש שיש את השיפורים הקטנים לתחרות כל כך מדהימה.
השאלון אנונימי אז אני לא יודע מה השאלות שלך. אם אתה רוצה שאענה לך באופן אישי עליהן תשלח לי אותן פה/בפרטי או איך שתרצה 😁

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית