עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היה לי בול את זה אחד לאחד...מניסיון,זבל. גם מגיע בדרכ בתנאים פח
לא הרגשתי את החומר אבל שלי הובא אליי בתנאים לא טובים. הבחור שהביא לי לא שמר עליו בקירור לכן לא עבד בשיט. מניח ששלך גם לא כמו שצריך מבחינת תנאי הבאה וכו..לא עובד?
לא הרגשתי את החומר אבל שלי הובא אליי בתנאים לא טובים. הבחור שהביא לי לא שמר עליו בקירור לכן לא עבד בשיט. מניח ששלך גם לא כמו שצריך מבחינת תנאי הבאה וכו..
בהצלחהנתתי שפיץ היום 500 יחידות
אני ידע מחר אם עובד
אם זה מגיע בצורת אבקה זה ממש לא צריך קירור 24/7פשוט צריך להפעיל הגיון:
מה הסבירות שמישהו או מישהי יסתכנו בהברחת סחורה לא חוקית מהודו כאשר הרווח הוא אפסי - וכל זה צריך להתקיים בתנאים של קירור 24/7 ????
סיכויים שואפים לאפס !
אני לא חושב שזה שמכר לך אשם ומתעסק בקטנות- מבחינתו זה סחורה שהוא מקבל ומוכר רוב הסיכוים שלא בודק בעצמו - אתה אשם שקנית.
As i said 😃לצערי החומר לא עובד !!
עשו איתי פדיחה
חבל שאנשים מתלכלכים על קטנות
גם הברנד זבל וגם נהרס..בדיוק כמו אצלי,ממליץ לך על אוביטרל אתה תהיה מרוצההגיע כאבקה בדיוק כמו פרגניל
או שהברנד זבל או שהוא נהרס
או שזה בכלל אבקת אפייה מי יודע
אז למה פרגניל שנמכר בבית מרקחת שגם הוא אגב מגיע כאבקה, מוחזק במקרר ונמכר רק בבתי מרקחת שמחזיקים תרופות בקירור (תשאל כל מי שקנה פעם...הוא יגיד לך)אם זה מגיע בצורת אבקה זה ממש לא צריך קירור 24/7
בלי קשר לאם אתה צודק או לא...אין לך שום אפשרות לדעת אם עובד או לא על סמך מה שרשמת...נתתי שפיץ היום 500 יחידות
אני ידע מחר אם עובד
יהודי טוב אתה ראם
תודה אח, גם אתה, זאת חנוכה! שנזכה לראות ניסים גדולים!יהודי טוב אתה ראם
להחזיק בקירור זה האידיאל, אידיאל זה לא בהכרח הדרך היחידה, האידיאל זה לחיות בפלוס בעו״ש ושתהיה לך דירה על שמך , אבל זה לא המצב במציאות נכון ?אז למה פרגניל שנמכר בבית מרקחת שגם הוא אגב מגיע כאבקה, מוחזק במקרר ונמכר רק בבתי מרקחת שמחזיקים תרופות בקירור (תשאל כל מי שקנה פעם...הוא יגיד לך)
המדענים במפעלים הגנריים בהודו או איפשהו יודעים משהו שבחברות התרופות הגדולות בעולם טרם עלו עליו ?? או שקראת בגוגל שעד שלא מערבבים זה בסדר?
בלי קשר לאם אתה צודק או לא...אין לך שום אפשרות לדעת אם עובד או לא על סמך מה שרשמת...
אתה מקסיםלהחזיק בקירור זה האידיאל, אידיאל זה לא בהכרח הדרך היחידה, האידיאל זה לחיות בפלוס בעו״ש ושתהיה לך דירה על שמך , אבל זה לא המצב במציאות נכון ?
בעלון של הטסטווירון של באייר רשום רק להזרקה תוך שרירית, אתה יודע שאפשר להזריק גם לרקמת שומן ותקבל את אותם רמות בגוף ורמת ספיגה ? כאשר מדובר בטיפול ולא סייקל ? האידיאלי זה להזריק לשריר אבל אפשרי לשומן.
בעלון רשום להוציא מהאמפולה מה שאתה צריך והשאר לזרוק ואין לעשות שימוש בשאריות, אני עושה שימוש, אני מת ? הרמות שלי לא יציבות ? גדל לי זנב ?
צא מהסרט שכל מה שרשום בעלון קדוש וחלאס לבלבל את השכל עם ה״חוקים של 1985״ שלכם.
לך תקרא קצת יש כלי נהדר שנקרא גוגל, אם תחפש תמצא אחלה מאמרים ואחלה לוגים של אנשים.
זה מניסיון אישי שלי עם פפטידים , שרשראות אמינו ומלוגים של אנשים, רוצה להאמין ולפתוח את הראש ? בבקשה לא רוצה ? מצידי תשלם 10,000 שח על ואיל רפואי לא מזיז לי.
אני מנסה לעזור לכם אין לי שום מניע נסתר