הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרגניל הודי

• פותח/ת השרשור Viko
  • פורסם בתאריך

Viko

משתמש מתחיל
64
15
נק' מוניטין:
26
64
15
שלום חברים
פרגניל הודי של חברת sun pharma
מישהו מכיר ויכול לתת פדבק?
בבקשה רק מי שמכיר

שבוע טוב
IMG_20211204_204215_11.jpg
IMG_20211204_204318_11.jpg

בהודי לא נתקלתי. הגיע לך עם קירור?
אני מכיר או מה שקיים בישראל פרגניל 5000 אלף UI או אוביטריל 6500 אלף UI .
ראיתי תאילנדי בתאילנד וגם 2 סוגים מרוסיה ואוקראינה שכולם עבדו.

• פותח/ת השרשור
לא הרגשתי את החומר אבל שלי הובא אליי בתנאים לא טובים. הבחור שהביא לי לא שמר עליו בקירור לכן לא עבד בשיט. מניח ששלך גם לא כמו שצריך מבחינת תנאי הבאה וכו..

נתתי שפיץ היום 500 יחידות
אני ידע מחר אם עובד

זה הגיע לך כנוזל או אבקה ? אבקה יכולה להחזיק בטמפ חדר עד חודש, הבעיה זה אם זה הגיע כנוזל.

אם הגיע כאבקה ועדיין לא עבד אז פשוט רב הסיכויים שזה זיוף.

אפילו HGH כאבקה מחזיק לך עד חודש/חודש וחצי בטמפ חדר.

פשוט צריך להפעיל הגיון:

מה הסבירות שמישהו או מישהי יסתכנו בהברחת סחורה לא חוקית מהודו כאשר הרווח הוא אפסי - וכל זה צריך להתקיים בתנאים של קירור 24/7 ????

סיכויים שואפים לאפס !

אני לא חושב שזה שמכר לך אשם ומתעסק בקטנות- מבחינתו זה סחורה שהוא מקבל ומוכר רוב הסיכוים שלא בודק בעצמו - אתה אשם שקנית.

פשוט צריך להפעיל הגיון:

מה הסבירות שמישהו או מישהי יסתכנו בהברחת סחורה לא חוקית מהודו כאשר הרווח הוא אפסי - וכל זה צריך להתקיים בתנאים של קירור 24/7 ????

סיכויים שואפים לאפס !

אני לא חושב שזה שמכר לך אשם ומתעסק בקטנות- מבחינתו זה סחורה שהוא מקבל ומוכר רוב הסיכוים שלא בודק בעצמו - אתה אשם שקנית.
אם זה מגיע בצורת אבקה זה ממש לא צריך קירור 24/7

• פותח/ת השרשור
הגיע כאבקה בדיוק כמו פרגניל
או שהברנד זבל או שהוא נהרס
או שזה בכלל אבקת אפייה מי יודע

אם זה מגיע בצורת אבקה זה ממש לא צריך קירור 24/7
אז למה פרגניל שנמכר בבית מרקחת שגם הוא אגב מגיע כאבקה, מוחזק במקרר ונמכר רק בבתי מרקחת שמחזיקים תרופות בקירור (תשאל כל מי שקנה פעם...הוא יגיד לך)
המדענים במפעלים הגנריים בהודו או איפשהו יודעים משהו שבחברות התרופות הגדולות בעולם טרם עלו עליו ?? או שקראת בגוגל שעד שלא מערבבים זה בסדר?
נתתי שפיץ היום 500 יחידות
אני ידע מחר אם עובד
בלי קשר לאם אתה צודק או לא...אין לך שום אפשרות לדעת אם עובד או לא על סמך מה שרשמת...

נערך לאחרונה:
אז למה פרגניל שנמכר בבית מרקחת שגם הוא אגב מגיע כאבקה, מוחזק במקרר ונמכר רק בבתי מרקחת שמחזיקים תרופות בקירור (תשאל כל מי שקנה פעם...הוא יגיד לך)
המדענים במפעלים הגנריים בהודו או איפשהו יודעים משהו שבחברות התרופות הגדולות בעולם טרם עלו עליו ?? או שקראת בגוגל שעד שלא מערבבים זה בסדר?

בלי קשר לאם אתה צודק או לא...אין לך שום אפשרות לדעת אם עובד או לא על סמך מה שרשמת...
להחזיק בקירור זה האידיאל, אידיאל זה לא בהכרח הדרך היחידה, האידיאל זה לחיות בפלוס בעו״ש ושתהיה לך דירה על שמך , אבל זה לא המצב במציאות נכון ?

בעלון של הטסטווירון של באייר רשום רק להזרקה תוך שרירית, אתה יודע שאפשר להזריק גם לרקמת שומן ותקבל את אותם רמות בגוף ורמת ספיגה ? כאשר מדובר בטיפול ולא סייקל ? האידיאלי זה להזריק לשריר אבל אפשרי לשומן.

בעלון רשום להוציא מהאמפולה מה שאתה צריך והשאר לזרוק ואין לעשות שימוש בשאריות, אני עושה שימוש, אני מת ? הרמות שלי לא יציבות ? גדל לי זנב ?

צא מהסרט שכל מה שרשום בעלון קדוש וחלאס לבלבל את השכל עם ה״חוקים של 1985״ שלכם.

לך תקרא קצת יש כלי נהדר שנקרא גוגל, אם תחפש תמצא אחלה מאמרים ואחלה לוגים של אנשים.

זה מניסיון אישי שלי עם פפטידים , שרשראות אמינו ומלוגים של אנשים, רוצה להאמין ולפתוח את הראש ? בבקשה לא רוצה ? מצידי תשלם 10,000 שח על ואיל רפואי לא מזיז לי.
אני מנסה לעזור לכם אין לי שום מניע נסתר

להחזיק בקירור זה האידיאל, אידיאל זה לא בהכרח הדרך היחידה, האידיאל זה לחיות בפלוס בעו״ש ושתהיה לך דירה על שמך , אבל זה לא המצב במציאות נכון ?

בעלון של הטסטווירון של באייר רשום רק להזרקה תוך שרירית, אתה יודע שאפשר להזריק גם לרקמת שומן ותקבל את אותם רמות בגוף ורמת ספיגה ? כאשר מדובר בטיפול ולא סייקל ? האידיאלי זה להזריק לשריר אבל אפשרי לשומן.

בעלון רשום להוציא מהאמפולה מה שאתה צריך והשאר לזרוק ואין לעשות שימוש בשאריות, אני עושה שימוש, אני מת ? הרמות שלי לא יציבות ? גדל לי זנב ?

צא מהסרט שכל מה שרשום בעלון קדוש וחלאס לבלבל את השכל עם ה״חוקים של 1985״ שלכם.

לך תקרא קצת יש כלי נהדר שנקרא גוגל, אם תחפש תמצא אחלה מאמרים ואחלה לוגים של אנשים.

זה מניסיון אישי שלי עם פפטידים , שרשראות אמינו ומלוגים של אנשים, רוצה להאמין ולפתוח את הראש ? בבקשה לא רוצה ? מצידי תשלם 10,000 שח על ואיל רפואי לא מזיז לי.
אני מנסה לעזור לכם אין לי שום מניע נסתר
אתה מקסים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית