הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרגניל הודי

• פותח/ת השרשור Viko
  • פורסם בתאריך

Viko

משתמש מתחיל
64
15
נק' מוניטין:
26
64
15
שלום חברים
פרגניל הודי של חברת sun pharma
מישהו מכיר ויכול לתת פדבק?
בבקשה רק מי שמכיר

שבוע טוב
IMG_20211204_204215_11.jpg
IMG_20211204_204318_11.jpg

להחזיק בקירור זה האידיאל, אידיאל זה לא בהכרח הדרך היחידה, האידיאל זה לחיות בפלוס בעו״ש ושתהיה לך דירה על שמך , אבל זה לא המצב במציאות נכון ?

בעלון של הטסטווירון של באייר רשום רק להזרקה תוך שרירית, אתה יודע שאפשר להזריק גם לרקמת שומן ותקבל את אותם רמות בגוף ורמת ספיגה ? כאשר מדובר בטיפול ולא סייקל ? האידיאלי זה להזריק לשריר אבל אפשרי לשומן.

בעלון רשום להוציא מהאמפולה מה שאתה צריך והשאר לזרוק ואין לעשות שימוש בשאריות, אני עושה שימוש, אני מת ? הרמות שלי לא יציבות ? גדל לי זנב ?

צא מהסרט שכל מה שרשום בעלון קדוש וחלאס לבלבל את השכל עם ה״חוקים של 1985״ שלכם.

לך תקרא קצת יש כלי נהדר שנקרא גוגל, אם תחפש תמצא אחלה מאמרים ואחלה לוגים של אנשים.

זה מניסיון אישי שלי עם פפטידים , שרשראות אמינו ומלוגים של אנשים, רוצה להאמין ולפתוח את הראש ? בבקשה לא רוצה ? מצידי תשלם 10,000 שח על ואיל רפואי לא מזיז לי.
אני מנסה לעזור לכם אין לי שום מניע נסתר
לא כל פפטיד דומה למשנהו..
ולא כולם נשמרים באותו האופן...
hcg מה לעשות נשמר בקירור! לפני אחרי!
אני אגב...תוהה למה חומר שאתה מוצא ברשת אולי לא קדוש בעינך אבל לכל הפחות.. חכם בעינך ממה שמנחה אותך לעשות זה שפיתח את התרופה...כן אלה הנחיות..לא אידיאל.. שרשומות בעלון לצרכן "הקדוש".
לא אתה פתחת את הדיון ותהיה בטוח שאני לפחות לא חושב או חושד בשום מניע נסתר שלך!!
רק משתף אותך בדיעה של אדם מיושן שלא חושב כמוך.
ואין לי שום בעיה שתמשיך להאמין במה שבא לך ולעשות מה שאתה רואה לנכון לגביך.

נערך לאחרונה:
לא כל פפטיד דומה למשנהו..
ולא כולם נשמרים באותו האופן...
hcg מה לעשות כן
אני אגב...תוהה למה חומר שאתה מוצא ברשת אולי לא קדוש בעינך אבל לכל הפחות.. חכם בעינך ממה שמנחה אותך לעשות זה שפיתח את התרופה...כן אלה הנחיות שרשומות בעלון לצרכן "הקדוש"
לא אתה פתחת את הדיון ותהיה בטוח שאני לפחות לא חושב או חושד בשום מניע נסתר שלך!!
רק משתף אותך בדיעה של אדם מיושן שלא חושב כמוך.
צודק לא כל פפטיד דומה לשני אבל כולם על אותו ערך בסיס שזה שרשרת חומצות אמינו, נכון חלק יותר רגישים לניעורים או לטמפ אבל לכולם אותה מנגנון , אני מזמין אותך לקרוא קצת על השרשראות ועל המנגנון שלהם , עזוב מה היצרן מספר על המוצר שלו, תקרא נטו כל המנגנון של הפפטידים ובחומצות עצמן.

לא אמרתי שזה יותר חכם, מן הסתם שהייתי מעדיף שהיו שולחים לי את האבקה בקירור זה כן נותן יותר תחושת ביטחון אבל כמו שאמרתי זה המצב האידיאלי, לצערנו אנחנו חיים במידנה שזה לא אפשרי לפחות לא להזמין מחול, אז מסתפקים במה שיש ומה שיש זה לקוות שמה שיגיע לא יהיה תקוע בשמש כי אז זה באמת יהרס, פפטידים, הורמונים וכו יחזיקו יופי בטמפ חדר.

אני מכבד את כל הדעות ואני בעד דיון, אני פשוט מתלהט כשאנשים לא מנסים אפילו למצוא היגיון במה שאומרים להם ומנסים להסביר.

מן הסתם שאני מסכים שהאידיאל זה קירור ושינוע מותאם אבל זה לא המצב, ולשלם פה בארץ אקסטרה 1000 שקל רק כדי להגיד ״הדילר הביא לי את העט קר מהמקרר״ אני לא מוכן.

הכל טוב חבר, יודע שזה לא דיון שלי סתם נכנסתי לדיון.

צודק לא כל פפטיד דומה לשני אבל כולם על אותו ערך בסיס שזה שרשרת חומצות אמינו, נכון חלק יותר רגישים לניעורים או לטמפ אבל לכולם אותה מנגנון , אני מזמין אותך לקרוא קצת על השרשראות ועל המנגנון שלהם , עזוב מה היצרן מספר על המוצר שלו, תקרא נטו כל המנגנון של הפפטידים ובחומצות עצמן.

לא אמרתי שזה יותר חכם, מן הסתם שהייתי מעדיף שהיו שולחים לי את האבקה בקירור זה כן נותן יותר תחושת ביטחון אבל כמו שאמרתי זה המצב האידיאלי, לצערנו אנחנו חיים במידנה שזה לא אפשרי לפחות לא להזמין מחול, אז מסתפקים במה שיש ומה שיש זה לקוות שמה שיגיע לא יהיה תקוע בשמש כי אז זה באמת יהרס, פפטידים, הורמונים וכו יחזיקו יופי בטמפ חדר.

אני מכבד את כל הדעות ואני בעד דיון, אני פשוט מתלהט כשאנשים לא מנסים אפילו למצוא היגיון במה שאומרים להם ומנסים להסביר.

מן הסתם שאני מסכים שהאידיאל זה קירור ושינוע מותאם אבל זה לא המצב, ולשלם פה בארץ אקסטרה 1000 שקל רק כדי להגיד ״הדילר הביא לי את העט קר מהמקרר״ אני לא מוכן.

הכל טוב חבר, יודע שזה לא דיון שלי סתם נכנסתי לדיון.
לא נכנסת סתם לדיון...הדיעה שלך חשובה גם אם היא ממילא דעת הרוב פה
סתם לקחת את זה למקום שמישהו חושדבמניע נסתר שלך.
לא זה המצב!
אני לא רואה בהנחיות עלון לצרכן כהמלצות.
תקרא לי מיושן? סבבה
מקבל את זה באהבה.

• פותח/ת השרשור

בלי קשר לאם אתה צודק או לא...אין לך שום אפשרות לדעת אם עובד או לא על סמך מה שרשמת...[/QUOTE]

בטח שיש לי אפשרות לדעת
יש לי המון ניסיון עם פרגניל ואני מרגיש יום למחרת.
אני ללא סייקל, לוקח את זה לשיקום

לפותח הפוסט סאן פארמה היא לא מהטופ שיש להודו להציע ..יש לה שם לא הכי טוב בכול הנוגע לרגלוציות של ה fda וכו ויש חברות טובת ממנה (בהודו)
הטובה ביותר בהודו לדעתי נכון להיום רק zydus cadilla
חפש פרנגיל של הארץ(לא של השטחים) או מבית מרקחת טורקי שלא תמצא את עצמך מזריק קצת מים סטרליים של שהכניס איזה עובד ממורמר ועייף ממשמרות מטורפות במדינת עולם שלישי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית