הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרי ווארקאוט

astefan 11

משתמש מתחיל
68
3
נק' מוניטין:
3
68
3
רציתי לדעת מאיפה אני יכול להשיג מוצרים של gorila כפי שראיתי באתר שלהם אין משלוח לישראל וגם ל gat איןואזל מלאי מ אייהרב

תזמין משהו אחר, אין בו שום דבר יוצא דופן.
לא מסכים איתך, זה הפרי היחידי שיש בו מינון מקסימלי של כל המרכיבים ולא חצאי מינונים.

יש לך 3 סוגים של פרי וורקאוט שאתה יכול לשלב בין 2.
קפאין, יותר קפאין לא אומר יותר טוב.
יותר מידי קפאין גורם להצרה של הורידים, מה שיחסל לך את הפאמפ, אין שום טעם ביותר מ250-300מג קפאין.

מי אמר שאני לוקח 2 מנות ?
אני לוקח מנה אחת
או מנה מכל סוג (או ניטריק ואנארג'י או הרגיל עם אנרג'י)
בלי להעליב או משהו אבל לא כולם צורכים 2 סקופים כל הזמן בגלל ההתמכרות לקפאין אחי
אני כמוך אני תמיד עושה סקופ ניטריק וסקופ מוד, או שאני עושה 2 מוד בימים של רגליים נגיד או שאני עושה אימון חזה + גב.
פאמפ מעולה ובשילוב עם טינין פוקוס מאוד מאוד מאוד חזק.

לא מסכים איתך, זה הפרי היחידי שיש בו מינון מקסימלי של כל המרכיבים ולא חצאי מינונים.

לאילו מרכיבים בפורמולה אתה מתייחס?

יותר מידי קפאין גורם להצרה של הורידים, מה שיחסל לך את הפאמפ

לא הכרתי את נושא הפגיעה בפאמפ מעל גבול מסויים, יש לך אולי איזה מקור לקרוא בנושא? מעניין.

לפי מה שאני יודע הגבלה של זרימת הדם אמורה לתרום לסטרס המטבולי ולא לגרוע ממנו.

יותר מידי קפאין גורם להצרה של הורידים, מה שיחסל לך את הפאמפ, אין שום טעם ביותר מ250-300מג קפאין.
במינון יתר,400 צפונה.
מה גם שזו תופעה של שימוש בטווח הארוך
הקפאין חוסם את קולטני A1 A2 שמרחבים את כלי הדם,ובכך נוצר הצימצום,וכתוצאה מזה ״ירד הפאמפ״.

בנינו מי עובד לפאמפ? פעם ב.. ורק מקצוענים ;)
וכמובן שאני לא בעד לחרוג מהכמות המומלצת
אבל הגוף שלי חושב אחרת 😉

לאילו מרכיבים בפורמולה אתה מתייחס?

לא הכרתי את נושא הפגיעה בפאמפ מעל גבול מסויים, יש לך אולי איזה מקור לקרוא בנושא? מעניין.

לפי מה שאני יודע הגבלה של זרימת הדם אמורה לתרום לסטרס המטבולי ולא לגרוע ממנו.
קראתי על זה כמה מחקרים, כעקרון יותר מדובר על שריר הלב וכתוצאה מכך פחות דם מוזרם לשרירים, יהיה לי זמן אמצא את המחקר ואגיב פה 😃

במינון יתר,400 צפונה.
מה גם שזו תופעה של שימוש בטווח הארוך
הקפאין חוסם את קולטני A1 A2 שמרחבים את כלי הדם,ובכך נוצר הצימצום,וכתוצאה מזה ״ירד הפאמפ״.

בנינו מי עובד לפאמפ? פעם ב.. ורק מקצוענים ;)
וכמובן שאני לא בעד לחרוג מהכמות המומלצת
אבל הגוף שלי חושב אחרת 😉
לא מסכים איתך לצערי, כולנו צריכים ״לעבוד פאמפ״ פאמפ זה מה שמכניס את המיקרו ניוטריאנטס לשריר, אם אתה עושה אימון ואין לך ״פאמפ״ אז משהו בעבודה שלך לא טוב.

אתה רוצה שכמה שיותר דם יכנס לשריר במהלך אימון, ככה חלבון, פחמימה, חמצן יזרמו ויעזרו לך להגיע לכשל גדול יותר ועבודה חזקה יותר משמע תיקון שריר יותר מאסיבי לאחר האימון.

קראתי על זה כמה מחקרים, כעקרון יותר מדובר על שריר הלב וכתוצאה מכך פחות דם מוזרם לשרירים, יהיה לי זמן אמצא את המחקר ואגיב פה 😃

לא מסכים איתך לצערי, כולנו צריכים ״לעבוד פאמפ״ פאמפ זה מה שמכניס את המיקרו ניוטריאנטס לשריר, אם אתה עושה אימון ואין לך ״פאמפ״ אז משהו בעבודה שלך לא טוב.

אתה רוצה שכמה שיותר דם יכנס לשריר במהלך אימון, ככה חלבון, פחמימה, חמצן יזרמו ויעזרו לך להגיע לכשל גדול יותר ועבודה חזקה יותר משמע תיקון שריר יותר מאסיבי לאחר האימון.
Well, the long story short is this: You can build muscle without getting a pump, and it's far from the most important thing you should be focused on.
אשמח לתובנות בהקשר לפאמפ=בניית שריר
@OA
@elchonon @StrongEnough

Well, the long story short is this: You can build muscle without getting a pump, and it's far from the most important thing you should be focused on.
@OA
@elchonon @StrongEnough
לא אמרתי שאימון בלי פאמפ הוא חסר תועלת, אבל הוא בהחלט לא אפקטיבי כמו אימון עם פאמפ.

@OA
@elchonon @StrongEnough

התחלתי לכתוב פה חפירה על סטרס מכאני וסטרס מטבולי אבל יש סיכום מצויין שנכתב ע״י צוות evb-
איך שריר גדל? המכניזם של היפרטרופיה שרירית – צוות EVB

מצורפים גם רפרנסים למטה.
לא אמרתי שאימון בלי פאמפ הוא חסר תועלת, אבל הוא בהחלט לא אפקטיבי כמו אימון עם פאמפ.

מסכים.

@JewTRT יכול לפרט למה התייחסת במרכיבים של הפורמולה של הPW המוזכר?

חשבתי חשבתי,שפעם ראיתי שכתבת באיזה פוסט,שפאמפ הוא לא מדד לאימון טוב 😃

ואגב איך פאמפ מתכתב עם אימון כח?
דהיינו 3-5 חזרות (משקל כבד)

תודה רבה

פאמפ הוא לא מדד לאימון טוב, הוא פשוט מדד לזה שנוצר סטרס מטבולי.
יכול להיות גם שהוא לא יתרום כלום.

פאמפ לא מתכתב עם אימון כוח כי סטרס מטבולי נוצר בעיקר בטווחי חזרות יותר גבוהים.

פאמפ הוא לא מדד לאימון טוב, הוא פשוט מדד לזה שנוצר סטרס מטבולי.
יכול להיות גם שהוא לא יתרום כלום.

פאמפ לא מתכתב עם אימון כוח כי סטרס מטבולי נוצר בעיקר בטווחי חזרות יותר גבוהים.
תודה רבה

@OA
@elchonon @StrongEnough

פאמפ הוא לא מדד טוב למשהו מעבר לזה שיש לך פאמפ. הוא כן אחלה אינדיקטור בשביל לדעת שאתה עובד על האיזור שאתה רוצה. כאילו, אם אתה עושה דד רומני וגוד מורנינג אבל לא מרגיש פאמפ בהאמסטרינג יש מצב שאתה עושה משהו לא נכון

פאמפ הוא לא מדד טוב למשהו מעבר לזה שיש לך פאמפ. הוא כן אחלה אינדיקטור בשביל לדעת שאתה עובד על האיזור שאתה רוצה. כאילו, אם אתה עושה דד רומני וגוד מורנינג אבל לא מרגיש פאמפ בהאמסטרינג יש מצב שאתה עושה משהו לא נכון
תודה רבה

@OA
@elchonon @StrongEnough
רק אומר שלי אין פאמפ באימונים.
מתאמן ללא פאמפ מאז ..199.

בתור נשוי + ילדים יש לי בעיה עם קפאין (בדקתי גם מינונים גבוהים כמו שהמלצת) הוא מרדים ומתיש אותי כאילו עושה עליי פעולה הפוכה במקום לתת פאמפ וריכוז כמו שזה נשמע כאן.

הוא לא אמור לתת פאמפ.. אלא עירנות.
תנסה לשתות את התוסף 20 דק לפני אפילו חצי שעה.

מה שיתן ״פאמפ״ אלו המרכיבים האחרים: בטא אלנין(עיקצוצים)ציטרולין(מאלט)מרחיב את כלי הדם וכו.

את שאר הרכיבים,אפשר לצבוע בכחול ולזרוק לים 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית