נק' מוניטין:
3
- 68
- 3
רציתי לדעת מאיפה אני יכול להשיג מוצרים של gorila כפי שראיתי באתר שלהם אין משלוח לישראל וגם ל gat איןואזל מלאי מ אייהרב
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא מסכים איתך, זה הפרי היחידי שיש בו מינון מקסימלי של כל המרכיבים ולא חצאי מינונים.תזמין משהו אחר, אין בו שום דבר יוצא דופן.
יותר מידי קפאין גורם להצרה של הורידים, מה שיחסל לך את הפאמפ, אין שום טעם ביותר מ250-300מג קפאין.יש לך 3 סוגים של פרי וורקאוט שאתה יכול לשלב בין 2.
קפאין, יותר קפאין לא אומר יותר טוב.
אני כמוך אני תמיד עושה סקופ ניטריק וסקופ מוד, או שאני עושה 2 מוד בימים של רגליים נגיד או שאני עושה אימון חזה + גב.מי אמר שאני לוקח 2 מנות ?
אני לוקח מנה אחת
או מנה מכל סוג (או ניטריק ואנארג'י או הרגיל עם אנרג'י)
בלי להעליב או משהו אבל לא כולם צורכים 2 סקופים כל הזמן בגלל ההתמכרות לקפאין אחי
כן אמרתי לו שיותר קפאין לא אומר שזה יותר טובותר מידי קפאין גורם להצרה של הורידים, מה שיחסל לך את הפאמפ, אין שום טעם ביותר מ250-300מג קפאין.
לא מסכים איתך, זה הפרי היחידי שיש בו מינון מקסימלי של כל המרכיבים ולא חצאי מינונים.
יותר מידי קפאין גורם להצרה של הורידים, מה שיחסל לך את הפאמפ
במינון יתר,400 צפונה.יותר מידי קפאין גורם להצרה של הורידים, מה שיחסל לך את הפאמפ, אין שום טעם ביותר מ250-300מג קפאין.
קראתי על זה כמה מחקרים, כעקרון יותר מדובר על שריר הלב וכתוצאה מכך פחות דם מוזרם לשרירים, יהיה לי זמן אמצא את המחקר ואגיב פה 😃לאילו מרכיבים בפורמולה אתה מתייחס?
לא הכרתי את נושא הפגיעה בפאמפ מעל גבול מסויים, יש לך אולי איזה מקור לקרוא בנושא? מעניין.
לפי מה שאני יודע הגבלה של זרימת הדם אמורה לתרום לסטרס המטבולי ולא לגרוע ממנו.
לא מסכים איתך לצערי, כולנו צריכים ״לעבוד פאמפ״ פאמפ זה מה שמכניס את המיקרו ניוטריאנטס לשריר, אם אתה עושה אימון ואין לך ״פאמפ״ אז משהו בעבודה שלך לא טוב.במינון יתר,400 צפונה.
מה גם שזו תופעה של שימוש בטווח הארוך
הקפאין חוסם את קולטני A1 A2 שמרחבים את כלי הדם,ובכך נוצר הצימצום,וכתוצאה מזה ״ירד הפאמפ״.
בנינו מי עובד לפאמפ? פעם ב.. ורק מקצוענים ;)
וכמובן שאני לא בעד לחרוג מהכמות המומלצת
אבל הגוף שלי חושב אחרת 😉
Well, the long story short is this: You can build muscle without getting a pump, and it's far from the most important thing you should be focused on.קראתי על זה כמה מחקרים, כעקרון יותר מדובר על שריר הלב וכתוצאה מכך פחות דם מוזרם לשרירים, יהיה לי זמן אמצא את המחקר ואגיב פה 😃
לא מסכים איתך לצערי, כולנו צריכים ״לעבוד פאמפ״ פאמפ זה מה שמכניס את המיקרו ניוטריאנטס לשריר, אם אתה עושה אימון ואין לך ״פאמפ״ אז משהו בעבודה שלך לא טוב.
אתה רוצה שכמה שיותר דם יכנס לשריר במהלך אימון, ככה חלבון, פחמימה, חמצן יזרמו ויעזרו לך להגיע לכשל גדול יותר ועבודה חזקה יותר משמע תיקון שריר יותר מאסיבי לאחר האימון.
לא אמרתי שאימון בלי פאמפ הוא חסר תועלת, אבל הוא בהחלט לא אפקטיבי כמו אימון עם פאמפ.Well, the long story short is this: You can build muscle without getting a pump, and it's far from the most important thing you should be focused on.
אשמח לתובנות בהקשר לפאמפ=בניית שריר
@OA
@elchonon @StrongEnough
Well, the long story short is this: You can build muscle without getting a pump, and it's far from the most important thing you should be focused on.
@OA
@elchonon @StrongEnough
לא אמרתי שאימון בלי פאמפ הוא חסר תועלת, אבל הוא בהחלט לא אפקטיבי כמו אימון עם פאמפ.
חשבתי חשבתי,שפעם ראיתי שכתבת באיזה פוסט,שפאמפ הוא לא מדד לאימון טוב 😃מסכים
חשבתי חשבתי,שפעם ראיתי שכתבת באיזה פוסט,שפאמפ הוא לא מדד לאימון טוב 😃
ואגב איך פאמפ מתכתב עם אימון כח?
דהיינו 3-5 חזרות (משקל כבד)
תודה רבה
תודה רבהפאמפ הוא לא מדד לאימון טוב, הוא פשוט מדד לזה שנוצר סטרס מטבולי.
יכול להיות גם שהוא לא יתרום כלום.
פאמפ לא מתכתב עם אימון כוח כי סטרס מטבולי נוצר בעיקר בטווחי חזרות יותר גבוהים.
Well, the long story short is this: You can build muscle without getting a pump, and it's far from the most important thing you should be focused on.
@OA
@elchonon @StrongEnough
תודה רבהפאמפ הוא לא מדד טוב למשהו מעבר לזה שיש לך פאמפ. הוא כן אחלה אינדיקטור בשביל לדעת שאתה עובד על האיזור שאתה רוצה. כאילו, אם אתה עושה דד רומני וגוד מורנינג אבל לא מרגיש פאמפ בהאמסטרינג יש מצב שאתה עושה משהו לא נכון
רק אומר שלי אין פאמפ באימונים.Well, the long story short is this: You can build muscle without getting a pump, and it's far from the most important thing you should be focused on.
@OA
@elchonon @StrongEnough
אין מצב, לא מזמן עשית 3 סטים של 9 חזרות מתח עם 50 קילו עליך! אין קצת פאמפ מזה?רק אומר שלי אין פאמפ באימונים.
מתאמן ללא פאמפ מאז
קצת אוליאין מצב, לא מזמן עשית 3 סטים של 9 חזרות מתח עם 50 קילו עליך! אין קצת פאמפ מזה?
תכלס איזה מוצר הכי מומלץ לעייפים?[/QUOTE
נשוי+ילדים ? קפאין 300מג אולי יעשו תעבודה
רווק ? 150-250 מג יעשו תעבודה