נק' מוניטין:
3
- 68
- 3
רציתי לדעת מאיפה אני יכול להשיג מוצרים של gorila כפי שראיתי באתר שלהם אין משלוח לישראל וגם ל gat איןואזל מלאי מ אייהרב
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ניסתי 20/30 דקות לפני כמה פעמים זה הרגיש רע ביותר עייפות פי כמה וממש הרגשתי מותש וסחוט שהספסל קורץ לי לתפוס עליו תנומה.הוא לא אמור לתת פאמפ.. אלא עירנות.
תנסה לשתות את התוסף 20 דק לפני אפילו חצי שעה.
מה שיתן ״פאמפ״ אלו המרכיבים האחרים: בטא אלנין(עיקצוצים)ציטרולין(מאלט)מרחיב את כלי הדם וכו.
את שאר הרכיבים,אפשר לצבוע בכחול ולזרוק לים 😃
אז אולי לשתות תוך כדי אימון?ניסתי 20/30 דקות לפני כמה פעמים זה הרגיש רע ביותר עייפות פי כמה וממש הרגשתי מותש וסחוט שהספסל קורץ לי לתפוס עליו תנומה.
ניסיתי לשחק עם הקפה קר וחם בתוך האימון, לפני האימון ללא תוצאות לטובה רק לרעה.אז אולי לשתות תוך כדי אימון?
*אבל אז יש מצב,שתיהיה ״ער״ הרבה אחרי האימון.
חטיף תוך כדי/בסמוך לאימון?ניסיתי לשחק עם הקפה קר וחם בתוך האימון, לפני האימון ללא תוצאות לטובה רק לרעה.
נסה אולי יוהמבין, בכל מני צורות שהוא מגיע.ניסתי 20/30 דקות לפני כמה פעמים זה הרגיש רע ביותר עייפות פי כמה וממש הרגשתי מותש וסחוט שהספסל קורץ לי לתפוס עליו תנומה.
אנסה תודה.נסה אולי יוהמבין, בכל מני צורות שהוא מגיע.
ניסתי 20/30 דקות לפני כמה פעמים זה הרגיש רע ביותר עייפות פי כמה וממש הרגשתי מותש וסחוט שהספסל קורץ לי לתפוס עליו תנומה.
אתה אדם יותר טוב מאיתנורק אני מגיע לאימונים רגליים בלי אוזניות ובלי קפאין?
חשבתי גם להגיד..ניסית אולי לבדוק מה הבעיה?
אם הגעת למצב שממריצים לא מעירים או עושים אותך עייף יותר, כדאי שאולי תשלול בעיות אחרות.
אפשר לישון רע גם בלי להיות מודע לזה. אני לא חושב שלנסות סטימולנטים אחרים יעזור
די תמשיךאתה אדם יותר טוב מאיתנו
חשבתי גם להגיד..
אבל מפחד שיצלבו אותי,שאני משוגע ההורמונים הראשי פה.
הייתי בדיוק כמוהו,גם רשמתי כאן איפה שהוא,הייתי שותה ים קפאין ונרדם על ההגה בנסיעות.
אשמח שתכוון אותי יותר, למה אתה מתכוון בעיות אחרות?ניסית אולי לבדוק מה הבעיה?
אם הגעת למצב שממריצים לא מעירים או עושים אותך עייף יותר, כדאי שאולי תשלול בעיות אחרות.
אפשר לישון רע גם בלי להיות מודע לזה. אני לא חושב שלנסות סטימולנטים אחרים יעזור
זה ידוע שיש אנשים שקפה לא משפיע עליהם או פועל פעולה הפוכה.
לא, אני לא צורך בכלל קפאין, ובכל פעם שאני מנסה אם לפני נהיגה או אימון הכל נהרס.אה, יצאתי מנקודת הנחה שאתה עייף ובגלל זה אתה צריך כמויות גבוהות של קפאין. כן, יש כאלה
מעדכן שהקטנת מנת הקפאין למנה ממש קטנה (רבע כפית, אספרסו חלש מאוד) לא השפיע עליי לרעה ונתן קצת הרגשה טובה.אם ממש בא לך להשקיע בבדיקה, נסה שתי אופציות:
1. להקטין מנת קפאין. קפה חלש יותר חצי שעה לפני
2. חיזוק כפול, קפה ראשון 3-4 שעות לפני אימון, קפה שני כרגיל 0.5 שעה לפני אימון
אם שתי השיטות לא עובדות אז כנראה שקפאין לא בשבילך