הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון תחת חולי קל - מה עושים?

Shahar Voltinski

משתמש קבוע
1,143
256
נק' מוניטין:
430
1,143
256
כן. בבית.
התקררתי קלות, אין חום ואין שיעול ואין סימפטומים מיוחדים, סתם צינון קל, אבל ביומיים האחרונים אני מרגיש קצת יותר חלש ומרגיש שזה קצת יותר משפיע עליי.
אני לא מתאמן היום כמתוכנן כי לעשות מתח עם משקל יהיה לי יותר מדיי מוגזם תחת ההרגשה הזאת.

התהייה שלי היא האם ללכת לפי ההרגשה - ולעשות אימון גב קליל של מתח וקצת משיכות, או לנוח מנוחה מוחלטת בתקווה שמחר אהיה חזק יותר? (ההתלבטות היא בגלל שביום שבת יש לי אימון כבד ואני בד"כ נוטה לתת לפלג הגוף העליון לנוח לגמרי ביום שישי כדי לבוא רענן לאימון של שבת).

מה אתם בד"כ עושים? (שוב, לא חולה, אבל חולשה קלה, מאמצים מורגשים יותר מהרגיל, מתעייף מהר יותר, אף גדוש ותחושה כללית מסריחה).

שמע אתה כל הזמן חולה/פצוע משהו לא מסתדר אצלך,אני מדבר ככה כי אני רןאה שכל אשכול שני שלך זה פציעה,לא אמורים להפצע ככה אחי,הם בדקת את האימונים /תזונה שלך?
בנוגע לאשכול הנוכחי ולחולי הכל תלוי בהרגשה,אם אתה מרגיש רע אז ברור שלא

• פותח/ת השרשור
שמע אתה כל הזמן חולה/פצוע משהו לא מסתדר אצלך,אני מדבר ככה כי אני רןאה שכל אשכול שני שלך זה פציעה,לא אמורים להפצע ככה אחי,הם בדקת את האימונים /תזונה שלך?

וואלה מאז אפריל שעבר לא חליתי.
פציעה בכתף יש, אבל ממזמן. 2013.באה והולכת.
חוץ מזה הכל סבבה!

מסוג הדברים שאשכרה אף אחד לא יכול לענות לך עליהם.
אני לפני כמה ימים הייתי קצת מצונן, התלבטתי אם ללכת והרגשתי שאני יכול להתאמן, התאמנתי אימון נפח ופחות PRים ולא רק שזה לא הזיק לי הרגשתי יותר טוב. מצד שני אני בטוח שיש אנשים שאם היו במצב שלי והיו עושים את זה הם היו מרתקים את עצמם למיטה אחרי אימון.
זה כל כך אינדיבידואלי שלשאול אנשים אם כדאי להתאמן במצב שרק אתה מרגיש ומודע אליו יכול לגרום לך יותר נזק מתועלת. תעשה רק מה שאתה מרגיש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית