הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל אמ קי ומה עכשיו?

Matangym9999

משתמש מתחיל
109
3
נק' מוניטין:
12
109
3
שלום,
אני בסייקל אמ קי 677 מהתאריך 16/10 ועד עכשיו.
אופן השימוש היה אחד בבוקר אחד בערב (10 שעות בגג בין כדור לכדור) כאשר כל כדור 12 מ״ג.
היה נחמד לא הרגשתי רעב מטורף כמו שהרבה מתארים בשימוש שלהם בזה אבל המשכתי…השאלה היא האם לשלב אוסטרין סולו שזה כבר משהו שכן יכול לפגוע בציר… מה דעתכם?

כל דבר שנותן תוצאות כלשהם יפגע בציר ו מרקרים של בדיקות דם.
אוסטרין אפ אתה לא מגיע ל35-40מג הוא לא מורגש בכלל. מניסיון.

• פותח/ת השרשור
כל דבר שנותן תוצאות כלשהם יפגע בציר ו מרקרים של בדיקות דם.
אוסטרין אפ אתה לא מגיע ל35-40מג הוא לא מורגש בכלל. מניסיון.
למעט mk שלא פוגע בציר, כי הוא בכלל לא סארם אני צודק ? ויש הגבלה לזמן צריכת mk? כי המאמן שלי חושב שאפשר להמשיך עוד חודש ואני מתלבט למרות שלא הרגשתי שום תופעות לוואי או משהו כזה ויחד עם זאת לא יותר מדי תוצאות מזה אני חושב לפחות

למעט mk שלא פוגע בציר, כי הוא בכלל לא סארם אני צודק ? ויש הגבלה לזמן צריכת mk? כי המאמן שלי חושב שאפשר להמשיך עוד חודש ואני מתלבט למרות שלא הרגשתי שום תופעות לוואי או משהו כזה ויחד עם זאת לא יותר מדי תוצאות מזה אני חושב לפחות
הסברנו לך ולעוד מלא אנשים אלף פעם. תקח MK לבד ? אתה לא תשיג תוצאות, בסהכ לפי @JewTRT שינה טובה יותר, רעב מוגבר וכו'.

• פותח/ת השרשור
הסברנו לך ולעוד מלא אנשים אלף פעם. תקח MK לבד ? אתה לא תשיג תוצאות, בסהכ לפי @JewTRT שינה טובה יותר, רעב מוגבר וכו'.
מודע לזה אני יודע שזה מה שזה יעשה בחלק מהמקרים גם בכלל לא ירגישו רעב גם…אני סתם שואל בוודאות שאין לזה השפעה על הציר..ואם יש בעיה להמשיך עם זה עוד חודש אני כבר חודשיים על זה

מודע לזה אני יודע שזה מה שזה יעשה בחלק מהמקרים גם בכלל לא ירגישו רעב גם…אני סתם שואל בוודאות שאין לזה השפעה על הציר..ואם יש בעיה להמשיך עם זה עוד חודש אני כבר חודשיים על זה

מה המטרה שלך להמשיך עם זה לעוד חודש ?

אל תשאל אותי את זה כי אני פחות בקיא בדברים האלה.

אתה עובד לפי הרגשה אישית? סייקל אפילו פשוט כמו שלך צריך להיות מתוכנן כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
אתה עובד לפי הרגשה אישית? סייקל אפילו פשוט כמו שלך צריך להיות מתוכנן כמו שצריך.
יש תכנון תגיד תי מה אתה חושב כמובן שזה המאמן שלי תכנן את זה אני לא בעל ידע לזה אבל הוא אמר שכרגע עוד חודש על mk כי אחרי שלושה חודשים ההשפעה שלו יורדת וסייקל של אוסטרין חודשיים ואחרי זה pct עם כלומיד ( לא סגור שזה השם בוודאות שהוא אמר )

יש תכנון תגיד תי מה אתה חושב כמובן שזה המאמן שלי תכנן את זה אני לא בעל ידע לזה אבל הוא אמר שכרגע עוד חודש על mk כי אחרי שלושה חודשים ההשפעה שלו יורדת וסייקל של אוסטרין חודשיים ואחרי זה pct עם כלומיד ( לא סגור שזה השם בוודאות שהוא אמר )
כבר אמרנו לך שאם המאמן שלך המליץ על זה אז כנראה הוא חיפש לעשות עלייך קופה כי בלי בסיס אתה לא תשיג תוצאות.

זה סייקל לאשה ,גבר לא יראה שום הבדל משמעותי מאוסטרין ,אולי אם תקח 100 מג ביום וmk ,אני לא חושב שיש פה מישהו אחד שזה הרשים אותו .
בלי טסט כל זה לא שווה כלום גם ככה .

אוסטרין עשיתי עם מינון של עד 35מג, חוץ מאפקט מנטלי נהדר תוצאות לא היה.
לא יודע איזה השפעה יורדת ועל מה היא מדבר, אתה יכול לקחת MK כל השנה.

וכמו שאמרתי על אוסטרין, לא שווה, אם כבר סארם אז ללכת על משהו כמו ראד או LGD אבל חייב בסיס, טסט או 4-Andro

וכמו שאמרתי על אוסטרין, לא שווה, אם כבר סארם אז ללכת על משהו כמו ראד או LGD אבל חייב בסיס, טסט או 4-Andro

אפשר גם עם אנקלומיפן, מניסיון

• פותח/ת השרשור

אתה אומר שחייב טסט בייס כדי להפחית נזק לציר או דברים אחרים אא שהכוונה פשוט שבלי לא יהיה לזה יותר מדי תוצאות סולו אוסטרין

אתה אומר שחייב טסט בייס כדי להפחית נזק לציר או דברים אחרים אא שהכוונה פשוט שבלי לא יהיה לזה יותר מדי תוצאות סולו אוסטרין
עוד פעם, סארמים ללא חומר בסיס לא ישיג לך כלום.
אתה רוצה תוצאות ? אתה חייב חומר בסיס טסט.
כאילו אנחנו אומרים לך את זה כמה וכמה פעמים אבל אתה מתעלם כי אתה חושב שיבוא הצדיק שיגיד לך שאתה יכול סרמים בלי בסיס טסט ויהיה לך תוצאות אבל זה לא יקרה.

חייב בסיס אחרת אין תוצאות.
והסארמים היחידים שיתנו לך תוצאות בלי בסיס זה הסארמים שישביתו לך את הציר ותרגיש כמו חרא אז צריך בסיס ואז גם תרגיש מעולה וגם התוצאות יהיו פי כמה.

כמו שנאמר מעלי אתה יכול גם להשתמש באנכלומפין אבל זה כבר בחירה שלך.

חייב בסיס אחרת אין תוצאות.
והסארמים היחידים שיתנו לך תוצאות בלי בסיס זה הסארמים שישביתו לך את הציר ותרגיש כמו חרא אז צריך בסיס ואז גם תרגיש מעולה וגם התוצאות יהיו פי כמה.

כמו שנאמר מעלי אתה יכול גם להשתמש באנכלומפין אבל זה כבר בחירה שלך.

כלומיד לא יעשה את הטריק?

כלומיד לא יעשה את הטריק?
יעשה, אבל אם אתה מוכן לקחת כלומיד אז כבר תקע מזרק.

חומר מגעיל, תופעות לוואי, מצבי רוח, דיכאון, מקושר להתאבדויות.
עדיף שתעשה כבר סייקל נורמלי, אם אתה מתכוון לקחת כלומיד בסופו של דבר.

בניגוד למה שרושמים מעליי, סארמס כן יתנו תוצאות אם יקחו אותן סולו. לקחתי lgd והתוצאות היו מעולות ושמרתי על רובן. אוסטרין פחות, אולי טוב יותר לשימור מאשר לבנייה.

אבל עם צורת השאלות של כותב הפוסט, בכלל לא הייתי נוגע בחומרים. אין לך מושג בכלל למה אתה נכנס ואיך המנגונים של החומרים האלה עובדים ואת ההשלכות שלהן.

אתה יכול לקחת MK כל השנה
תוסיף כוכבית גדולה שצריך להיות במעקב אחרי רמת הסוכר בדם אם מחליטים לקחת את זה לאורך זמן כזה.

נערך לאחרונה:
בניגוד למה שרושמים מעליי, סארמס כן יתנו תוצאות אם יקחו אותן סולו. לקחתי lgd והתוצאות היו מעולות ושמרתי על רובן. אוסטרין פחות, אולי טוב יותר לשימור מאשר לבנייה.

אבל עם צורת השאלות של כותב הפוסט, בכלל לא הייתי נוגע בכלל בחומרים. אין לך מושג בכלל למה אתה נכנס ואיך המנגונים של החומרים האלה עובדים ואת ההשלכות שלהן.

תוסיף כוכבית גדולה שצריך להיות במעקב אחרי רמת הסוכר בדם אם מחליטים לקחת את זה לאורך זמן כזה.
איך הסייקל והכל ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית