הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל אמ קי ומה עכשיו?

Matangym9999

משתמש מתחיל
109
3
נק' מוניטין:
12
109
3
שלום,
אני בסייקל אמ קי 677 מהתאריך 16/10 ועד עכשיו.
אופן השימוש היה אחד בבוקר אחד בערב (10 שעות בגג בין כדור לכדור) כאשר כל כדור 12 מ״ג.
היה נחמד לא הרגשתי רעב מטורף כמו שהרבה מתארים בשימוש שלהם בזה אבל המשכתי…השאלה היא האם לשלב אוסטרין סולו שזה כבר משהו שכן יכול לפגוע בציר… מה דעתכם?

בניגוד למה שרושמים מעליי, סארמס כן יתנו תוצאות אם יקחו אותן סולו. לקחתי lgd והתוצאות היו מעולות ושמרתי על רובן. אוסטרין פחות, אולי טוב יותר לשימור מאשר לבנייה.

אבל עם צורת השאלות של כותב הפוסט, בכלל לא הייתי נוגע בחומרים. אין לך מושג בכלל למה אתה נכנס ואיך המנגונים של החומרים האלה עובדים ואת ההשלכות שלהן.

תוסיף כוכבית גדולה שצריך להיות במעקב אחרי רמת הסוכר בדם אם מחליטים לקחת את זה לאורך זמן כזה.
תשים לב מה כתבת, הסארמים היחידים שכן יתנו תוצאות זה כאלה שישביתו לך את הציר כגון LGD/RAD/S4

וכן לגבי האמת סוכר אכן כן.

תשים לב מה כתבת, הסארמים היחידים שכן יתנו תוצאות זה כאלה שישביתו לך את הציר כגון LGD/RAD/S4

וכן לגבי האמת סוכר אכן כן.
אם אתה לוקח מינון לא גבוה, הציר שלך לא יושבת מהם (הטסט הטבעי אולי יצנח, אבל הlh ישאר בטווח). S4 נחשב לסארמ יחסית חלש, אולי התכוונת לs23 ? איתו אני יכול להסכים ב100% שאין לקח אותו בשום פנים ואופן בלי בייס.

אם אתה לוקח מינון לא גבוה, הציר שלך לא יושבת מהם (הטסט הטבעי אולי יצנח, אבל הlh ישאר בטווח). S4 נחשב לסארמ יחסית חלש, אולי התכוונת לs23 ? איתו אני יכול להסכים ב100% שאין לקח אותו בשום פנים ואופן בלי בייס.
כן טעות שלי , התכוונתי s23.

אני יודע
שאלתי על הטסט אחי
אני רק בהתחלה, עכשיו מסיים שבוע ראשון. חוץ מpipים שלא מפריעים יותר מידי, הכל מעולה.

הופתעתי לטובה כמה קל זה להזריק לעצמך.

איך הולך לך ?

אני רק בהתחלה, עכשיו מסיים שבוע ראשון. חוץ מpipים שלא מפריעים יותר מידי, הכל מעולה.

הופתעתי לטובה כמה קל זה להזריק לעצמך.

איך הולך לך ?
מצויין
יום ראשון מתחיל שבוע 9 לדעתי, מרגיש מצויין ושמח מהתוצאות בינתיים.
חושב כבר על הסייקל הבא 🤣
וכן, באמת להזריק לעצמך זה קל בטירוף, פעם ראשונה היה טיפה קשה וכמה זריקות אחרי זה הכנסתי את המחט לאט מדיי וכאב טיפה אבל זה בסדר. עכשיו מתקתק הכל בלי בעיות.
מחכה לשמוע איך תהיה בשבוע 3-4

אני כבר חושב עליו לפני שהתחלתי... חח

בא לי על אנאבר או טורינבול בשני.. אם הכל יהיה בסדר עם השיער, אולי פרימו
אני כנראה מסטרון וטסט בינתיים..
נחליט בהמשך אם ארצה להוסיף עוד משהו נחמד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית