הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתאמן המון שנים ולא מקבל תוצאות משמעותיות

אלמוג לוי

משתמש מתחיל
83
16
נק' מוניטין:
19
83
16
שלום חברים, אם אפשר לקבל את עזרתכם אני אודה לכם.
אני בן 25
שוקל:65
גובה 1.76
מתאמן 3 פעמים בשבוע
אני מתאמן די הרבה שנים, אבל אף פעם לא הגעתי לתוצאות מאוד משמעותיות, כן השתפרתי.. אבל עדיין אני די רזה
אני רוצה לעשות שינוי משמעותי בשנים הקרובות לחיי
להרים כבד, להיות חזק, לא שמן ולא רזה
כמה קלוריות לדעתכם אני צריך להכניס
ואםיש לכם תוכנית אימונים טוב עבורי (אני עושה ss) אבל די נתקעתי איתה- אני ממש שוקל להמשיך איתה.
אני יודע איך לבצע תרגילים בצורה נכונה וטובה

מה אתם חושבים שעלי לעשות?
בגדול המטרה שלי היא לשקול 90 קילו, 10 אחוז שומן

תודה רבה אשמח לעצות!

התכוונת לא יותר טוב,ואלה הכי כיף בערים האלה באמת
אבל בוא נגיד מה יש לבחור צעיר לעשות בדימונה מבחינת תעסוקה וכדומה? יש שם פתרונות?
בתור אחד שגר כאן במרכז פשוט הזוי החוסר יחס לפיריפריה כאילו זה מדינה אחרת פשוט הזוי
אין לי מה לעשות פה, אני בן 23 וההורים שלי גרו פה מאז ומתמיד ואני גר איתם. יש פה חדר כושר אחד רק וזה הקאנטרי, מה שכן אפשר לחסוך פה כמות יפה של כסף כי יש מס יותר נמוך ובכללי המחייה זולה יותר. אבל מבחינת תעסוקה אם אתה רוצה לצאת לבלות או משהו בסגנון זה לנסוע לבאר שבע

אין לי מה לעשות פה, אני בן 23 וההורים שלי גרו פה מאז ומתמיד ואני גר איתם. יש פה חדר כושר אחד רק וזה הקאנטרי, מה שכן אפשר לחסוך פה כמות יפה של כסף כי יש מס יותר נמוך ובכללי המחייה זולה יותר. אבל מבחינת תעסוקה אם אתה רוצה לצאת לבלות או משהו בסגנון זה לנסוע לבאר שבע
ואלה תמצא את הדברים הטובים אני בטוח שיש לך חיים מאושרים,כסף זה חשוב אבל זה רק פרט אחד קטן בחיים,הלוואי וכסף היה מביא אושר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית