הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון מתאים לעליה במסה

aviel95

משתמש מתחיל
235
16
נק' מוניטין:
16
235
16
רציתי לדעת בשביל עלייה במסת שריר יהיה אפקטיבי לעבוד בתוכנית לעשות בתרגילים המורכבים נגיד לעבוד בחמישיות לשלוש סטים לתרגילים (סקוואט, דדליפט, חתירות, מתח ומקבילים) וככה לעלות משקלים מאימון לאימון.
ובתרגילים מבודדים כגון כפיפות מרפקים ופשיטת מרפקים והרחקה לכתפיים ולחיצת כתפיים לעשות שניים שלושה סטים לכל תרגיל עד כשל בחזרות

יהיה אפקטיבי עבורי?

• פותח/ת השרשור
לא רלוונטי התוכנית אימונים לתהליך מסה / חיטוב.
לא חייב לשנות כלום חוץ מתזונה.

בעיקרון אני יודע את זה אבל כל פעם שאני קורא תגובות וכאלה של אנשים כאן אומרים שנגיד לתרגילים מורכבים בשביל להתקדם במשקלים עדיף לעשות 3 סטים לחמישיות ולעלות משקלים ונגיד למבודדים לעבוד בטווח חזרות גבוהה ופחות סטים השאלה אם אני צריך לעבוד ככה באמת ולאכול כמובן במאזן קלורי חיובי רק אז אפתח מסה או שגם תוכנית נגיד FBW שיש בפורטל אפשר גם ממנה להצליח איתה ולהתקדם?

בעיקרון אני יודע את זה אבל כל פעם שאני קורא תגובות וכאלה של אנשים כאן אומרים שנגיד לתרגילים מורכבים בשביל להתקדם במשקלים עדיף לעשות 3 סטים לחמישיות ולעלות משקלים ונגיד למבודדים לעבוד בטווח חזרות גבוהה ופחות סטים השאלה אם אני צריך לעבוד ככה באמת ולאכול כמובן במאזן קלורי חיובי רק אז אפתח מסה או שגם תוכנית נגיד FBW שיש בפורטל אפשר גם ממנה להצליח איתה ולהתקדם?

תלוי בך, ברמתך ובמטרתך.

כמתאמן מתחיל גם FBW מהפורטל תיתן לך מענה יפה מאוד.

• פותח/ת השרשור
תלוי בך, ברמתך ובמטרתך.

כמתאמן מתחיל גם FBW מהפורטל תיתן לך מענה יפה מאוד.

שאלה אחרונה וסליחה על החפירה
אם אני עולה במשקלים בתרגילים מורכבים כגון בסקוואט דדליפט לג פרס וחתירה ובבנץ אני יותר מתקשה לעלות משקלים ובתרגילים מבודדים לכתפיים וליד אחורית וקידמית אני תקוע במשקלים כבר כמה אימונים.. אך עולה במשקל גוף בשקילות שלי אני עדיין עולה במסת שריר או שיש מצב שאני תקוע?

אם אני עולה במשקלים בתרגילים מורכבים כגון בסקוואט דדליפט לג פרס וחתירה ובבנץ אני יותר מתקשה לעלות משקלים ובתרגילים מבודדים לכתפיים וליד אחורית וקידמית אני תקוע במשקלים כבר כמה אימונים.. אך עולה במשקל גוף בשקילות שלי אני עדיין עולה במסת שריר או שיש מצב שאני תקוע?
תיאורטית יכול להיות שתוסיף על עצמך שריר, גם אם לא הוספת משקלים ונפח יכול להיות שעשית את התרגיל יותר מהר/לאט/הפסקות יותר קצרות/טכניקה יותר טובה וכו ואז בעיקרון אתה כן מגרה קצת יותר את השרירים, אבל זה לא יהיה מאוד בולט. עדיף לעשות איזה ריסט משהו ותחזור להתקדם במשקלים/נפח

סביר להניח שאתה מעלה מסת שריר.
בתרגילים מבודדים בהכרח יהיה יותר קשה ליישם פרוגרסיב אוברלאוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית