הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שעתיים אימון

Newbie1

משתמש מתחיל
165
26
נק' מוניטין:
26
165
26
אני בתקופת מסה ומתאמן למטרות בילדינג 3 פעמים בשבוע FBW, ויוצא לי כל אימון שעתיים פלוס מינוס. האם זה יותר מדי זמן?

לשרירים גדולים אני עושה לפחות שני תרגילים באימון. 8-9 סטים כולל המורכבים, נניח 5 לסקוואט כבד ואז 3 לתרגיל מבודד, תלוי באימון. או בחזה למשל 5 סטים לבנץ' ואז 3-4 לשיפוע עליון עם דאמבלים.

ולקטנים תרגיל אחד (3-4 סטים בערך).

יש לציין שאני מתאושש מעולה כל הזמן, גם מתקדם באימונים, גם מצליח להגיע לכשל מתי שאני רוצה. אבל עדיין היה חשוב לי לבדוק אם שעתיים זה אימון ארוך מדי או שזה נחשב בסדר במתכונת FBW כי אני עובד על כל הגוף באימון.
(אולי רק ב-10-15 דקות אחרונות כשאני מגיע לתרגילים האחרונים של השרירים הקטנים מתחילה קצת תשישות).

• פותח/ת השרשור
8-9 סטים מתרגילים מורכבים? כנראה שיהיה לך עדיף לדבוק רק במורכבים, אבל אם אתה מתקדם בכל זאת אז זו כבר בחירה שלך, פשוט זה לא בהכרח אומר שזה אופטימלי.

אחד מורכב (סקוואט לרגליים בנץ לחזה פרס לכתפיים ודדליפט) ועוד אחד מבודד יותר. במורכב אני עושה הרבה סטים ומעט חזרות, במבודד פחות סטים ויותר חזרות

אחד מורכב (סקוואט לרגליים בנץ לחזה פרס לכתפיים ודדליפט) ועוד אחד מבודד יותר. במורכב אני עושה הרבה סטים ומעט חזרות, במודד פחות סטים ויותר חזרות
אז זה יוצא 24 סטים, שזה מעולה, אם זה עובד לך תשאיר את זה ככה. לגבי אורך האימון אין מה לדאוג

סקוואט לרגליים בנץ לחזה פרס לכתפיים ודדליפט
אתה לא עובד על הגב? ורק בדדליפט לא רשמת בשביל מה אתה עושה אותו, אתה יודע למה אתה עושה אותו?

ואין בעיה בשעתיים אימון כל עוד אתה מרגיש פיזית טוב.

• פותח/ת השרשור
אתה לא עובד על הגב?

ברור שאני עובד על הגב, נתתי את הכמות סטים של רגליים וחזה רק כדוגמה

דדליפט לא רשמת בשביל מה אתה עושה אותו, אתה יודע למה אתה עושה אותו?

כמובן. לא כתבתי למה הוא ייעודי כי אני לא עושה יום רגליים/יום גב גם ככה אלא עובד על כל הגוף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית