הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצה לגיינר מאתר MyProtein

Sharp578

משתמש פעיל
435
11
נק' מוניטין:
11
435
11
היי חברה,

אני רוצה להזמין גיינר לצורך עלייה במשקל הגוף ומסת השריר, רוצה להזמין מאתר My Protein.. משהו מכיר משהו מומלץ ?

ראיתי שתיים אבל לא הבנתי מה ההבדל בינהם כל כך:

Weight Gainer Blend:

Weight Gainer Blend

Advanced Weight Gainer

Advanced Weight Gainer

תודה !!

אתה נכנס ל nutritional information בכל אחד מהם ומשווה.
זה הראשון:
upload_2021-12-19_14-6-1.png

זה השני:
upload_2021-12-19_14-7-17.png

אבל אני רוצה לעלות במשקל גוף.. גיינר מיועד לזה לא ?
בשביל לעלות במשקל גוף אתה צריך לאכול יותר קלוריות ממה שאתה מוציא. גיינר זו אבקה שמכילה הרבה קלוריות במנה, לא יותר ולא פחות, זה לא איזה אבקת קסמים שתעלה אותך במשקל.

כתבתי לך פעם שעברה, זה נותר ללא מענה:

ממליץ על בדיקה מחדש של כל התפריט והתהליך התזונתי שאתה מתכנן, כי במקרים רבים חיפוש גיינר זה אינדיקטור טוב להתנהלות תזונתית לקויה.

מה המשקל והגובה שלך? לכמה קלוריות אתה מתכנן להגיע?
מדוע זה קשה לך עד כדי שימוש בגיינר?
פרט על מה שאתה אוכל ומהן המטרות שלך ייתכן שנוכל לסייע לך.

עצות מאשכולות אחרים:
אני מניח שאתה מחפש לעלות במשקל, אבל שחלק נכבד מהעלייה תהיה מסת שריר. בגלל זה אתה מתאמן ובגלל זה אתה מחפש גיינר...
כדי לעשות את זה אתה צריך לאכול מספיק קלוריות ומספיק חלבון. אולם, אין חובה שהחלבון או הקלוריות יגיעו מגיינר.
גיינר זה תוסף קל ומהיר לצריכה - זה היתרון המרכזי שלו. אין לו עוד יתרון לעומת אוכל אמיתי וכנראה שאם תשווה אותו בצורה מלאה למזון אתה תראה שיש לו יותר חסרונות (כמות נמוכה יותר של ויטמינים ומינרלים, מורכב ברובו מסוכר/מלטודקסטרין). באותו זמן שאתה שוטף את השייקר שלך או לוגם מהגיינר בסבל (סמוך עליי שתוך חודשיים זה יימאס לך) אתה יכול להכין כריכים + תוספת חלבון ולסגור את הפער הזה.

מאשכול אחר שלך:

אני כן שותה כל אימון שייק חלבון, אוכל קוטג' ביצים וסך הכל מגיע פחות או יותר לכמות ערכי החלבון היומי, הבעיה היא שבנוסף לזה, אני פשוט אוכל זבל (חטיפים, מתוקים, ג'אנק פוד), קבוע על בסיס יומי.

עכשיו ברור לי שאני צריך להוריד את כל התזונה הלקויה, אני עובד על זה.

גיינר זה לא צעד בכיוון הנכון אם אתה רוצה להפחית ג'אנק מטעמים בריאותיים. גיינר מבחינתך זה סוכר מוסף.

• פותח/ת השרשור
כתבתי לך פעם שעברה, זה נותר ללא מענה:

ממליץ על בדיקה מחדש של כל התפריט והתהליך התזונתי שאתה מתכנן, כי במקרים רבים חיפוש גיינר זה אינדיקטור טוב להתנהלות תזונתית לקויה.

מה המשקל והגובה שלך? לכמה קלוריות אתה מתכנן להגיע?
מדוע זה קשה לך עד כדי שימוש בגיינר?
פרט על מה שאתה אוכל ומהן המטרות שלך ייתכן שנוכל לסייע לך.

עצות מאשכולות אחרים:
אני מניח שאתה מחפש לעלות במשקל, אבל שחלק נכבד מהעלייה תהיה מסת שריר. בגלל זה אתה מתאמן ובגלל זה אתה מחפש גיינר...
כדי לעשות את זה אתה צריך לאכול מספיק קלוריות ומספיק חלבון. אולם, אין חובה שהחלבון או הקלוריות יגיעו מגיינר.
גיינר זה תוסף קל ומהיר לצריכה - זה היתרון המרכזי שלו. אין לו עוד יתרון לעומת אוכל אמיתי וכנראה שאם תשווה אותו בצורה מלאה למזון אתה תראה שיש לו יותר חסרונות (כמות נמוכה יותר של ויטמינים ומינרלים, מורכב ברובו מסוכר/מלטודקסטרין). באותו זמן שאתה שוטף את השייקר שלך או לוגם מהגיינר בסבל (סמוך עליי שתוך חודשיים זה יימאס לך) אתה יכול להכין כריכים + תוספת חלבון ולסגור את הפער הזה.

מאשכול אחר שלך:

גיינר זה לא צעד בכיוון הנכון אם אתה רוצה להפחית ג'אנק מטעמים בריאותיים. גיינר מבחינתך זה סוכר מוסף.

היי,

תודה על התגובה.

קצת עליי - שוקל 72, גובה 1.70.
התזונה שלי פחות או יותר ממה שציטטת למעלה.

המטרה שלי היא פשוט לצבור מסת שריר גבוהה(ברור לי גם שאעלה בשומן), ובהמשך לעשות חיטוב ולהוריד את כל השומן הנצבר.

אני יודע שברור שעדיף אוכל על גיינר, אין פה בכלל שאלה..

העניין הוא שאני נמצא כרגע בתקופה שיש ימים שאני בקושי אוכל עקב ימים עמוסים, בקושי מגיע לחלבון הרצוי, או בכלל לכמות קלוריות מספיקה, ולמטרת מסה אני חייב משהו נוח ומהיר כמו שייק.

שייק חלבון זה גם אופציה(השתמשתי בזה עד עכשיו, עומד להיגמר אז שקלתי לקנות גיינר), הבעיה עם שייק חלבון שיש בו פחות קלוריות, ובשביל צבירת מסת שריר אני מאמין שצריך לאכול הרבה.

אז הבחירה היא פשוט נטו מנוחות, כי לפעמים אין זמן להכין לאכול כלום..

העניין הוא שאני נמצא כרגע בתקופה שיש ימים שאני בקושי אוכל עקב ימים עמוסים
אין לך זמן להכין כריך אבל יש לך זמן להכין גיינר? איך זה עובד?

אני מאמין שצריך לאכול הרבה

כמה הרבה? לא אמרת כמה קלוריות אתה מנסה לצרוך, וגם לא לאיזה קצב עלייה במשקל אתה מכוון ומה קצב העלייה במשקל שלך עכשיו.
תתחיל מלדעת איפה אתה עומד - אולי אתה לא צריך להוסיף קלוריות בכלל, אולי ההפך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית