הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שבוע ללא אימון

aviel95

משתמש מתחיל
235
16
נק' מוניטין:
16
235
16
אני מיום חמישי שעבר לא ביצעתי אימון בחד"כ ביום ראשון הרגשתי לא טוב קבלתי שפעת שהשביתה אותי עכשיו לאט לאט מתחיל להרגיש יותר טוב מחר מתכנן לחזור להתאמן ואז יוצא בידיוק שבוע ללא אימונים אציין גם שניסיתי לאכול כמה שאפשר לשמור על אותו משקל אני בתקופת מסה כרגע אני יודע שלא שמרתי על מספיק חלבון בשלושה ימים האחרונים אפשר לדעת בערך מה הנזק של כל הימים האלה האם זה נפגע קשה מבחינת המסת שריר והאימונים?
ועוד שאלה מחר שאני חוזר להתאמן לחזור לעבוד על אותם משקלי עבודה שעבדתי האימון אחרון או להוריד טיפה משקלים ואז לאט לאט לחזור בחזרה?

כולה שבוע לא התאמנת...
אתה יכול לחזור כרגיל, כנראה שאתה בדיוק באותו מצב שהיית פשוט בלי פאמפ.

• פותח/ת השרשור
כולה שבוע לא התאמנת...
אתה יכול לחזור כרגיל, כנראה שאתה בדיוק באותו מצב שהיית פשוט בלי פאמפ.

רציתי באמת לדעת האם הנזק הוא גדול בעקבות כך אבל אם אתה אומר שלא תודה רבה על המענה

תתחיל חימום כרגיל ותטפס במשקלים בהדרגה. תראה לאן אתה מגיע בrpe שאתה אמור להתאמן בו, יכול להיות שתהיה קצת יותר חלש כי אולי לא החלמת 100% או משהו, פשוט תהיה קשוב לגוף בחימום.

• פותח/ת השרשור
תתחיל חימום כרגיל ותטפס במשקלים בהדרגה. תראה לאן אתה מגיע בrpe שאתה אמור להתאמן בו, יכול להיות שתהיה קצת יותר חלש כי אולי לא החלמת 100% או משהו, פשוט תהיה קשוב לגוף בחימום.

תודה רבה

יפה שאתה עושה רווחים בין המילים לפחות. עצה ראשונה, תתחיל מתכתוב פסיקים ונקודות.
חוץ מזה, מה זה משנה מה הנזק ? ברור שבשבוע הוא לא אסטרונומי אם בכלל קיים.
תחזור להתאמן כרגיל, תוך כדי האימונים תנסה להרגיש אם נחלשת ולפי זה תתאים את המשקלים.
לדעתי, רוב הסיכויים שגם אם נחלשת זה יותר פסיכולוגי/מנטלי מפיזי.

חחח תשמע אני הפסקתי להתאמן לשבועיים,חזרתי חל רצחחחח,ירדתי במשקלים משמעותי,פתאום התרגילים נראים לי מוזרים חחח לא טבעי.

אני מיום חמישי שעבר לא ביצעתי אימון בחד"כ ביום ראשון הרגשתי לא טוב קבלתי שפעת שהשביתה אותי עכשיו לאט לאט מתחיל להרגיש יותר טוב מחר מתכנן לחזור להתאמן ואז יוצא בידיוק שבוע ללא אימונים אציין גם שניסיתי לאכול כמה שאפשר לשמור על אותו משקל אני בתקופת מסה כרגע אני יודע שלא שמרתי על מספיק חלבון בשלושה ימים האחרונים אפשר לדעת בערך מה הנזק של כל הימים האלה האם זה נפגע קשה מבחינת המסת שריר והאימונים?
ועוד שאלה מחר שאני חוזר להתאמן לחזור לעבוד על אותם משקלי עבודה שעבדתי האימון אחרון או להוריד טיפה משקלים ואז לאט לאט לחזור בחזרה?
אין טעם להתאמן בכלל, איבדת הכל.
שבוע בלי אימונים זה כל מה שצריך כדי לאבד את כל מסת השריר שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית