נק' מוניטין:
3,077
- 5,324
- 5,077
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין הגדרה אבסולטית למרשים, אבל הרוב יסכים שיכולות יוצאי דופן, או הישגים יוצאי דופן הם מרשימים.מה המדד לגוף מרשים שלא נראה מרשים?
עדיין פגוע?זה שאלחנן מרים כבד לא אומר שצריך לצדד בשטויות שיוצאות לו מהפה 🤫
עדיין פגוע?
לא נורא, יעבור.
אם אני צריך לחזור על הטעון שלי שוב ושוב, או שאני לא מסביר טוב, או שאתה לא קולט, בין כה וכה, אין טעם להמשיך דיון כזה.פגוע ממה בדיוק?
אם כבר - מחכה לתגובתך בדיון ההוא בנוגע לחומרים והטבעיים.
ואני לא יודע ממה אתה פגוע, אבל השחלת עקיצה, וחששתי לרגשותיך.
אם אני צריך לחזור על הטעון שלי שוב ושוב, או שאני לא מסביר טוב, או שאתה לא קולט, בין כה וכה, אין טעם להמשיך דיון כזה.
וואלה הוא שמור כמו מצה שמורה.לא יודע תראה את רונאלדו, לא חושב שהגיל מפריע לו.
מאחל לכולם להיות מכונה כמותו
🤣אני מתאמן ותוך כדי זורקים עלי מעדן
אתה אתלט של יופלה שטוזיםאני מתאמן ותוך כדי זורקים עלי מעדן
נראה לי שרוב ה"בוגרים" כאן מסכימים שהאתגר הוא לא הגיל אלא השגרת חיים שמשתנה. בלי לזלזל בהשקעה ובכשרון של רונאלדו, השגרת חיים שלו היא לא של אדם ממוצע בגיל שלו ומאפשרת לו למקסם הישגיםלא יודע תראה את רונאלדו, לא חושב שהגיל מפריע לו.
מאחל לכולם להיות מכונה כמותו
וואלה הוא שמור כמו מצה שמורה.
ככה זה שיש:
מטפלות 24/7 לילדים
טבחים
עוזרים
אז יש לו את כל הזמן שבעולם להתאושש,לנוח,להתאמן,וכו
הבחור מתאמן בבוקר,וישר הולך לאמבטיית קרח לנוח,והארוחה כבר מחכה לו עם מנת חלבון על הגרם.
אני מתאמן ותוך כדי זורקים עלי מעדן,כמעט אותו דבר כמו רונאלדו.
נראה לי שרוב ה"בוגרים" כאן מסכימים שהאתגר הוא לא הגיל אלא השגרת חיים שמשתנה. בלי לזלזל בהשקעה ובכשרון של רונאלדו, השגרת חיים שלו היא לא של אדם ממוצע בגיל שלו ומאפשרת לו למקסם הישגים
אכן, "בריא" בעברית קדומה ובתנ"ך זה השמן שלנו היום.היה ראיון עם ״מפתח גוף״ בטלויזיה,אז שאלו אותו כמה אתה עושה סקוואט,הוא ענה להם 110..
כולם אמרו ואווו
אותם זה מרשים
ואותנו כאן בפורום,110 מרשים אותך?
אתה חושב שרזה זה בריא!
זה לא נכון מהשורש!
ומההתחלה היו לו אימונים שונים מכל הקבוצהאבל הוא הגיע לזה בכוחות עצמו
נכון שהוא פריק גנטי, אבל מבחינתי זה פריק מנטלי, פיזיות וגנים זה מדהים ויכול לקדם אותי פי כמה, אבל מה זה שווה בלי המנטליות והחוסן של אותו אדם.שהיה צעיר ונמרץ.
המנוחות שלו והאימונים,משתנים עם הגיל/פציעות.
שומרים עליו בצמר גפן,ואם הוא צריך בדיקה או זריקה,זה לא כמו בקופת חולים כללית(עוד 5 חודשים) זה תוך דקות!
ומההתחלה היו לו אימונים שונים מכל הקבוצה
זה לא גורע מילימטר מזה שהוא,תופעת טבע!
אני לא מכיר את ההסטוריה של רונאלדו ומה הייתה נקודת הפתיחה שלו, ואני לא מזלזל ולא ממעיט בערך של ההשקעה שלו, אבל נקודת הפתיחה שלו הייתה כשהוא היה צעיר (18? פחות?) כלומר מעבר לגיל הפיזי הייתה לו אפשרות מבחינת מחוייבויות בחיים להשקיע הרבה יותר בכדורגל מאשר מישהו בגיל הנוכחי שלו עכשיו.אישית לא קראתי את השירשור..
אבל השגרה שהוא בנה היא בכוחות עצמו, גם לפני שהוא הגיע לאן שהיה, לא היו סביבו אנשים, או אנשי רפואה שיתמכו בו, הוא קרע את התחת שלו בשביל שיגיע למצב שהוא יוכל למקסם תוצאות ולהיות טוב יותר, אז קח את נקודת הפתיחה המסריחה שהייתה לו, שם לדעתי הוא עבד הכי קשה מבחינה מנטלית ופיזית, ועדין הגיע לזה.
יכול בהחלט לעזור, שוב, לא רק צוות רפואי אלא כל המכלול של אנשי מקצוע פלוס שגרת חיים שהספורט נמצא ראשון בסדר העדיפויות.בשורה תחתונה שאני מנסה להסביר גם, שלא תמיד צוות רפואי יוכל לפתור לך פציעות
בטח שאני מסכים, אבל כשיש דברים מקשים מסביב זה מגביל יותר.שלא נדבר על שכושר זה משהו שאנחנו אישית צריכים לפתח, כשיש גורמים מסביב שיפריעו אתה מסכים איתי שזה עדיין אפשרי?
תודה קודם כל 😃קח את עצמך בתור דוגמא נפלאה, מאחל לי להיות בגיל שלך כמו שאתה.
יש לך ילדים ממה שזכור לי ועוד הרבה כאבי ראש שאני עדיין לא חוויתי ואתה עדיין שומר על כושר מעל הממוצע ומעיף משקלים.
לא ממש חזרתי להתאמן אחרי גיל 30, תמיד התאמנתי (או יותר נכון הלכתי למכון) און אוף מגיל 15, בגיל 31 גיליתי את התכנית SS ואז את הפורום הזה והתאהבתי בליפטינג, בלהתחזק, להצליח להרים משקל שלפני זמן קצר לא הייתי מסוגל ולפני זמן פחות קצר היה נראה בלתי אפשרי, וכו'. אז אלה היו הסיבות שלי והמטרה להרים הכי הרבה שאני יכול.
באותו זמן הייתי סטודנט רווק עם עבודה במשרה חלקית אז לא היו לי ממש קשיים מבחינת אימונים, ההתאוששות הייתה טובה כי הייתי חופשי מבחינת ארוחות ושעות שינה.
היום אני לקראת גיל 39 עם שני ילדים קטנים, עבודה שלוקח לי יותר מדי זמן נסיעה אליה, וכמה דברים שעברתי מבחינה בריאותית אז היום המטרה זה להיות חזק ולהיות בכושר בעיקר בשביל היומיום, לשחק עם הילדים ולהרים אותם בלי להתעייף, לטייל ולהנות מטיולים ולא להתבאס שיש יותר מדי הליכה וכו', וגם כן עדיין יש את ה"ג'וק" של לנסות לדחוף את עצמי קדימה בין אם במשקל או בריצה פשוט יותר קשוב לגוף היום. הקושי היום הוא בהתאוששות בעיקר בגלל חוסר שעות שינה (עכשיו גם בגלל חיטוב) וקושי להתמיד בתזונה טובה כי זה דורש זמן הכנת אוכל וכאלה אבל עם זה מסתדר.
לגבי היותר מדי זה נסיעה ךעבודה,ץקנה אופנוע ותתחיל לחיות ;)אני לא מכיר את ההסטוריה של רונאלדו ומה הייתה נקודת הפתיחה שלו, ואני לא מזלזל ולא ממעיט בערך של ההשקעה שלו, אבל נקודת הפתיחה שלו הייתה כשהוא היה צעיר (18? פחות?) כלומר מעבר לגיל הפיזי הייתה לו אפשרות מבחינת מחוייבויות בחיים להשקיע הרבה יותר בכדורגל מאשר מישהו בגיל הנוכחי שלו עכשיו.
תחשוב אם עכשיו בגיל 36 רונאלדו היה עובד במשרה מלאה בעבודה "רגילה", בנוסף לזה לעשות דברים שצריך בבית, לקלח ילדים, לקום לתינוק בלילה, אם כואב משהו אז לחכות חודשיים לאורטופד של הקופת חולים וכו' וכו' - אתה חושב שהוא היה מצליח לעשות את מה שהוא עושה היום?
יכול בהחלט לעזור, שוב, לא רק צוות רפואי אלא כל המכלול של אנשי מקצוע פלוס שגרת חיים שהספורט נמצא ראשון בסדר העדיפויות.
בטח שאני מסכים, אבל כשיש דברים מקשים מסביב זה מגביל יותר.
כמו שאמרתי, לדעתי (ולדעת אחרים כאן) זה לא הגיל זה יותר השגרת חיים, מחוייבויות וסדר עדיפויות שמשתנה ומקשה להתאמן "כמו פעם", ואישית לדעתי זה בסדר.
תודה קודם כל 😃
כן אני שומר על כושר ומתאמן בקביעות אבל וואלה לא כמו נגיד לפני 5 שנים (שכבר אז הייתי בן 33-34) ולא בגלל הגיל
אני לא מכיר את ההסטוריה של רונאלדו ומה הייתה נקודת הפתיחה שלו, ואני לא מזלזל ולא ממעיט בערך של ההשקעה שלו, אבל נקודת הפתיחה שלו הייתה כשהוא היה צעיר (18? פחות?) כלומר מעבר לגיל הפיזי הייתה לו אפשרות מבחינת מחוייבויות בחיים להשקיע הרבה יותר בכדורגל מאשר מישהו בגיל הנוכחי שלו עכשיו.
תחשוב אם עכשיו בגיל 36 רונאלדו היה עובד במשרה מלאה בעבודה "רגילה", בנוסף לזה לעשות דברים שצריך בבית, לקלח ילדים, לקום לתינוק בלילה, אם כואב משהו אז לחכות חודשיים לאורטופד של הקופת חולים וכו' וכו' - אתה חושב שהוא היה מצליח לעשות את מה שהוא עושה היום?
יכול בהחלט לעזור, שוב, לא רק צוות רפואי אלא כל המכלול של אנשי מקצוע פלוס שגרת חיים שהספורט נמצא ראשון בסדר העדיפויות.
בטח שאני מסכים, אבל כשיש דברים מקשים מסביב זה מגביל יותר.
כמו שאמרתי, לדעתי (ולדעת אחרים כאן) זה לא הגיל זה יותר השגרת חיים, מחוייבויות וסדר עדיפויות שמשתנה ומקשה להתאמן "כמו פעם", ואישית לדעתי זה בסדר.
תודה קודם כל 😃
כן אני שומר על כושר ומתאמן בקביעות אבל וואלה לא כמו נגיד לפני 5 שנים (שכבר אז הייתי בן 33-34) ולא בגלל הגיל
אני לא גר במרכז כמוך 😉 אצלי יותר מדי נסיעה זה לא בגלל פקקים בעיר, זה כי אני עובד 53 ק"מ מהבית ולוקח לי שעה בממוצע לכל כיוון (עוזב עוד 3 שבועות ועובר למקום חדש קרוב יותר).לגבי היותר מדי זה נסיעה ךעבודה,ץקנה אופנוע ותתחיל לחיות ;)
אה קראתי אופניים, אופנוע היה עוזר קצת אבל לא יותר מדיאופנוע