הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך לקבל מרשם ל-pct, בן 25

Nobody23

משתמש מתחיל
72
4
נק' מוניטין:
4
72
4
שלום רב, נהיה לי גינו בשתי הפטמות, הלכתי לרופא אנדוקרינולוג כדי לקבל מרשם ל- raloxifene והרופא אשכרה לא ידע מה זה. והרופאה בחדר ליד סירבה לתת מרשם כי זה תרופה לנשים. מה עושים? להזמין מחו״ל גם לא הצלחתי. לא מכיר שום ספק בארץ שמוכר.. אני כבר חצי שנה עם גינו והפסקתי להתאמן כי נמאס לי שמסתכלים לי על הפטמות הבולטות.

• פותח/ת השרשור
לך לאנדוקרינולוג
תבקש US לחזה
לך לרופא משפחה
תראה מי נגד מי, אפשר לקבל טיפול לזה דרך הקופה
אבל הלכתי... זה מה שכתבתי..
ממה נהיה לך ג'ינו?
עשית סייקל?
לא בדיוק, לקחתי משהו שהסתבר שאחת התופעות לוואי היא גינו.
מאיפה אז כולכם משיגים את החומרים לpct? אני אשכרה לא מוצא, ולא בא לי לבזבז 12 אלף על ניתוח גינו

נערך לאחרונה:
ולא בא לי לבזבז 12 אלף על ניתוח גינו
תעשה מה שאמרתי, אם אתה צריך ניתוח אז חומרים לא יעזרו ואני אגלה לך סוד, אתה יכול לקבל אותו דרך הקופה בחינם, כן כן, בחינםםם

• פותח/ת השרשור
תעשה מה שאמרתי, אם אתה צריך ניתוח אז חומרים לא יעזרו ואני אגלה לך סוד, אתה יכול לקבל אותו דרך הקופה בחינם, כן כן, בחינםםם
עשיתי הכול אחי, ממוגרפיה לחזה( מצאו שיש לי גינו באמת) ואנדוקרינולוג חיכיתי לו איזה 3 חודשים ולא נתן מרשם. תן טיפ מה להגיד להם כדי שיתנו?
הלכתי גם ליעוץ לפני ניתוח, המנתח אמר שהגושים די קטנים, לכן התחלתי לקרוא על raloxifene- יש מחקר שמראה שזה מצמק את הגושים. כמו כן, תראה סרטון של more plates more dates על raloxifene .

לא רוצה להיות זה שהורס שמחות אבל אני לא הולך רחוק אני מבקש מהרופאת משפחה מרשם לרוב מה שאני צריך
טמוקסי,פרווירון בעיקר אמרתי שאני משתמש בסטראודים וזה תרופות שאני חייב וביקשתי לא לציין את זה בתיק הרפואי. אז תנסה דרך רופא המשפחה במקרה הגרוע תארגן מי דילר אל תקח קרוב ללב ומוזר שהקופה לא יודעת מה לעשות... תחליף רופא או תנסה סניף אחר של הקופה אם אני לא מקבל משהו אני עושה לקופה תמוות מיצדי שאדון שוטר יבוא ויקח אותי משם

• פותח/ת השרשור
לא רוצה להיות זה שהורס שמחות אבל אני לא הולך רחוק אני מבקש מהרופאת משפחה מרשם לרוב מה שאני צריך
טמוקסי,פרווירון בעיקר אמרתי שאני משתמש בסטראודים וזה תרופות שאני חייב וביקשתי לא לציין את זה בתיק הרפואי. אז תנסה דרך רופא המשפחה במקרה הגרוע תארגן מי דילר אל תקח קרוב ללב ומוזר שהקופה לא יודעת מה לעשות... תחליף רופא או תנסה סניף אחר של הקופה אם אני לא מקבל משהו אני עושה לקופה תמוות מיצדי שאדון שוטר יבוא ויקח אותי משם
תודה אחי אנסה באמת!
מה לקחת? תשתף...
משהו כמו Finasteride לשיער.. אני עדיין משתמש.

• פותח/ת השרשור
לא הרגשת עיקצוצים ורגישות בפטמות לפני שנהיה לך ג'ינו?
בדיקות דם של פרולקטין ו אסטרוגן תקינות?
לגמרי הרגשתי. פרולאקטין יצא- 210 ואסטרוגן אני לא יודע איפה רשום. טסטוסטרון השנה-21. שנה שעברה היה לי 31.6 (שכתוב שזה מעל הנורמה, אולי כי עשיתי בדיקת דם מיד אחרי יחסי מין בלי גמירה וכי הייתי מתאמן קבוע ועשיתי מסה)

לגמרי הרגשתי. פרולאקטין יצא- 210 ואסטרוגן אני לא יודע איפה רשום. טסטוסטרון השנה-21. שנה שעברה היה לי 31.6 (שכתוב שזה מעל הנורמה, אולי כי עשיתי בדיקת דם מיד אחרי יחסי מין בלי גמירה וכי הייתי מתאמן קבוע ועשיתי מסה)

אז למה לא לקחת מיד איזה AI.. ונתת לג'ינו להתפתח?

• פותח/ת השרשור
אז למה לא לקחת מיד איזה AI.. ונתת לג'ינו להתפתח?
האמת לא הייתי בארץ, וגם אינלי מושג מאיפה אני משיג אתזה בארץ. אתה מדבר על ארומסין וארימדקס, כן?
האמת לא הייתי בארץ, וגם אינלי מושג מאיפה אני משיג אתזה בארץ. אתה מדבר על ארומסין וארימדקס, כן?
בכול מקרה אחי, כרגע ל AI למינהם לא תהיה השפעה על לצמק את הגינו. רק raloxifene. אתם בטוחים אבל שלרופא משפחה יש סמכות לרשום מרשם לדברים האלה? כי בדרך כלל הרופאת משפחה ישר מפנה אותי כי אינלה מושג בכלום.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לשלוח לי הודעה פרטית? אני חדש אז זה לא נותן לי לכתוב לך. אני מחפש בנרות דילר לדברים האלה, אני באמת לא שוטר או משהו.

אתה יכול לשלוח לי הודעה פרטית? אני חדש אז זה לא נותן לי לכתוב לך. אני מחפש בנרות דילר לדברים האלה, אני באמת לא שוטר או משהו.
אסור אתה תקבל אזהרה למנהלים יש גישה להודעות פרטיות,רק אכתוב לך ככה, לא בעיה *בכלל* למצוא דילר. תפעיל קצת את הראש מבטיח אתה תמצא הם כמו מקקים לאחרונה

• פותח/ת השרשור
אסור אתה תקבל אזהרה למנהלים יש גישה להודעות פרטיות,רק אכתוב לך ככה, לא בעיה *בכלל* למצוא דילר. תפעיל קצת את הראש מבטיח אתה תמצא הם כמו מקקים לאחרונה
סבבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית