הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך לקבל מרשם ל-pct, בן 25

Nobody23

משתמש מתחיל
72
4
נק' מוניטין:
4
72
4
שלום רב, נהיה לי גינו בשתי הפטמות, הלכתי לרופא אנדוקרינולוג כדי לקבל מרשם ל- raloxifene והרופא אשכרה לא ידע מה זה. והרופאה בחדר ליד סירבה לתת מרשם כי זה תרופה לנשים. מה עושים? להזמין מחו״ל גם לא הצלחתי. לא מכיר שום ספק בארץ שמוכר.. אני כבר חצי שנה עם גינו והפסקתי להתאמן כי נמאס לי שמסתכלים לי על הפטמות הבולטות.

• פותח/ת השרשור
כנס אצלי ללינק בחתימה, תבחר PureRawz תזמין משם Raloxifne.
אם הגושים קטנים, תעשה 60מג כל יום למשך שלושה חודשים ושלום על ישראל.
מלך. איך מגיעים לא הצלחתי, לכתוב בגוגל pure rawz פשוט? ושולחים לארץ?

תעשה מה שאמרתי, אם אתה צריך ניתוח אז חומרים לא יעזרו ואני אגלה לך סוד, אתה יכול לקבל אותו דרך הקופה בחינם, כן כן, בחינםםם

בחיים לא הייתי נותן לאיזה נגר בקופת חולים לבצע משהו כזה ,תגמור עם פטמות שקועות ,את הפרוצדורה הוא יבצע אבל מה שנקרא רמת גימור נמוכה ,רלוקספין יעזור לכווץ לרמה שזה לא יפריע יותר.

• פותח/ת השרשור
בחיים לא הייתי נותן לאיזה נגר בקופת חולים לבצע משהו כזה ,תגמור עם פטמות שקועות ,את הפרוצדורה הוא יבצע אבל מה שנקרא רמת גימור נמוכה ,רלוקספין יעזור לכווץ לרמה שזה לא יפריע יותר.
נכון. תדע לך שבארהב יש שיטות להוציא את הגושים בלי להשאיר בכלל צלקת. שיטה חדשה יחסית

אבל הלכתי... זה מה שכתבתי..

לא בדיוק, לקחתי משהו שהסתבר שאחת התופעות לוואי היא גינו.
מאיפה אז כולכם משיגים את החומרים לpct? אני אשכרה לא מוצא, ולא בא לי לבזבז 12 אלף על ניתוח גינו
אסור לדבר על מקורות פה בפורום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית