הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יהומבין מינון ראשוני

• פותח/ת השרשור roei
  • פורסם בתאריך

roei

משתמש משקיע
2,542
3
נק' מוניטין:
2,879
2,542
3
ממחר אני מתחיל לקחת יהומבין, כדורים של 5 מ"ג. עד היום ב8 בערב לקחתי אפדרין פעמיים ביום, כאשר מנה ראשונה 40@400 אפדרין/קפאין ומנה שנייה 20@200. מחר אני אקח את היהומבין ב-8 בבוקר, רציתי לדעת באיזה מינון עדיף להתחיל 5 מ"ג או 10 מ"ג (מתכוון לבצע מיד לאחריו את פרוטוקו מס' 4)
תודה.

• פותח/ת השרשור
חזרתי עכשיו מאימון פרוטוקול 4 של לייל. לקחתי 10 מג יהומבין+200 קפאין.
עשיתי 5 דקות חימום + 10 דקות HIIT(הגעתי לדופק 185) * 10 של 40 קל/20 ספרינט על האליפטי(מכשיר שאני בכלל לא עושה) ולאחר מכן נחתי 5 דקות והמשכתי ב-30 דקות על הסטפר על דופק 150.

עוד שאלה, לקחתי את היהומבין ולאחר 80 דקות התחלתי את האימון, עשיתי את האימון 50 דקות~ ועכשיו כמה זמן אחרי האימון צריך לחכות בלי אוכל, שעה מספיק? אני כבר בצום מאתמול ב-9..עף לי הלבלב

יהיה מעניין לראות תוצאות סופיות - אין ספק שתצליח בקצב הזה

כן ד.א הערכות שלך עליי היו מדויקות - נמדדתי אצל תזונאית ועוד אצל שני מדיכים אנשים בקליפר באמת יצא סביב ה8....

אז יאלללללללללללה כברררר אחוקה תצטרף למועדון. אתה הרבה יותר מחצי רגל בפנים

• פותח/ת השרשור
כן ד.א הערכות שלך עליי היו מדויקות - נמדדתי אצל תזונאית ועוד אצל שני מדיכים אנשים בקליפר באמת יצא סביב ה8....

אז יאלללללללללללה כברררר אחוקה תצטרף למועדון. אתה הרבה יותר מחצי רגל בפנים

חחח כן שבוע-שבועיים גג.

רועי אני רואה תלפטין צועק ואתה קם באמצע הלילה דופק עוגיות אוכל סרטים,🤯
סתם עכשיו בשיא הרצינות - תעדכן איך הולך יהיה מעניין לראות תוצאות לבחור רציני ומשקיע כמוך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית