עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה גיי?עשיתי את שלי בחיים, ראיתי את הגוף שלך בערך! נראה נדיר ויש לך תחת חבלז
תודה בראדראם אני נתלה ככה,אני מעקם את המוט..
גוף הצגה אחי!
חחחחחח דבעוואו ,איזה תחת
חח לא ראיתי תסרטון בכללחחחחחח דבע
אתה גיי א
אתה גיי?
תודה בראדר
לא רואים כאן את השייפ הנדיר המדובר. אבל היי לפחות עכשיו יש לי סרטון של סרג בטלפון
לא אבל אולי עוברת צד בשבילך יא מתוקה
אתה לכל מקום דוחף גייז אה,תגיד מאיזה גיל ידעת אתה הומו מגיל 5?רגע.. זה לא אתר של גייז? 🙄😆
אתה לכל מקום דוחף גייז אה,תגיד מאיזה גיל ידעת אתה הומו מגיל 5?
האמת שזה מעניין מאיזה גיל אתם יודעים?שראיתי אותך הבנתי..
😆
האמת שזה מעניין מאיזה גיל אתם יודעים?
הם גם מתחילים איתי בחדר כושר מה זה אומר? שואל באמת קצצ מוזר
אל תסתלבט עכשיו
מניח שבאזור גיל ההתבגרות, הרבה ציניים אח אל תחשוב שכל אחד הומו ובטח שמתחילים איתך במכון אתה חתיך אם הייתי בת הייתי נמרחת עליך תוך כדי סטהאמת שזה מעניין מאיזה גיל אתם יודעים?
הם גם מתחילים איתי בחדר כושר מה זה אומר? שואל באמת קצצ מוזר
אל תסתלבט עכשיו
תודה אחימניח שבאזור גיל ההתבגרות, הרבה ציניים אח אל תחשוב שכל אחד הומו ובטח שמתחילים איתך במכון אתה חתיך אם הייתי בת הייתי נמרחת עליך תוך כדי סט
הבנתי שיודעים מגיל כזה קטן וואו כמה כוח צריך,כל הכבוד אחיבתכלס ידעתי ישר.. בגיל 13-14.. שזה הגיל שנראה לי שהרוב מפתחים עניין במין וכדומה.
הכרתי גם הרבה שגילו גם בגיל יותר מאוחר.. 20 ואפילו 30.. כאלה שמדחיקים.
אז אתה גיי? רוצה סיבוב ניסיון? 🤩בתכלס ידעתי ישר.. בגיל 13-14.. שזה הגיל שנראה לי שהרוב מפתחים עניין במין וכדומה.
הכרתי גם הרבה שגילו גם בגיל יותר מאוחר.. 20 ואפילו 30.. כאלה שמדחיקים.
שמע צחק צחק אבל אני מניח שאם לגבר קשה להתחיל עם אישה תחשוב מה זה שגבר מתחיל עם גבר? בהנחה שהוא לא יודע אם הוא גיי או לא,פעם שהתחילו איתי הייתי מתעצבן,עכשיו לוקח כמחמאהאז אתה גיי? רוצה סיבוב ניסיון? 🤩