הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בטן שגדלה

Davidav

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
אז ככה. תמיד הייתי רזה, בטן שטוחה, והייתי עושה ספורט מדי פעם, לא משהו רציני ומאורגן ודי אוכל מה שבא לי. תמיד הבטן הייתה נשארת שטוחה.
בתקופה האחרונה משהו קרה והתחלתי להרגיש רופס מהרגיל עד שזה הגיע למצב שהבטן בולטת ואפילו כבר רואים את זה דרך החולצה. איך קורה שפתאום השמנתי ככה? לא שיניתי את אורח החיים לא בתזונה ולא בפעילות גופנית.
בטוח בכלל שזה שומן ולא סתם נפיחות בבטן או נוזלים? (כשאני נוגע בבטן היא רכה במיוחד בחלק התחתון)

קבצים מצורפים

• 20220529_202456.jpg
    20220529_202456.jpg
    KB 81.8 · צפיות: 198
  • 20220529_204709.jpg
    20220529_204709.jpg
    KB 125 · צפיות: 148
נערך לאחרונה:
קוראים לזה skinny fat , תקרא על זה.
אני במסה ואני גם ככה ברוב היום משום שאני אוכל הרבה, ויש נפיחות.
אבל בבקרים הכל יורד והבטן שלי שטוחה לגמרי, עם קצת שומן אבל לא נפוחה כמו בלון.
בגלל שלא ציינת שאתה מתאמן אני משער שבגלל הגנטיקה שלך ושל רוב הגברים, השומן מצטבר בעיקר בבטן ולכן המראה

• פותח/ת השרשור
קוראים לזה skinny fat , תקרא על זה.
אני במסה ואני גם ככה ברוב היום משום שאני אוכל הרבה, ויש נפיחות.
אבל בבקרים הכל יורד והבטן שלי שטוחה לגמרי, עם קצת שומן אבל לא נפוחה כמו בלון.
בגלל שלא ציינת שאתה מתאמן אני משער שבגלל הגנטיקה שלך ושל רוב הגברים, השומן מצטבר בעיקר בבטן ולכן המראה

זהו שעכשיו זה כבר ככה גם בבוקר. אחרי האוכל אין מה לדבר, רואים ממש כרס רוטטת גם דרך החולצה. הקטע זה שלא התחלתי מסה או משהו, לא שיניתי כלום ופתאום יצאה הכרס.

זהו שעכשיו זה כבר ככה גם בבוקר. אחרי האוכל אין מה לדבר, רואים ממש כרס רוטטת גם דרך החולצה. הקטע זה שלא התחלתי מסה או משהו, לא שיניתי כלום ופתאום יצאה הכרס.
מוזר, אבל תתחיל לשמור תזונה תעלה מסת שריר והגוף שלך יקבל צורה אסתטית

נראה לי שאתה בן 13-14...
מציע לך לבדוק את התפריט תזונה שלך וגם לבדוק שתוכנית האימונים מתאימה לצרכים שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית