הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסטרון עם טסט סייקל

Itay_built

משתמש מתחיל
22
4
נק' מוניטין:
19
22
4
מי שיש לו ניסיון עם שני החומרים יכול להגיד לי מה היתרונות של סייקל כזה כמה שריר ישאר לי אחרי זה ומה אני אמור להרגיש .זה נכון שמסטרון מחזק בעצם את ההשפעות האנדרוגניות של הטסט שלוקחים ביחד אני רוצה מאוד גם השפעות אנדרוגניות צמיחה לזקן וכו זה אפקטיבי לזה?המלצות?

אולי בעתיד כרגע אני עוד רוצה להישאר כמה שיותר בריא
ו סייקל טסט 500 ו מסטרון בגיל 18 נראה לך שיתרום לזה???
אוקסימורון גבר. רוצה זקן תהיה גבר תהיה חיובי תמצא בחורה תאכל הרבה חלבון תתגלח כל יום, מה זה שטויות האלה

ו סייקל טסט 500 ו מסטרון בגיל 18 נראה לך שיתרום לזה???
אוקסימורון גבר. רוצה זקן תהיה גבר תהיה חיובי תמצא בחורה תאכל הרבה חלבון תתגלח כל יום, מה זה שטויות האלה

גילוח לא מצמיח שיער חדש זה סתם מיתוס ,הוא פשוט צריך איזה שנה על מינוקסידיל ולאבד את הבתולים .

גילוח לא מצמיח שיער חדש זה סתם מיתוס ,הוא פשוט צריך איזה שנה על מינוקסידיל ולאבד את הבתולים .
+1

רציתי לרשום לו על המינקוסודיל, אבל אין ספק שגם אם הוא יאבד בתולים זה יעזור לו.

מניסיון לא מועט שלי עם החומרים מעלה מסה נקייה יפה ואיכותית מוריד שומן חותך אותך יפה מאוד אם התזונה נקייה חומר מעולה לחיטוב ואנטי אסטרוגן מצויין מונע עליית מים בסייקל.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית