נק' מוניטין:
9
- 53
- 5
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סבבה אזמיןאין יותר מידי מה להגיד על ההורמוני ציר, הם משותקים כי אתה על טסט חיצוני.
לגבי פרולקטין :
תתחיל לקחת 100מג יומי של P5P תזמין בiHerb זה יוריד לך את הפרולקטין משמעותית
לגבי אסטרוגן:
גבוהה מאוד, האם יש תופעות לוואי ? פצעים, עור שומני, רגישות בפטמות ? , בעיות זקפה ?
ארומסין:
ממש לא, קח 12.5מג ביום של זריקה וזהו, זאת אומרת סהכ 25מג בשבוע.
תן לזה שבוע שבועיים אם אתה יכול תעשה שוב בדיקות דם אם לא אז לך לפי הרגשה/תופעות לוואי.
ובכללי אסטרוגן גבוהה הוא לגיטימי עם טסטרטון גבו
סבבה אזמין
כמעט ואין לי זקפה לבן אדם רגיל אוקיי לגיטימי. אבל עם 500 בשבוע אמור לעמוד כמו טיל כל הזמן. כאילו יש חשק מיני אבל מנטלי. למטה זה נראה כבוי לגמרי. עצבנות אני מאוד עצבני מתעצבן מכל דבר אם זה שהחביטה נדבקה לי למחבט או שמישהו עבר לידי במהלך הסט.
אין רגישות בפטמות הם פשוט זקופות כל הזמן ולפני הסייקל הם היו שקועות כל הזמן.
פצעים אין ישר אבל חרארה אם אתה מכיר היה לי את כל החיים זה כמו עור ברווז כזה ביד האחורית .לא אקנה. עור שומני אין ההפך העור שלי יבש גנטית.
אז ביום של הזריקה מיד אחר כך לקחת 12.5 ?
או כמה שעות אחרי.
הטסט נמוך רק 52 בגלל ה aromatase?
1.תראה קודם כל תתחיל עם טיפול בפרולקטין כי פרולקטין גבוהה הוא גם מקור לבעיות זקפה וחוסר חשק מיני מאוד ידוע.
2.ארומסין תקח יש אחרי הזריקה, שעתיים אחרי הזריקה, מה שנוח לך זה לא משנה העיקר ביום של הזריקה.
3.פטמות זקורות זה סבבה העיקר שאין רגישות והם לא נפוחות ומעקצצות באופן קבוע.
4.זה סייקל ראשון שלך ?
5.מכיר חררה זה באסה יש את זה לאחי, שים קרמים או משהו
6.טסט 52 זה נמוך כן, הטסט שלך ממקור אמין ? לפי כמות ההמרה נראה שהוא תקין ופשוט אתה ממיר כמויות ממנו לאסטרוגן, כשתתחיל עם הארומסין הוא יעלה כי הרבה פחות ממנו יומר.
7.אסטרוגן גבוהה בא יד ביד עם טסטרון גבוהה, אל תסתכל על מספרים תלך לפי הרגשה ואין אם בעיות אז אין טעם לדחוף עוד חומרים לגוף, תתחיל עם הארומסין כמו שאמרתי לך תראה אם זה פותר לך את הבעיות זקפה, אם עדיין לא, תחכה לP5P ותקח אותו שבוע ותראה אם יש שיפור (אחרי שבוע הרמות פרולקטין אמורות לרדת כבר בחצי אם לא יותר).
8. במידה ואחרי כל הצעדים האלה עדיין יש לך בעיות תפתח עוד אשכול או שתקפיץ את האשכול הזה.
לעוד תובנות אני מזמן את @Viking
אין מצב שערבבו לו 19nor שם בטסט' ? יש קורלציה בין e2 גבוה לעלייה בפרלוקטין ?1.תראה קודם כל תתחיל עם טיפול בפרולקטין כי פרולקטין גבוהה הוא גם מקור לבעיות זקפה וחוסר חשק מיני מאוד ידוע.
2.ארומסין תקח יש אחרי הזריקה, שעתיים אחרי הזריקה, מה שנוח לך זה לא משנה העיקר ביום של הזריקה.
3.פטמות זקורות זה סבבה העיקר שאין רגישות והם לא נפוחות ומעקצצות באופן קבוע.
4.זה סייקל ראשון שלך ?
5.מכיר חררה זה באסה יש את זה לאחי, שים קרמים או משהו
6.טסט 52 זה נמוך כן, הטסט שלך ממקור אמין ? לפי כמות ההמרה נראה שהוא תקין ופשוט אתה ממיר כמויות ממנו לאסטרוגן, כשתתחיל עם הארומסין הוא יעלה כי הרבה פחות ממנו יומר.
7.אסטרוגן גבוהה בא יד ביד עם טסטרון גבוהה, אל תסתכל על מספרים תלך לפי הרגשה ואין אם בעיות אז אין טעם לדחוף עוד חומרים לגוף, תתחיל עם הארומסין כמו שאמרתי לך תראה אם זה פותר לך את הבעיות זקפה, אם עדיין לא, תחכה לP5P ותקח אותו שבוע ותראה אם יש שיפור (אחרי שבוע הרמות פרולקטין אמורות לרדת כבר בחצי אם לא יותר).
8. במידה ואחרי כל הצעדים האלה עדיין יש לך בעיות תפתח עוד אשכול או שתקפיץ את האשכול הזה.
לעוד תובנות אני מזמן את @Viking
כמה שעות התעוררת לפני הבדיקה?
פרלוקטין רצוי לבדוק לפחות שלוש שעות אחרי ההשכמה.
אתה יכול לקחת גם חמש גרם טסט בשבוע ,אם המצב הנפשי לוחץ והחרדות מתגברות זה כמו כוסות רוח למת.
כמו שהחבר פה אמר אסטרוגן אמור לעלות שאתה מכניס טסט חיצוני ,אסטרוגן גבוה זאת ברכה למי שיכול להכיל את זה ,אני אישית לא.
תראה עברתי על התגובות ואני אגיד קצת, אבל אל תילחץ אוקי 3 ארבע ו.... אוי אוי אוי
להתחיל לקחת ארומוסין 12.5 יום כן יום לא הפרולקטין יתאזן אט אט אם ירדת האסטרו
לגבי החבר למטה והעצבים שלך... עם כזו כמות של אסטרודיול ופרולקטין אפשר להבין הרמה של האסטרו הזו היא כבר לא בריאה במיוחד לכבד לכן תתחיל 12.5 יום כן יום לא ארומסין הוא די חלש אבל אפקטיבי תנסה לעשות שוב בדיקת דם בדגש על פרולקטין ואסטרו ומשם תראה איך אתה מסדיר את המינון מזכיר שוב שאסטרו ופרולקטין היו בקורלציה בדרך כלל ומשום מה הטסט יחסית נמוך וההמרה מאוד גבוה כמה אחוז שומן אתה?. לגבי ai ארומוסין הוא די ידידותי לעומת שאר ה ai
מבחינה בריאותית הוא לא כל כך משפיע על כולסטרול ושומנים בדם
אין מצב שערבבו לו 19nor שם בטסט' ? יש קורלציה בין e2 גבוה לעלייה בפרלוקטין ?
איזו חברה ?לא יש בדיקות מעבדה
זה טסט ממקור אמין
איזו חברה ?
לקחת את הטסט לבדיקות מעבדה ?
אז אין ויכוח. במידה ויש לך מקורי אז הם אחלה לפי מה שקראתי בחול.דאוס
לפי מה שאני רואה הוא קנה דאוס, שיבדוק את הקוד באתר אם זה באמת שלהם ולא זיוף.אין מצב שערבבו לו 19nor שם בטסט' ? יש קורלציה בין e2 גבוה לעלייה בפרלוקטין ?
מצטער לפוצץ ל@Navira את התגובה אבל ארומסין ממש ממש לא חלש, אנשים מתייגים אותו כחלש כי לוקח לו זמן לעבוד אבל ברגע שהוא עובד הוא מאוד חזק, מגדירים אותו כ״חלש״ בניגוד לארימדקס כי הוא לא פועל מידיי, הוא בעצם מחסל את האנזים שגורם להמרה לאסטרוגן וזה לוקח זמן, אבל אם תקריס את עצמך בפרוטוקול של יום כן יום לא אתה בצרה צרורה כי יקח לגוף *המון* זמן לייצר אנזימים חדשים.זה לא ארימדקס שאחרי שבוע יש לך ריבאונד כבר של אסטרוגן.לא יותר מ13 אחוז שומן
תודה רבה על התגובה המושקעת
לא בריא לכבד ? אולי בגלל זה לפעמים קשה לי לנשום שאני אוכל ?
לא יש בדיקות מעבדה
זה טסט ממקור אמין
@JewTRT
יש פה חבר שאומר יום לא יום כן .
אשמח אם תפרט מדוע לא כי ביום של הזריקה נשמע יותר הגיוני . כי הוא בעצם הורג את אנזים שממיר את הטסט לe2.
אז מה הטעם לקחת בימים שאין בהם זריקה
כן בהחלט זה בצמד עם משארים אסטרו מאוזן בדרך כלל אין עליה בפרולקטין להשתדל לאזןאין מצב שערבבו לו 19nor שם בטסט' ? יש קורלציה בין e2 גבוה לעלייה בפרלוקטין ?
אין יותר מידי מה להגיד על ההורמוני ציר, הם משותקים כי אתה על טסט חיצוני.
לגבי פרולקטין :
תתחיל לקחת 100מג יומי של P5P תזמין בiHerb זה יוריד לך את הפרולקטין משמעותית
לגבי אסטרוגן:
גבוהה מאוד, האם יש תופעות לוואי ? פצעים, עור שומני, רגישות בפטמות ? , בעיות זקפה ?
ארומסין:
ממש לא, קח 12.5מג ביום של זריקה וזהו, זאת אומרת סהכ 25מג בשבוע.
תן לזה שבוע שבועיים אם אתה יכול תעשה שוב בדיקות דם אם לא אז לך לפי הרגשה/תופעות לוואי.
ובכללי אסטרוגן גבוהה הוא לגיטימי עם טסטרטון גבו
אמור להיות כן פשוט מאוד יקרP5P זה ויטמין B6 יש את זה גם בבית מרקחת סופר פארם רגיל ? אין לי סבלנות לחכות למשלוחים
אמור להיות כן פשוט מאוד יקר
עד מתי שתסיים את הסייקל, כל עוד אתה בסייקל הגוף ימשיך להמיר את הטסט לאסטרוגן.אני עד היום לוקח ארומסין חצי כדור ביום של הזריקה מתי להפסיק?
איך עד עכשיו בסייקל? איך עם דאוס? הUGL Labs אף פעם לא צפויים עד שאתה מוצא חברה טובה לוקח זמן..אישית אני עם הילמה ומרוצה
עד מתי שתסיים את הסייקל, כל עוד אתה בסייקל הגוף ימשיך להמיר את הטסט לאסטרוגן.