הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקות דם

Wargreymon198

משתמש מתחיל
53
5
נק' מוניטין:
9
53
5
שבוע 6
טסט אנטט 500mg בשבוע מפוצל לשלישי ושישי
עשיתי בדיקות דם וזה מה שיצא .
מצורפת תמונות.
יש לי ארומסין להתחיל לקחת יום לא יום כן 12.5 ?

קבצים מצורפים

• Screenshot_20220103-124249~2.png
    Screenshot_20220103-124249~2.png
    KB 19.3 · צפיות: 183
  • Screenshot_20220103-124201.png
    Screenshot_20220103-124201.png
    KB 45.3 · צפיות: 147
איך עד עכשיו בסייקל? איך עם דאוס? הUGL Labs אף פעם לא צפויים עד שאתה מוצא חברה טובה לוקח זמן..אישית אני עם הילמה ומרוצה

הזמנת מהם ישירות?
בחודש האחרון לא עונים לי בשירות לקוחות שלהם
קצת חשוד

בדרך כלל תמיד היה להם צאט זמין והייתי מדבר איתם אונליין

אני לא בסייקל
סוג של trt אבל מינון כמו של סייקל

ואם אני עושה B&C ?
אני פשוט מפחד לרסק את האסטרוגן לגמרי .
רק בדיקות דם, ותופעות לוואי, אם זה TRT אז תוריד מינון ותפסיק עם הארומסין ותעשה בדיקות דם.

אם זה סייקל תמשיך עם הארומסין עד שתסיים את הסייקל
תשלב DIIM זה יעזור לגוף לפלטר את האסטרוגן העודף, מינון של 400מג ביום, ממליץ לחלק בוקר וערב.

אין בעיה שהאסטרוגן גבוה, אנשים שוכחים שבסופו של יום אסטרוגן הוא גם הורמון אנאבולי בטירוף ושאתה רוצה לשמור אותו במהלך הסייקל גם יחסית גבוהה

הבעיה מתחילה כשמתחילות תתופעות לוואי מהאסטרוגן הגבוה: מצרף לך לינק נחמד לרשימה מצוינת שמקיפה הכל - https://www.reddit.com/r/steroids/wiki/sides/changes_in_estrogen_levels

ברגע שאתה סובל מהתופעות הנ"ל כן יש צורך להוריד את האסטרוגן עד שאתה מגיע "למצב נורמלי" שבו אין יותר תופעות לוואי אסטרוגניות עם עדיפותת לאסטרוגן כמה שיותר "גבוהה"

לגבי החוסר תפקוד עם החבר למטה - הפרולקטין שלך גבוהה בטירוף אני מופתע שעדיין לא דולף לך חלב מהפטמות חח, תתתחיל עם 12.5 מג ארומסין בימי זריקה (כל 3.5 ימים 12.5 מג ארומאסין) וזהו לא מעבר בתור התחלה כדי שלא תרסק את האסטרוגן שלך לגמרי או תדחף לעצמך סתם יותר AI מעבר למה שאתה צריך (הרי בכל זאת זה לא בריא לגוף הנוגדי ארומטיזציה האלו)

במידה ו 12.5 מג ארומסין כל 3.5 ימים לא עוזר ואתה עדיין חווה תופעות לוואי אסטרוגניות (שסביר להניח שהחוסר תפקוד מיני מתקשר אליהן בגלל שהפרולקטין שלך גם בשמיים), תגביר את המינון ל 12.5 מג כל יומיים וכן הלאה וכן הלאה

חוץ מלבנות לך ציצים ההורמון הזה לא הורמון "בונה" (השם העברי לאנאבולי).
איזה שטויות אתה מדבר.

אסטרוגן הוא הורמון הכרחי לבניית שריר, בלי אסטרוגן הסיכוי שתבנה שריר הוא אפסי, יש קשר ישיר בין שינוע וייצור קולגן בגוף ופירוק חלבון לאסטרוגן, שלא נדבר על האפקט ההגנה שיש לו על המוח נגד neurotoxicity .

אסטרוגן צריך להישמר בטווח נורמה בכל מצב, ושאני אומר נורמה זה לא אומר המדדים של המרקרים, אלא יד ביד עם רמות טסט, זאת אומרת שאם הטסט שלך 80nmol בסייקל, אל תיהיה מופתע שהאסטרוגן שלך עומד על 250+.

עצם זה שברמה מסויימת הוא גורם לגינוקמסטיה זה משהו אחר, אבל להגיד שהאסטרוגן הוא לא חומר אנאבולי כלל זאת טעות מרה ומטעה.

קישור למאמר בנושא לכל המעוניין - כאן

איזה שטויות אתה מדבר.

אסטרוגן הוא הורמון הכרחי לבניית שריר, בלי אסטרוגן הסיכוי שתבנה שריר הוא אפסי, יש קשר ישיר בין שינוע וייצור קולגן בגוף ופירוק חלבון לאסטרוגן, שלא נדבר על האפקט ההגנה שיש לו על המוח נגד neurotoxicity .

אסטרוגן צריך להישמר בטווח נורמה בכל מצב, ושאני אומר נורמה זה לא אומר המדדים של המרקרים, אלא יד ביד עם רמות טסט, זאת אומרת שאם הטסט שלך 80nmol בסייקל, אל תיהיה מופתע שהאסטרוגן שלך עומד על 250+.

עצם זה שברמה מסויימת הוא גורם לגינוקמסטיה זה משהו אחר, אבל להגיד שהאסטרוגן הוא לא חומר אנאבולי כלל זאת טעות מרה ומטעה.

קישור למאמר בנושא לכל המעוניין - כאן
לפעמים אני באמת לא מבין אותך. איפה רשמתי על הייעלות שלו בסייקל ולמה הכרחי לשמור אותו בטווח ?

זה הוא שהכרחי לבניית שריר לא הופך אותו לאנאבולי. נקודה. אני מכיר את היעילות שלו בסייקל ולמה כדאי שיהיה גבוה ככל הניתן עד לפני הנקודה שמתחיל תופעות לוואי.

לפעמים אני באמת לא מבין אותך. איפה רשמתי על הייעלות שלו בסייקל ולמה הכרחי לשמור אותו בטווח ?

זה הוא שהכרחי לבניית שריר לא הופך אותו לאנאבולי. נקודה. אני מכיר את היעילות שלו בסייקל ולמה כדאי שיהיה גבוה ככל הניתן עד לפני הנקודה שמתחיל תופעות לוואי.
רשמתי על שמירה על טווח כי זה מתקשר לנושא.

ולשאלתך, אסטרוגן הוא מאוד אנאבולי והכרחי לבניית שריר, נקודה, יש אלפי מחקרים שמגבים את הנושא, בוא תנסה להקריס לעצמך את האסטרוגן ונראה כמה שריר תבנה.

עצם זה שבלעדיו לא תוכל לבנות שריר הופך אותו מעצם זה לאנאבולי.

ציטוט :
estrogen increases the anabolic response to exercise and this may result in the increase in muscle mass reported in
long term studies

האם הוא יותר אנאבולי מטסט ? ממש לא, אבל הוא חומר בסיס בשביל שתוכל להביא את הגוף שלך למצב אנאבולי מושלם ובלעדיו אתה יורה לעצמך ברגל אז להגיד
חוץ מלבנות לך ציצים ההורמון הזה לא הורמון "בונה" (השם העברי לאנאבולי).
זה טעות ומטעה אנשים.

רשמתי על שמירה על טווח כי זה מתקשר לנושא.

ולשאלתך, אסטרוגן הוא מאוד אנאבולי והכרחי לבניית שריר, נקודה, יש אלפי מחקרים שמגבים את הנושא, בוא תנסה להקריס לעצמך את האסטרוגן ונראה כמה שריר תבנה.

עצם זה שבלעדיו לא תוכל לבנות שריר הופך אותו מעצם זה לאנאבולי.

ציטוט :
estrogen increases the anabolic response to exercise and this may result in the increase in muscle mass reported in
long term studies

האם הוא יותר אנאבולי מטסט ? ממש לא, אבל הוא חומר בסיס בשביל שתוכל להביא את הגוף שלך למצב אנאבולי מושלם ובלעדיו אתה יורה לעצמך ברגל אז להגיד

זה טעות ומטעה אנשים.
אתה לא יורד לסוף דעתי אבל בסדר. נלך לפי ההיגיון המוזר שלך.

בוא תנסה להקריס לעצמך את האסטרוגן ונראה כמה שריר תבנה.
בוא תנסה להקריס את הורמון הקורטיזול שלך ונראה כמה שריר תבנה.

מסקנה, לפי ההיגיון המוזר שלך, קורטיזול הורמון אנאבולי. מאוד אנאבולי.

אהבתי את הציטוט שלך מגוגל, רק חבל שאתה לא מצטט את מלוא הציטוט.

לגבי כל ה"אלפי" המחקרים, הם נעשו על נשים.

אתה לא יורד לסוף דעתי אבל בסדר. נלך לפי ההיגיון המוזר שלך.

בוא תנסה להקריס את הורמון הקורטיזול שלך ונראה כמה שריר תבנה.

מסקנה, לפי ההיגיון המוזר שלך, קורטיזול הורמון אנאבולי. מאוד אנאבולי.

אהבתי את הציטוט שלך מגוגל, רק חבל שאתה לא מצטט את מלוא הציטוט.

לגבי כל ה"אלפי" המחקרים, הם נעשו על נשים.
ציטוט מגוגל כי זה הדבר הכי נגיש שיש לי כרגע אני לא אשב לקרוא את כל המחקר שהבאתי לך כבר למעלה בשביל להוציא בדיוק את התמצית שלו.

איך אתה בכלל משווה קורטיזול שהוא גלוטקוטיקויז למשהו כמו אסטרוגן שהוא הורמון בסיס לייצירת רקמות בגוף אתה שומע את עצמך בכלל ?
מה נסגר פה עם אנשים , אתם בכלל קוראים מחקרים ? קוראים מאמרים ? ניסויים קלינים ?

מזה משנה אם המחקרים נעשו על נשים או גברים, אסטרוגן זה אסטרוגן, עצם זה שהוא בסיס לייצירת רקמות רכות ובסיס לשינוע קולגן שהוא הבסיס לבניית שריר חד וחלק, אתם משגעים אותי.

ולי יש היגיון ״מוזר״...
משווה לי אסטרוגן לקורטיזול , אני מדבר איתו על סטייק הוא מדבר איתי על גבינה 9%.

בקיצור

Lets agree to disagree.

שבוע טוב !

ציטוט מגוגל כי זה הדבר הכי נגיש שיש לי כרגע אני לא אשב לקרוא את כל המחקר שהבאתי לך כבר למעלה בשביל להוציא בדיוק את התמצית שלו.

איך אתה בכלל משווה קורטיזול שהוא גלוטקוטיקויז למשהו כמו אסטרוגן שהוא הורמון בסיס לייצירת רקמות בגוף אתה שומע את עצמך בכלל ?
מה נסגר פה עם אנשים , אתם בכלל קוראים מחקרים ? קוראים מאמרים ? ניסויים קלינים ?

מזה משנה אם המחקרים נעשו על נשים או גברים, אסטרוגן זה אסטרוגן, עצם זה שהוא בסיס לייצירת רקמות רכות ובסיס לשינוע קולגן שהוא הבסיס לבניית שריר חד וחלק, אתם משגעים אותי.

ולי יש היגיון ״מוזר״...
משווה לי אסטרוגן לקורטיזול , אני מדבר איתו על סטייק הוא מדבר איתי על גבינה 9%.

בקיצור

Lets agree to disagree.

שבוע טוב !
שוב, רואים שאתה לא יורד לסוף דעתי. לא באתי להשוות בין קוריטיזול לאסטרוגן. באתי להראות לך שיש הרבה מאוד פקטורים שאחראים לבניית מסת שריר שהם לא אנאבולים. ובלעדיהם לא תצליח לבנות מסת שריר ולהתחזק, לא משנה כמה טסט' יש לך. וזה לא הופך את אותם גורמים לאנאבולים כמו הקורטיזול שזה בכלל קטבולי והאסטרוגן.

רק רציתי להראות איזה היגיון מוזר יש לך להחליט מה אנאבולי ומה לא. נראה שנפגעת.

גוגל אחלה, רק חבל שאתה מביא ציטוט חלקי.

שוב, רואים שאתה לא יורד לסוף דעתי. לא באתי להשוות בין קוריטיזול לאסטרוגן. באתי להראות לך שיש הרבה מאוד פקטורים שאחראים לבניית מסת שריר שהם לא אנאבולים. ובלעדיהם לא תצליח לבנות מסת שריר ולהתחזק, לא משנה כמה טסט' יש לך. וזה לא הופך את אותם גורמים לאנאבולים כמו הקורטיזול שזה בכלל קטבולי והאסטרוגן.

רק רציתי להראות איזה היגיון מוזר יש לך להחליט מה אנאבולי ומה לא. נראה שנפגעת.

גוגל אחלה, רק חבל שאתה מביא ציטוט חלקי.
לא נעלב, פשוט לא מבין את ההשוואה הכי פשוט שיש.
מן הסתם שכל המכלול כולו הוא זה שגורם לבניית שריר, שריפת שומן, מצב מנטאלי וכו, והמכונה לא עובדת אם יהיה חסר אפילו בורג אחד או להפך אם יש יותר מידי ברגים.
האימרה שלך פשוט בנוגע לאסטרוגן מטעה זה הכל, ושוב, אתה לא יכול להשוות בין אסטרוגן לקורטיזול בהקשר של בניית שריר, כאשר לאסטרוגן יש חלק ישיר בבניה של רקמות רכות בינהם סיבי השריר חד וחלק כמו לערבב מין ושמן.

גוגל אחלה כשאתה צריך לשלוף ציטוט מהמותן, אם אתה באמת רוצה לקרוא על זה לעומק ואתה לרדת לסוף דעתי ממליץ לך לקרוא את המחקר של NCBI פרסמתי בתגובה למעלה.

ושוב, לא נעלב, לא אוהב שמשווים דברים שלא קשורים, וסתם ליידעתך קורטיזול גם אם ירקע שחקים אם תתן לגוף שלך סביבה רוויה בקלוריות, חומרים אנאבולים כגון טסט, ואימוני התנגדות אתה תפתח שריר אם תרצה או לא תרצה, האם זה יהיה אידיאלי ? לא, האם זה יהיה בכמות מזערית בהשוואה לרמות קורטיזול תקינות ? כן, אבל אתה עדיין תפתח שריר.

פשוט לא מבין את ההשוואה

לא באתי להשוות בין קוריטיזול לאסטרוגן

אתה לא יכול להשוות בין אסטרוגן לקורטיזול בהקשר של בניית שריר

ממליץ לך לקרוא את המחקר של NCBI פרסמתי בתגובה למעלה.
אני יודע על הורמני האסטרוגן הרבה יותר ממה שאתה חושב.

לא אוהב שמשווים דברים שלא קשורים

וסתם ליידעתך קורטיזול גם אם ירקע שחקים אם תתן לגוף שלך סביבה רוויה בקלוריות, חומרים אנאבולים כגון טסט, ואימוני התנגדות אתה תפתח שריר אם תרצה או לא תרצה, האם זה יהיה אידיאלי ? לא, האם זה יהיה בכמות מזערית בהשוואה לרמות
דיברתי על רמות קורטיזול מאוד נמוכות. גם אם יהיה לך 10 גרם טסט' בדם, באימונים לא תצליח לאמן בכלל את השריר אז מזה משנה ? תקבל את הגיינז של 10 גרם טסט' בלשבת על הספה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית