עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לדעתי זה שטויות, לכל אחד קל מעוד להעלות במשקל, פשוט לאנשים שהיו שמנים בעבר יש יותר תיאבון זה הכל, לייל מדבר על זה הרבה...✌️הוא אמר שרגליים הוא עושה בC
תודה רבה על המידע אחי,
אני בדיוק כמוך בקטע של ההשמנה 😃
הייתי 140 קילו ועכשיו אני על 90, וקל לי מאוד להעלות במשקל.
זה לא נכון, תראה שהרבה מדברים על זה, שחיפים אתה יכול לראות שאוכלים הרבה מאוד יום אחד ולמחרת הגוף שלהם יאזן את עצמו והם יאכלו פחות, או שיאכלו ארוחה אחת באותו יום, זה רק נראה לך ככה.. + מחקרים הוכיחו שהבדילם במאזן נייטרלי והוצאה קלוריות על X משקל בין בני אדם יכול להיות מקסימום 15 אחוז.. תעשה את החישובים לבד.אני מכיר מספיק שחיפים שאוכלים הרבה יותר ממני ולא זזים בחוגת המשקל ולא מעלים שריר :/
יש אנשים שחייבים להלחם בשביל לעלות במשקל ויש כאלה שחייבים להלחם בשביל להוריד.
שה לי לחשוב אחרת במיוחד מהנסיון שיש לי. 😛
הוא אמר שרגליים הוא עושה בC
תודה רבה על המידע אחי,
אני בדיוק כמוך בקטע של ההשמנה 😃
הייתי 140 קילו ועכשיו אני על 90, וקל לי מאוד להעלות במשקל.
וואלה לא משנה סתם מעצבן כל השחיפים האלה שחושבים שהם אוכלים הרבה ואוכלים פעם ביום וזה סתם נראה ככה, פעם הבאה תשתיק אותם 😉טוב נו, מה זה משנה 😛
העיקר שמתאמנים חזק אוכלים טוב ורואים תוצאות 😃
חיים, סחטיין על הזיהוי 🙌
נשאלת השאלה מה זה אומר עלייך שזכרת אותו מהחצי שנייה שהראו אותו בפרסומת? 😃
זכרתי אותו כי:
1. אבא שלי עובד בחברה שעשתה את הפרסומת ועשו אז רעש ממנה
2. כשהיא התפרסה הוא בדיוק פרסם תמונה שלו בקקי, הפרצוף נשאר לי בזיכרון
3. כשראיתי אותו אז בפרסומת חשבתי לעצמי שהוא צריך להוריד נוזלים 🤡
צודק 100%.זה לא נכון, תראה שהרבה מדברים על זה, שחיפים אתה יכול לראות שאוכלים הרבה מאוד יום אחד ולמחרת הגוף שלהם יאזן את עצמו והם יאכלו פחות, או שיאכלו ארוחה אחת באותו יום, זה רק נראה לך ככה.. + מחקרים הוכיחו שהבדילם במאזן נייטרלי והוצאה קלוריות על X משקל בין בני אדם יכול להיות מקסימום 15 אחוז.. תעשה את החישובים לבד.
אגב, גם לי יש "ניסיון" זה לא חוכמה גדולה, בעברי שקלתי 110 קילו על 1.65.
יותר קל לך לחשוב ש"קל" לך להשמין בגלל שהיית שמן בעבר, יש פה הרבה פסיכולוגיה.
מה שכן אפשר להגיד, שלשחיפים יותר יהיה קל לשמור על X משקל, בגלל שלשמן שלעבר על X משקל שחדש בשבילו יהיה קשה לאחר הרגלים ישנים של אכילה,הורמונים בגוף, ובכלל פסיכולוגית.
לקטזין 😛גם אני רוצה פרסומות..
השאלה למה אני מתאים? :(
תאכלס LOLלקטזין 😛