הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצות על PPL

shox558

משתמש מתחיל
29
9
נק' מוניטין:
17
29
9
למישהו יצא להתנסות בחומרים שלהם לאחרונה? אני שוקל להצטייד משם לקראת הסייקל הבא שככל הנראה יורכב מפרימו וטסט כמובן,
אשמח להמלצות \ ביקורות ממי שהתנסה

באותה מידה אם מישהו יצא לו להתנסות עם hilda biocare?

אם היה לי אקנה בסייקל הראשון ואני עוד כמה חודשים עושה סייקל שני
שווה לנסות לעשות את מה שאתה מציע או ללכת על "רגיל"+ אנאבאר?
תופעות לוואי כשמם הם, תוצר לוואי.
השתמשתי בטמוקסיפן באהבה והערצה גדולה מספר פעמים, ובפעם האחרונה איתו סבלתי מהמון תופעות לא רצויות.

אי אפשר לנחש מה יהיה או מה עדיף, תנסה, תלמד את הגוף שלך ותדע.
ממש אין וודאות שיהיה לך שוב אקנה

אני יכול להוציא לך בדיקות של JANOS מפורום צרפתי שמראה פרימו underdosed
הטסט שלהם לג'יט אבל זה לא חכמה כי תכלס מי יזייף לך טסט חומר גלם זול
שאר הדברים ניסיתי אבקה פרווירון שלהם והיה טיל אבל בשאר הדברים שלהם יש סימן שאלה אחרי הכל הם מביאים מחירים מאוד זולים לדברים שאמורים להיות יקרים

• פותח/ת השרשור
הטסט שלהם לג'יט אבל זה לא חכמה כי תכלס מי יזייף לך טסט חומר גלם זול
שאר הדברים ניסיתי אבקה פרווירון שלהם והיה טיל אבל בשאר הדברים שלהם יש סימן שאלה אחרי הכל הם מביאים מחירים מאוד זולים לדברים שאמורים להיות יקרים
מה שתפס לי את העין זה פחות המחיר הזול מאוד, אלא שלא רק שהוא זול אלא גם שרוב הויאלים הם 20 מ"ל לעומת 10 מ"ל ברוב ה UGL ופארמה

יש להם גם חומרי גלם במחירים טובים,אספקה של הכנה ביתית לכל החיים! וזה משתלם לטווח הארוך כי גם המקור עצמו אמין ביותר.
ד"א בין אם זה משלוח של מוכנים לבין אם זה משלוח של אבקות,הדרך שבה הם מכסים את המוצאים פשוט לראות ולא להאמין. נרקוס סטייל

ידוע לכם אם טסט c שלהם הויאל של ה20 מל תקין?

@Viking @JewTRT @frozen
המלצה שלי לא להתקרב לppl עד שהביקורות עליהם בפורומים האמריקאים לא משתפרות, כרגע זה 50/50 גם לגבי איכות מוצרים וגם לגבי שירות לקוחות ומשלוחים.

יש לנו שלושה חברי פורום עם מילה של ברזל שהשתמשו בהם בלי הצלחה .
פרוזן ומי עוד? סקרן 🙄
שוב, אחזור על דבריי.
עד אמצע 2021 , בכל התגובות שלי אתה תראה שהשתמשתי אך ורק בפנדה ולא פזלתי למתחרים. המחיר,ההסלקה במכס,השירות לקוחות.. הכל היה מהשורה הראשונה.
מעולם לא היה יצרן עם מחירים כמו של פנדה.
מה שהתחיל לקרות ב2021 זה המון המון תלונות כלפי פנדה שנותרו ללא מענה, המון ביקורות רעות , ויאלים עם לכלוכים בפנים ואפילו פנדה בעצמו הודה בפני מכר לשעבר שלי, דוקטור לכימיה (, @McGregor ו @Viking מכירים אותו גם) שהחומרים אנדר דוז בגלל שהעובדים שלו מטומטמים.
שלא תטעו לגביו , פנדה עצמו אדם הגון וישר שחי חיי עושר ופאר אי שם באסיה.
עד היום , למעלה מ80% מכל החברות בעולם משתמשות באבקות שלו. האבקות RAW של פנדה הן כנראה הטהורות בעולם. המוצרים המוכנים הם הבעייתים בגלל העובדים הסינים הצהובונים המלוכסנים שלו

רק באסה אחת וזה באמת משהו שאני לא אוהב זה אמפולות, מאוד מעצבן אמפולות, לפעמים זה זורם אבל לפעמים כאב ראש חחח...

האוראלים שלהם אש, אנאבר מעולה ! אהבתי כל דקה איתו.

אילו תוצאות חווית איתו אחי?

אילו תוצאות חווית איתו אחי?
שריפת שומן מאוד חריפה מאיזור הבטן, הקשחה של השרירים, מפרקים וגידים הרגישו מעולה, מצב רוח מאוד טוב, והרבה אנרגיה בחדכ, הייתי מקבל פאמפ ברגליים כאילו עשיתי סאשיין של סקוואט כבד אחרי 10דק אירובי

שריפת שומן מאוד חריפה מאיזור הבטן, הקשחה של השרירים, מפרקים וגידים הרגישו מעולה, מצב רוח מאוד טוב, והרבה אנרגיה בחדכ, הייתי מקבל פאמפ ברגליים כאילו עשיתי סאשיין של סקוואט כבד אחרי 10דק אירובי
נשמע טוב! חשבתי שאנאבר זה חלש.
איזה מינון לקחת?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית