עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה אתה כבר מצפה להרגיש ? לדחוף 300קג חזה ? זה סייקל, לא קסם, והכל תלוי גניטקה ואיך אתה מגיב לחומרים, חלק מהאנשים מגיבים חרא, יש מצב שאתה בינהם.250 טסט 600 פרימו בשבוע
התחלתי עם 400 פרימו ואז העלתי
מבחינת הברנד הוא לגיטימי ועובד
יש כמה חברה רציניים שעובדים עם המאמן שלי וכולם משתמשים באותו מקור והוא עצמו משתמש בחומרים האלה כבר שנים.
בגדול זה סייקל חיטוב , אני על א.ש גבוהה והוא ממש לא רצה לפוצץ אותי בטסט בסייקל ראשון במיוחד שאני רגיש לאסטרוגן..
אבל עדיין אני רק בתחילת שבוע 4 אז אני אמור להתחיל להרגיש את החומרים עכשיו
פשוט כנראה ציפיתי ליותר מדי..
מאוד מאוד ממליץ על דאוס, חומרים top notch , בדיקות מראות שהכל בדוז, ומחירים שווים לכל כיס , רק תקנה מספק מורשה שרשום בפירוש באתר הראשי של Deus Medical.הטסט׳ שלהם פצצה, עובד ללא עוררין
לא התלהבתי מהמסטרון, אבל זה לא קשור אליהם אלא באופן כללי לחומר. נותן שייפ נחמד, אבל אם אתה לא מתחרה לא הייתי טורח.
פעם הבאה כנראה אנסה deus, שמעתי הרבה ביקורות טובות על הברנד הזה.
למישהו יצא להתנסות בחומרים שלהם לאחרונה? אני שוקל להצטייד משם לקראת הסייקל הבא שככל הנראה יורכב מפרימו וטסט כמובן,
אשמח להמלצות \ ביקורות ממי שהתנסה
באותה מידה אם מישהו יצא לו להתנסות עם hilda biocare?
וואלה ? כי חשבתי אולי סייקל שני להזמין מהם. אס אתה משתמש היום בdeus כמו שאז אמרת שחברים שלך ממליצים עליהם ?בעבר היו המותג היחיד שהייתי משתמש בו. זולים נקיים ואיכותיים מאוד.
שנתיים אחרונות משהו השתבש שם לחלוטין, לא להתקרב לשם. במקרה הטוב לא בדוז,במקרה הרע בכלל חומר אחר
איזה ברנד ? מה השם ?מבחינת הברנד
לא יצא לי לחוות אותם, שמעתי דברים טובים מאנשים שאני נוטה לסמוך עליהם.אס אתה משתמש היום בdeus כמו שאז אמרת שחברים שלך ממליצים עליהם ?
דאוס אחלה שבעולם רק בדיקות טובות יש להם.וואלה ? כי חשבתי אולי סייקל שני להזמין מהם. אס אתה משתמש היום בdeus כמו שאז אמרת שחברים שלך ממליצים עליהם ?
איזה ברנד ? מה השם ?
זה אני יודע, כנראה שאת הסייקל השני אעשה משם. יש לי עוד טסט של באייר, אבל בטח ארצה להכניס עוד חומר אחד בסייקל השני. יהיה אנאבר, טיבול או פרימו (פחות זורם על הפרימו כי הוא יקר אחושליקי ביחס של מחיר מול תמורה)דאוס אחלה שבעולם רק בדיקות טובות יש להם.
ומניסיון אישי.
רק באסה אחת וזה באמת משהו שאני לא אוהב זה אמפולות, מאוד מעצבן אמפולות, לפעמים זה זורם אבל לפעמים כאב ראש חחח...זה אני יודע, כנראה שאת הסייקל השני אעשה משם. יש לי עוד טסט של באייר, אבל בטח ארצה להכניס עוד חומר אחד בסייקל השני. יהיה אנאבר, טיבול או פרימו (פחות זורם על הפרימו כי הוא יקר אחושליקי ביחס של מחיר מול תמורה)
מאוד מאוד ממליץ על דאוס, חומרים top notch , בדיקות מראות שהכל בדוז, ומחירים שווים לכל כיס , רק תקנה מספק מורשה שרשום בפירוש באתר הראשי של Deus Medical.
כן ראיתי שהם מציעים שירות בדיקה באתר שלהם, מגניב לאללה. סייקל הבא שלי יהיה שלהם. חשבתי על טסט וקינוח של סופרדרול לסיום או טסט + ויני שעבד מושלם פעם ראשונה
לא יצא לי לחוות אותם, שמעתי דברים טובים מאנשים שאני נוטה לסמוך עליהם.
אני לא משתמש בכלום, אני נטול
רק באסה אחת וזה באמת משהו שאני לא אוהב זה אמפולות, מאוד מעצבן אמפולות, לפעמים זה זורם אבל לפעמים כאב ראש חחח...
האוראלים שלהם אש, אנאבר מעולה ! אהבתי כל דקה איתו.
אז למה שלא תתחיל את הסייקל באפריל ותיכנס לקיץ עם שייפ של סייקל?חברה תודה רבה על כל התגובות, אני מאורגן מבחינת טסט ופרימו
כרגע התכנון:
שבוע 1-16 טסט 500 מג
שבוע 1-12 פרימו 600 מג (אולי אתחיל בנמוך יותר ואעלה וככה גם אגרור את הפרימו לתקופת זמן ממושכת יותר)
ומחפש אולי להוסיף אוראלי לקיקסטרט כי כל הסייקל מורכב משמנים ארוכים, פה אני מתייעץ איתכם מה לדעתכם כדאי להוסיף?
לא מתחבר לדיבול ולא חושב שכדאי לי משהו שמעלה נוזלים כי אני עולה ו"מתנפח" מבחינת נוזלים מהר ובקלות מאוד
כרגע שוקל 89 ק"ג בערך 13% שומן, התכנון הוא "להגיע מוכן לקיץ"
תתחיל את הסייקל באפריל ותכנס חם לקיץ הכי פשוט.חברה תודה רבה על כל התגובות, אני מאורגן מבחינת טסט ופרימו
כרגע התכנון:
שבוע 1-16 טסט 500 מג
שבוע 1-12 פרימו 600 מג (אולי אתחיל בנמוך יותר ואעלה וככה גם אגרור את הפרימו לתקופת זמן ממושכת יותר)
ומחפש אולי להוסיף אוראלי לקיקסטרט כי כל הסייקל מורכב משמנים ארוכים, פה אני מתייעץ איתכם מה לדעתכם כדאי להוסיף?
לא מתחבר לדיבול ולא חושב שכדאי לי משהו שמעלה נוזלים כי אני עולה ו"מתנפח" מבחינת נוזלים מהר ובקלות מאוד
כרגע שוקל 89 ק"ג בערך 13% שומן, התכנון הוא "להגיע מוכן לקיץ"
אז למה שלא תתחיל את הסייקל באפריל ותיכנס לקיץ עם שייפ של סייקל?
תתחיל את הסייקל באפריל ותכנס חם לקיץ הכי פשוט.
פרונטלואד. (כמפורט מטה)מה לדעתכם יכול לשמש כ kickstart טוב?
@renne עושים פרונטלואד(העמסה),מינון כפול אננטט/סיפינוט בשבוע הראשון.
למשל,אסטר האנטט נפתח במלואו בממוצע אחרי 14 ימים.ובעל זמן מחצית חיים של 7
אז סייקל של 500מג בשבוע,במידה ולא מבצעים פרונטלואד יראה ככה
שבוע ראשון,הכנסת סך הכל של 500(לאחר שבוע נשאר 250)
שבוע שני הכנסת 500+250 משבוע שעבר(נשאר 325 אחרי עוד שבוע)
שבוע שלישי 500+325 משבוע שעבר ונשאר לך 412.5 אחרי עוד שבוע.
רק בשבוע רביעי (שאתה מתחיל אותו על 412.5) אתה מתקרב למינון הרצוי שלך של 500.
אבל פרונטלואד זה דבר מדהים.
מכפילים את כמות המ"ג בשבוע הראשון וזה נראה ככה
1000 בשבוע הראשון (2 זריקות של 500 במהלך השבוע) ונשאר לך 500 לאחר שבוע
500+500 שנשאר משבוע שעבר ואתה שוב גומר על 500 לאחר שבוע.
שוב,שבוע שלישי 500+500 וכן הלאה..
הרעיון עובד על זה שלאחר 7 ימים נשאר חצי מהכמות שהזרקת וכשאתה מכניס 1000 מג בשבוע הראשון,אתה על רמות יציבות של 500 כבר מהשבוע השני.
כל זה בנוי על סייקל שמתוכנן להיות 500מג לשבוע, אפשר באותה מידה להגיע לכל מינון שרוצים על בסיס ההכפלה וחילוק
נשמע מדהים חשש אחד שיש לי לגבי זה: לא יכול לקרום לקפיצה מהותית באסטרוגן?פרונטלואד. (כמפורט מטה)
אין מה לעשות אבל זה הכרחי לפי דעתי, שהעליה בכוח תהיה לינארית ולא קפיצה חדה, עם קפיצה חדה באות פציעות , עדיף ״שתספוג״ את ה4 שבועות האלה וזהו.יש מצב שאתחיל גם באפריל.. מאוד תלוי בבדיקות דם והרגשה כללית, אופציה נוספת היא שאמשוך את הסייקל ל 20 שבועות
ואז אהיה בסייקל במהלך עיקר חודשי הקיץ (הרי גם ככה אני מתכנן להריץ פרימו שהוא חומר שלוקח המון זמן להרגיש ולקבל תוצאות ממנו)
רק לגבי ה kickstart צריך עזרה כי חבל לי מאוד על ה 4 שבועות הראשונים עד שהטסט באמת מתחיל להתייצב בדם.. זה משהו שמאוד "כאב" לי עליו בסייקל הראשון שעשיתי.
מה לדעתכם יכול לשמש כ kickstart טוב?
לא חבוב, שבוע ראשון לתת 1000, ואז משבוע שני רגיל 500אז שבוע 1-4 אני מזריק 1000 בשבוע? (2 זריקות טסט של 500)
אוקיי, ולגבי החשש של משחק באסטרדיול? כמובן שלא אמורה להיות בעיה כי בסך הכל אני אגיע לרמות "שאני רגיל אליהן" של האסטרוגן על 500 מ"ג טסט, אבל השאלה היא אם בגלל שהעלייה ברמות טסט בגוף הן "במכה אחת" לא יווצרו המון תופעות לוואי אסטרוגניות בגלל הקפיצה המידית במקום הדרגתית באסטרוגן (שנובעת מההפצצת טסט)לא חבוב, שבוע ראשון לתת 1000, ואז משבוע שני רגיל 500
הרי אין פואנטה אם צריך לעשות את זה עד שבוע 4, כי ככה בכל מקרה מכניסים טסט 500 רגיל
משתנה מאדם לאדם, אין פה קביעה מדעית. עניין האסטרוגן הוא אינדיוידואלי לגמריאוקיי, ולגבי החשש של משחק באסטרדיול? כמובן שלא אמורה להיות בעיה כי בסך הכל אני אגיע לרמות "שאני רגיל אליהן" של האסטרוגן על 500 מ"ג טסט, אבל השאלה היא אם בגלל שהעלייה ברמות טסט בגוף הן "במכה אחת" לא יווצרו המון תופעות לוואי אסטרוגניות בגלל הקפיצה המידית במקום הדרגתית באסטרוגן (שנובעת מההפצצת טסט)
משתנה מאדם לאדם, אין פה קביעה מדעית. עניין האסטרוגן הוא אינדיוידואלי לגמרי