עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תופעות לוואי כשמם הם, תוצר לוואי.אם היה לי אקנה בסייקל הראשון ואני עוד כמה חודשים עושה סייקל שני
שווה לנסות לעשות את מה שאתה מציע או ללכת על "רגיל"+ אנאבאר?
יש לכם בדיקות מעבדה של החומרים המוגמרים של PPL שמראים שהם UNDER DOSE או שסתם זורקים דברים לאויר?
פרוזן ומי עוד? סקרן 🙄יש לנו שלושה חברי פורום עם מילה של ברזל שהשתמשו בהם בלי הצלחה .
אני יכול להוציא לך בדיקות של JANOS מפורום צרפתי שמראה פרימו underdosedפרוזן ומי עוד? סקרן 🙄
הטסט שלהם לג'יט אבל זה לא חכמה כי תכלס מי יזייף לך טסט חומר גלם זולאני יכול להוציא לך בדיקות של JANOS מפורום צרפתי שמראה פרימו underdosed
מה שתפס לי את העין זה פחות המחיר הזול מאוד, אלא שלא רק שהוא זול אלא גם שרוב הויאלים הם 20 מ"ל לעומת 10 מ"ל ברוב ה UGL ופארמההטסט שלהם לג'יט אבל זה לא חכמה כי תכלס מי יזייף לך טסט חומר גלם זול
שאר הדברים ניסיתי אבקה פרווירון שלהם והיה טיל אבל בשאר הדברים שלהם יש סימן שאלה אחרי הכל הם מביאים מחירים מאוד זולים לדברים שאמורים להיות יקרים
המלצה שלי לא להתקרב לppl עד שהביקורות עליהם בפורומים האמריקאים לא משתפרות, כרגע זה 50/50 גם לגבי איכות מוצרים וגם לגבי שירות לקוחות ומשלוחים.
יש לנו שלושה חברי פורום עם מילה של ברזל שהשתמשו בהם בלי הצלחה .
שוב, אחזור על דבריי.פרוזן ומי עוד? סקרן 🙄
רק באסה אחת וזה באמת משהו שאני לא אוהב זה אמפולות, מאוד מעצבן אמפולות, לפעמים זה זורם אבל לפעמים כאב ראש חחח...
האוראלים שלהם אש, אנאבר מעולה ! אהבתי כל דקה איתו.
שריפת שומן מאוד חריפה מאיזור הבטן, הקשחה של השרירים, מפרקים וגידים הרגישו מעולה, מצב רוח מאוד טוב, והרבה אנרגיה בחדכ, הייתי מקבל פאמפ ברגליים כאילו עשיתי סאשיין של סקוואט כבד אחרי 10דק אירוביאילו תוצאות חווית איתו אחי?
נשמע טוב! חשבתי שאנאבר זה חלש.שריפת שומן מאוד חריפה מאיזור הבטן, הקשחה של השרירים, מפרקים וגידים הרגישו מעולה, מצב רוח מאוד טוב, והרבה אנרגיה בחדכ, הייתי מקבל פאמפ ברגליים כאילו עשיתי סאשיין של סקוואט כבד אחרי 10דק אירובי
התחלתי 10 ועליתי עד 50 טוטאל של 8 שבועות.נשמע טוב! חשבתי שאנאבר זה חלש.
איזה מינון לקחת?
התחלתי 10 ועליתי עד 50 טוטאל של 8 שבועות.
פעם הבאה הולך להתחיל מ60 ולהישאר על 60 כל הסייקל.
חלש בהשוואה למה זאת השאלה האמיתית.
לא ניסיתי אף אחד מהם.נגיד בהשוואה לדיבול/טורינבול